Pokazuje rezultate 1 do 50 od 110

Tema: dojenje i dijeta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam skinula 15 kg u 4 mjeseca, krenula sam s vežbanjem i zdravom prehranom kad je beba imala 2 mjeseca.
    15 kg je WOW, toliko bi i meni trebalo da izgledam wow, mada bi i npr 8 bilo super. aj malo napiši please šta si sve radila?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    15 kg je WOW, toliko bi i meni trebalo da izgledam wow, mada bi i npr 8 bilo super. aj malo napiši please šta si sve radila?
    Sad je -24 u 7 mjeseci. Nekad bih rekla da sam sad WOW, ali su mi se kriteriji promijenili pa ima još posla

Što sam radila... U potpunosti sam promijenila navike, iz nezdravih u zdrave... i život mi se potpuno promijenio, ponovno živim kvalitetom za koju sam zaboravila da postoji. Već sam više puta rekla da je izgled najmanja stavka (iako moram priznati da uživam u pogledima koje privlače moje nove skinny jeans ). Osim što sam sad puna energije, dobrog raspoloženja, postala sam i bolja osoba, bolja partnerica i mama svojoj djeci.

Počela sam se hraniti lchf prehranom, prvih mjeseci nešto rigoroznije, kasnije vrlo opušteno... sad je to paleo prehrana s povećom količinom voća. U biti, uopće ne pazim što jedem, ali ne jedem procesuiranu hranu. Također ne odstupam i ne radim kompromise s kvalitetnim mastima, dosta trošim domaće maslinovo ulje, maslac, svinjsku mast, kokosovo ulje i nešto manje sezamovog i lanenog.

U dućan idem rijetko, uglavnom kupujem na placu. E da, kupila sam i koze prije par mjeseci pa je na meniju i kozji sir i mlijeko

Osim kila otišlo je i 95% celulita, u biti, prije se vidio iz aviona, a sad ga moraš tražiti povećalom

Na početku sam trenirala po pola sata dnevno 5-6x tjedno, sad otprilike 3-4x jer imam mnogo više obaveza vani otkad je ljeto došlo.

Cijela promjena me inspirirala da pokrenem blog FitMama pa tamo možeš više čitati o svemu i ako mogu pomoći bilo kako, javi se. Imaš i topic na Rodi "Vježbači" pa nam se pridruži ako trebaš motivaciju ili savjete oko vježbanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •