evo mene
bile i bilo je dobro
išle smo na dvodnevni aranžman
i nisam sigurna da bih opet išla autobusom dva dana
kao prvo bio je "tijesan" autobus
ja nisam mogla normalno sjediti
toliko sam se napatila na putu do tamo da sam došla s nogama kao dva stupa
jer ih nisam mogla ni malo ispružiti, koljena su mi sve vrijeme bila pritisnuta na sjedala ispred
jesam ja visoka, ali nemam 2 m
dok su sjedala preko puta mene bila tako široko postavljena da su, oni koji su tamo sjedili, maltene mogli leći
znala sam ja da idem autobusom, da ne mogu očekivati mekani krevet, ali ne putujem prvi put autobusom
drugo, hotel je bio loš, je da mi je trebalo samo za prespavati, ali nekako baš nisam bila sigurna u čistoću

tako drugi put ili jednodevni izlet, uz posebni dogovor oko sjedala
ili će gospon njurgalo s nama, pa ćemo autom

e sad gardaland
toliko sam se pripremala, i onda, čim smo ušli, ne znam zašto, totalno sam nepripremljena
ušla na magic mountain
osjećaji koji su me preplavili u tih minutu ili koliko već to traje su više za filozofski, nego ovaj pdf
ali mislim da nakon te vožnje više nikad neću reći da ne vjerujem u Boga
sad se smijem, ali onda.....
ja sam bila sigurna da sam gotova
nema me više
kad smo sjeli, nisam skužila da oni stisnu onaj pojas, već sam mislla da je samo to što smo ga mi spustili
i samo sam ga grčevito stiskala i čekala kad ću pasti i molila se Bogu
govorim u jednini, jer, sram me je priznati, u tim sekundama nisam ni pomislila na svoje dijete
tek malo kasnije skupila sam hrabrost otvoriti jedno oko i pogledati prema V
kad sam izašla, noge su mi se tresle kao da su od hladetine, doslovno, jedva sam stajala na njima

naravno da su mamut i blue tornado puno "gori"
i da će se netko ovome smijati
ali meni je vožnje te vrste dosta za cijeli život

ali nakon burnog početka, poslije je sve bilo super
posebno su nam super bile vodene atrakcije

Colorado boat, Fuga d'Atlantide, Jungle Rapids, I Corsari (gusari)
to smo išle po 2 x
još su nam super bile šalice, 4 D Ice Age, bila je super i cirkuska predstava, Madagaskar

Magic house je fora, mada spada pod adrenalinske
Petar Pan je za malu djecu, meni bilo odlično, taman za mene
Ramzes je fora, malo se odmoriš dok se voziš
Gusjenica je isto kao za djecu, ali sasvim dosta brzine za mene

Bila je gužva, bilo je vruće, ali kako smo mi najviše išle na vodene atrakcije, ta vrućina nam je odgovarala
jer smo se brže sušile
Nekoliko puta smo kupile brzu kartu, 3 eura, jer je vrijeme čekanja bilo po 40 minuta

Onda smo išle u Sea Life, jako zgodno

Inače preko ljeta Gardaland radi do 23 sata, Sea Life do 18h
mi smo prvo išli u gardaland, onda smo izašle, na izlasku dobile pečat, otišle do Sea Life-a, tamo bile do 18h i vratile se u
Gardaland

drugi dan smo išli u Movieland i Aqualand
Movieland je isto fora, kao atrakcije iz filmova, ima i likova iz filmova s kojima se možete slikati
odličan je Kitt Superjet, opet vodena atrakcija, veliki gliser u koji stane 14 ljudi + vozač
2x zaokrene za 360 stupnjeva, to je baš fora, išle smo 3x na to
tamo je i kuća strave, ali ne mogu u nju mlađi od 14 godina
ima super hobotnica , onako izgleda kao zezancija, ali bome zavrti, poslije sam pročitala da nije za one koji pate od mučnine

u vodeni svijet nismo išle i to je V bila jako žalosna

nismo išle jer je u gardalandu dobila neki osip po nogama
na početku mi nije izgledao nešto zabrinjavajuće, ali nakon zadnje vodene atrakcije, kada nas je voda poprilično zalila njoj je to buknulo
potkoljenice su bile grozne
kad smo došle u sobu vidjela sam da u i natkoljenice sve u osipu i da se penje prema leđima
malo sam se us-rala da ne krene na cijelo tijelo
tako na drugi dan nisam htjela da ide to močiti (na vodene atrakcije u movielandu je nosila kabanicu koja se može kupiti za 1 euro)

evo sve u svemu je bilo dobro
radi osipa, te autobusa neću reći super
jer ipak nam je to pokvarilo
ali sam gardaland je super
i vjerujem da ćemo ići opet