-
1. ulaznica pokriva SVE
2. 15 eura je za adrenalinske koje se najviše čekaju, ali ja vam toplo preporučam da to zaobiđete
Ovi drugi se ne čekaju puno.
3. Uđeš preko reda. Odmah, ako nema invalida ispred tebe ili puno onih koji su platili dodatno.
Redovi su od 20-50 minuta bili ovaj put. Broj minuta ti piše na početku reda. Obično se čeka manje. A ima i čari čeka nja u redu. Vidiš toliko debelih i očajno obučenih osoba, da sama sebi itekako porasteš u očima, onda se možeš sprijateljiti sa čekačima, imam još jedno lanjsko prijateljstvo aktivno i tako. ma, ja sam ti od onih koji u svemu nađu nešto dobro i zabavno.
4.Nosi minimalno. Jedne kratke hlače za kćer ako joj bude neugodno u mokrima. No, ja sam bila u trapericama i osušile su se za čas. tamo je toplo. Imali smo i majicu od trenirke, ali nije trebalo ni u 22.45. Dvije vode, 2-3 sendviča. Sve možeš kupiti, cijene su OK. Ništa nisam ostavljala nigdje. Mali ruksak i torbica oko pasa su svuda išli samnom. Ako baš želiš ostaviti ruksak, možeš, ali ne treba ti taj ormarić. Meni nije trebao nikada. E, da, išli smo u tenisicama, ali smo preobuli u sandale, lagane, niske. Sve neka bude što lakše.
5. ništa.
I ja bi najradije opet išla...
4
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma