Stranica 143 od 189 PrviPrvi ... 4393133141142143144145153 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,101 do 7,150 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Optimistična, jesi živa?
    dobar opis... živa-živa

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro je... nemam totalni muskulfiber, ali noćas me bolila guzica (smijem ja to tako reći?).
    Smiješ

Jesi probala Insanity, kako bi procijenila jel teže ili lakše?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Optimistična,

kavofob, baš sam čitala nešto o mišićima pa kažu stručnjaci da je sve to individualno, i kondicija i snaga i oblik mišića, dosta ovisi o genetici, mogu dvije osobe isto vježbati pa će npr. imati skroz drugačije mišiće, a tako i kondiciju i snagu
    Posljednje uređivanje od Willow : 08.07.2013. at 09:36

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Valjda imam respekt prema tom programu zbog imena. Nisam imala želju probat nešto što se zove insanity.
    Mislim da je ovo lakše jer fokus na samo 25 minuta. Meni je to dosta bitno. Znam da dok sam gledala insanity onako ko film, pomislila da ja to tako ne bih mogla. Ko mučenje.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

zhang, jesi ti vidjela, probala?

jel slično nekim od onih zwow?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Willow tnx, pretpostavila sam da je tako, ali mi je drago čuti potvrdu

Optimistična, ja sam isto mislila da je Insanity za ful naprednu ekipu i da budem totalno iskrena, probala sam ga samo zato jer mi je Shaun , a to je jedino nj što sam imala dostupno.

Iznenadila sam samu sebe koliko mi je Insanity super, je ludo težak, ali vrijeme leti dok Shauna gledam

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa da, mi zapravo sami sebe podcijenjujemo, kaže Jillian baš u ovom 6w6p nešto u stilu; "kad mi možemo, možeš i ti", i stvarno: možeš

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hm-hm
    dostupan ti je bio samo taj program ili to da gledaš u Shauna?

nije dečko loš, nimalo

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kavofob što je core test? ja bi se testirala.
    jučer w9. super super. osjecam se jako moćno nakon njega. a oznojim se skroz. baš dobro.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    kavofob što je core test? ja bi se testirala.
    jučer w9. super super. osjecam se jako moćno nakon njega. a oznojim se skroz. baš dobro.
    ne znam jel postoji koji bolji, ja sam radila ovo Core test

pliz, javi rezultat, puno si naprednija od mene pa me zanima koja je razlika u držanju planka

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Core test-37 sekundi?!!!
    Dragi Lastane da li mi je potrebna tjelovjezba?

ne znam jel postoji koji bolji, ja sam radila ovo Core test

pliz, javi rezultat, puno si naprednija od mene pa me zanima koja je razlika u držanju planka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Matahari, ne vjerujem ni ja da sam mogla dulje na početku. Sad sam išla ponavljati, izdržala sam 2 min, ali teeeškom mukom, nakon 1:45 mi je već stvarno bilo dosta, ali sam htjela dogurati do te magične 2 min.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tijelo pamti (ako ste već imale kondiciju dobru).
    kavofob- imala si pravo. U nedostatku vremena za sebe spašava me hit trening, odradim ga kettlebellom, neke duže treninge za sada mogu samo sanjati. Već vidim da se vraćam u formu, mogu više od mlađeg brata muških sklekova.
    Sa čežnjom promatram tenisice za trčanje i zavidim vam koje trčite, pratim vas.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Palcica, meni nemoj zaviditi na trčanju jer ne trcim trenutno. Sin mi vise nema treninge do jeseni i prekomplicirano mi se organizirati dva sata( minimalno) samo za trčanje . Isto vježbam vođene treninge ispred računala , do jeseni kako se čini .
    I to nikako da pojačam sa 3-4 puta na tjedan na 5-6 puta. :/

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Matahari, ne vjerujem ni ja da sam mogla dulje na početku. Sad sam išla ponavljati, izdržala sam 2 min, ali teeeškom mukom, nakon 1:45 mi je već stvarno bilo dosta, ali sam htjela dogurati do te magične 2 min.
    Isla sam ga napraviti iz znatizelje, sad ce mi posluziti kao nekakvo uporiste, polazna tocka. Danas se vazem, mjerim. Za danas duga i brza setnja i nesto malo orbitreka. Imam puno obveza, a ovako cu L staviti u kolica, pa ubiti 2 muhe jednim udarcem. Sutra pocinjem, ne znam jos s cim. Vereras imam movie night, Shaun vs Jillian. kavofob, hvala na potpori.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

matahari, ako nisi skroz van forme ja preporučam 6w6p prije shauna, dat će ti dosta core snage i kondicije

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

2.20, moozda bih mogla jos malo- ali me mala pocela svom snagom cupati za kosu. Idem si sad mjeriti body fat.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    matahari, ako nisi skroz van forme ja preporučam 6w6p prije shauna, dat će ti dosta core snage i kondicije
    Hvala, pokusati cu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Palčice, super! Ma ne tuguj sad za dugim treninzima, treba se prilagoditi situaciji (a neće zauvijek biti ovako), važno je da vidiš pomake

Sasa, 2:20 je mrak. A na ovo čupanje kose sam se odvalila (i moja je mene slično gnjavila kad sam prvi put radila test). Što sve mi mame nismo u stanju podnijeti i u kakvim uvjetima vježbati

Matahari, baš mi je drago da nam se pridružuješ. Ne daj se obeshrabriti ako bude teško

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

isse! body fat postotak mi je 16.5. kažu da sam atleta, ali mislim da ipak nisam (još!) nego sam jako mršava, bmi mi je 17.6. mjerila sam na 3 kalkulatora, pomoću krojačkog metra.kavofob daj mi linkaj onaj koji već jesi linkala, a ja ga ne mogu nać, pliz.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

zhang, jesi ti vidjela, probala?

jel slično nekim od onih zwow?
    Nisam probala, ako ima neka dobra dusa da mi posalje pa javim dojmove.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nisam sigurna koji sam linkala prije, jel ovaj http://www.linear-software.com/online.html

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

taj je samo sa kaliperom. nemam kaliper((

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nije ima i za mjerenje metrom, imaš u zadnjem tabu TAPE, samo pazi da u gornjem tabu odabereš female, prvo je za male.

A jesam ga spetljala...

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

bok ekipa! evo jedne novopečene k vama! budući imam malu buhtlu od 2 mj. nema mi druge nego ograničit vježbanje na pol sata dnevno. što preporučate za početak? znam da je ovdje ispisano milijun stranica, al kao što rekoh imam samo koju minutu vremena za sjest ovdje pa ne stignem tražit a bilo bi mi od velike pomoći da mi nabacite koji link ili u par rečenica napišete. napominjem da sam inače ful aktivna i vježbala sam do dana poroda, i od tada pokušavam započeti, ali nikak da mi uđe u rutinu zbog nedostatka vremena, sna, živaca...općenito, ne kužim ove vaše kratice i nazive za treninge, gdje se uopće educirate i kako si slažete program vježbi? help

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bok ekoi malo se zadrži kod nas pa će sve biti jasnije. Stavila sam ti na drugoj temi link pa pogledaj kako ti se čini (ako slučajno bude prelagano viči).

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

skužila sam. isto, 16.01.kul.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Wow, cure, bravo za core testove. Jedva odolijevam probati
    Danas su mi izvadjeni savovi, al strpit cu se :D
    Kod mame sam trenutno s djecom, bojim se samo da me mamina kuhinja ne unisti totalno

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja ću isprobati večeras pa javim

nego ovaj focus T25 je prava muljaža, kaže fino samo 25 minuta dnevno pa ti zbog odmora u subotu podvale u petak double day, 2x25 minuta

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kavofob,izgledas fantasticno koji trbuh!! Svaka cast na transformaciji..

P.s.nadam se da se nisam zeznula i da je to tvoja slika na fb ( before&after)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Milasova8, prvo sam ti htjela odgovoriti da nisam to ja, nego Anči (još sam impresionirana njenim trbuhom), onda sam skužila da misliš na FB. Ne, nisam to ja, stavljam random slike za malo motivacije... ali bit će i moja takva fotka prije ili kasnije

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ću isprobati večeras pa javim

nego ovaj focus T25 je prava muljaža, kaže fino samo 25 minuta dnevno pa ti zbog odmora u subotu podvale u petak double day, 2x25 minuta
    ma daj, di si to nasla, ja sam skicala i imas onaj alfa i beta po tjednima rasporedjen, mada sad kad sam pogledala u jednom danu imaju neke dvije stvari: npr lower focus cardio, na to si mislila?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kavofob, ajd please objasni test, samo se bude u planku ili? ako je na faceu možda mi neće otvoriti, nemam profil

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nisam ni ja na faceu pa mi je otvorilo..
    Aha,kavofob,ja sam bila uvjerena da si to ti..ali pretpostavljam da si blizu..
    stvarno su motivirajuce slike skroz

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ma daj, di si to nasla, ja sam skicala i imas onaj alfa i beta po tjednima rasporedjen, mada sad kad sam pogledala u jednom danu imaju neke dvije stvari: npr lower focus cardio, na to si mislila?
    piše ti lijepo "double day", vidi i ovdje: http://www.google.hr/imgres?um=1&sa=...80&tx=49&ty=43

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo prijavljujem se kod vas da krećem sa ozbljnijim vježbanje i vraćanjem u formu. Nakon zadnjeg poroda sam se udebljala usprkos trčanju za troje djece. Plan treniranja je orbitrec, leg magic, AB master koje ću kombinirati. Za sada još nemam točan plan vježbanja, još se tražim na spravama, kod orbia sam na statičnim ručkama, odradim 100 zamaha unaprijed, pa 100 unatrag, sa time da imam svakih 100 fokus na drugoj nozi, zatim se selim na leg, tu sam našla na netu neke vježbe pa ih kombiniram za sada sa 20 ponavljanja, nadam se da ću uskoro biti u stanju podizati po 5 kom dok ne dođem do 50, nakon toga se selim na AB gdje radim nekoliko vježbi do cca 100 tinjak trbušnjaka. Za kraj se opet vratim na orbi i ponovim prvu vježbu. Sve zajedno traje oko pola sata i trenutno me jako bole noge.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Willow, samo budeš u planku na laktovima i mjeriš vrijeme koliko možeš idržati da ne poremetiš formu

zibba baš mi je drago što nam se pridružuješ

milasova, blizu sam idealne kilaže, ali daleko od vidljivih trbušnih mišića, treba dosta truda za to, mada u zadnjih mjesec dana vidim na trbuhu značajan napredak

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

milasova, blizu sam idealne kilaže, ali daleko od vidljivih trbušnih mišića, treba dosta truda za to, mada u zadnjih mjesec dana vidim na trbuhu značajan napredak
    za vidljive trbušnjake treba baš jako puno odricanja, najviše u kuhinji Ja cijeli život hoću postići da mi se (barem nakratko) vide pločice i nikako... bijah par puta nadomak njih al ono u sred zime i onda mi bude nešto fiiiiiiino za jesti i jbga, ode mast u propast

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, druga stvar kod tih pločica je to da kad ti tako jako odu masnoće, onda ti odu i sise... pa ja prvi put kad sam bila nadomak pločica, odlučila ipak u korist sisa Al jednom ću ih isklesati ono čisto sebi za dušu, da guštam dok ih gledam

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

anchie

tako i ja imam u planu...a onda ću napucati puno fotki, kad odu da imam za sjećanje

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tako i ja imam u planu...a onda ću napucati puno fotki, kad odu da imam za sjećanje
    hoćemo zajedno fotosession

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hoćemooo

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Evo prijavljujem se kod vas da krećem sa ozbljnijim vježbanje i vraćanjem u formu. Nakon zadnjeg poroda sam se udebljala usprkos trčanju za troje djece. Plan treniranja je orbitrec, leg magic, AB master koje ću kombinirati. Za sada još nemam točan plan vježbanja, još se tražim na spravama, kod orbia sam na statičnim ručkama, odradim 100 zamaha unaprijed, pa 100 unatrag, sa time da imam svakih 100 fokus na drugoj nozi, zatim se selim na leg, tu sam našla na netu neke vježbe pa ih kombiniram za sada sa 20 ponavljanja, nadam se da ću uskoro biti u stanju podizati po 5 kom dok ne dođem do 50, nakon toga se selim na AB gdje radim nekoliko vježbi do cca 100 tinjak trbušnjaka. Za kraj se opet vratim na orbi i ponovim prvu vježbu. Sve zajedno traje oko pola sata i trenutno me jako bole noge.
    Dobro dosla. I promijeni plan.
    Najozbiljnije. Guslanjem po tome ces postici neke rezultate.
    Ali puno bolje bi postigla sa nekim od programa koje ovdje spominjemo. Npr Jillian Michaels 30 day shred. Imas i na youtube.
    Za isto (ili krace) vremensko trajanje ces postici puno vise.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    e da, druga stvar kod tih pločica je to da kad ti tako jako odu maisnoće, onda ti odu i sise... pa ja prvi put kad sam bila nadomak pločica, odlučila ipak u korist sisa Al jednom ću ih isklesati ono čisto sebi za dušu, da guštam dok ih gledam
    Da to smo mi s malim cicama. Ja sam stala sa topljenjem jer ne bi bilo gornjeg dijela badica za mene. Poslali bi me na djecji odjel. LOL

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Morala sam probati taj plank test.
    4:04
    Al se tresem kao prut.
    Posljednje uređivanje od zhang : 08.07.2013. at 18:21

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kako i ne bi, 4 minute je vječnost

Što se cicki tiče, ja bih da se jedna duplo brže topi od druge, ali sumnjam da je moguće... inače nemam niš protiv malih cicki, ionako velike samo smetaju, a nemaju nikakvu prednost tipa za dojenje ili bilo što drugo.

Jesi čitala Lisa-Marien blog, izvadila je implatate, imala je užasnih problema...ja ju inače ne pratim, ali md mi slao link.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    skužila sam. isto, 16.01.kul.
    Ideeees..i to bez velikih odricanja?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vidjela sam ovo za LM. Zato ja ne bih stavljala implantate. Moj bi ih organizam odbacivao, garant.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam te tek sad skužila sasa, na ovom linku ti je još manje

Curke, dajte fotke da se divimo

Koliki ti je opseg struka? Ja volim čuti kako je kod vas pa se trudim stići (mada sa strukom će teže ići jer nisam strukata...guzata i sisata već da, ali strukić me neće )

Zhang
    , to sam baš htjela reći. Meni su male sise skroz ok i ne bih nikad stavljala implantate pa si zagorčala život komplikacijama.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja neću niti pokušati core
    barem ne još 2 tjedna
    iako, ne vjerujem sebi ali moji mišići su se već nekako formirali
    u ovih nepunih 10 dana
    na na trbuhu, naravno ali noge da
    inače sam mišićave građe i još mi je veća muka kad vidim koliko malo je potrebno
    a meni i za to malo treba kišna godina
    ali sad sam se skroz zagrijala, a plan je da prekosutra krenem s levelom 2, jillian 30ds
    pa odradim sve do kraja, a onda kad steknem kondiciju tražim savjet za malo naprednije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •