Stranica 20 od 36 PrviPrvi ... 10181920212230 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 1783

Tema: LCHF recepti + što danas jedemo

  1. #951
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Patlidžan je možda još bolji jer je tvrđi od tikvica

    http://thedomesticman.com/2012/07/03/eggplant-pizza/

    Nisam još probala, na to do listi mi je

  2. #952
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    A ovu pizzu sam radila, i moram priznati da mi je bila dobra

    http://yourlighterside.com/2012/02/easy-pizza-crust/

    Probala sam i onu s tijestom od cvjetače, ali ova od piletine mi je bolja i fakat je easy

  3. #953
    mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    na rubu pameti..
    Postovi
    893

    Početno

    sutra bih probala kombinaciju banana - slanina, ali mi nece otvoriti stranicu, pa vas molim upute...pece se na ulju, masalacu ili necem trecem?

  4. #954
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Ja sam pekla na malo masla (može i maslac) (ne znam koliko si u LCHF-u, sorry ako ponavljam nešto što znaš, ali suncokretovo ulje nemoj koristiti u prehrani, ni za pečenje)




  5. #955
    mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    na rubu pameti..
    Postovi
    893

    Početno

    početnik sam
    pečem na maslacu ili maslinovom ulju, u potrazi sam za kanticom domaće masti.
    samo dajte savjete, sve upijam

    probala sam banane-slanina kombinešjn, i uf...meni nije bilo fino. držat ću se pršuta i dinje kad se zaželim tako nečega.

    jučer sam gricnula malo kiki rikija - je li uopće dozvoljen?

    cilj mi je mršavljenje, grozno kako sam se u zadnje 2 godine "uredila". s ovom prehranom se osjećam super, poletno i vedro
    izgubila sam 8 kg i jako sam si važna

  6. #956
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Hej, dobro nam došla

    Citiraj mislava prvotno napisa Vidi poruku
    početnik sam
    pečem na maslacu ili maslinovom ulju, u potrazi sam za kanticom domaće masti.
    samo dajte savjete, sve upijam
    Peci najbolje na masti ili maslu. Maslinovo ulje, neki kažu da nije strašno loše zagrijavati ga, drugi viču da je. Ja se držim toga da ga konzumiram hladnog. Maslac sam i ja koristila donedavno, dok nisam napravila maslo i sad sam totalni zaljubljenik - puno bolje podnosi visoke temperature, ne gori a prejednostavno je za napraviti. Evo tu imaš upute http://centarspinal.wordpress.com/20...u-masla-molim/


    probala sam banane-slanina kombinešjn, i uf...meni nije bilo fino. držat ću se pršuta i dinje kad se zaželim tako nečega.
    Bit će da sam ja predugo na ovoj prehrani. Prije bi mi bile nezamislive ove kombinacije, sada mi to sve ok. Kad sam preživjela odlazak s kruha, sve drugo mi je ok

    jučer sam gricnula malo kiki rikija - je li uopće dozvoljen?
    Kikiriki - ne. Kikiriki nije orašasti plod nego spada u grahorice/mahunarke. Ima previše UH i nema dobar omjer omega3 i omega 6 - previše ima omega 6 zato ga je bolje zaobilaziti.

    Od orašastih su najbolji macadamia (skup ko vrag) i badem. Lješnjak je isto ok kao i orah. Al to sve maks jedna šaka dnevno, nikako više.

    s ovom prehranom se osjećam super, poletno i vedro
    izgubila sam 8 kg i jako sam si važna
    Bravo to je fakat uspjeh!

  7. #957

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    3,186

    Početno

    Bravo mislava, samo tako nastavi

    Anči, to s okusima si skroz u pravu. Ja mogu bez problema ljutu slavonsku kobasu sa tamnom čoksom jesti, prije mi je tako nešto bilo skroz nezamislivo.

    A i nezamislivo mi je bilo da ću uživati u običnoj hrani, kao danas u domaćoj blitvi sa češnjakom i maslinovim - davila sam se

  8. #958
    mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    na rubu pameti..
    Postovi
    893

    Početno

    hvala curke

    ja sad uživam u hrani kao nikada. jučer mi susjeda dala salatu iz svog vrta, ajme sreće
    danas jedem piletinu s roštilja od jučer, plus susjedina salata

    sutra ću si zdinstati lignje na češnjaku.

  9. #959
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Ja nikad nisam toliko uživala u hrani kao na ovoj prehrani. Još da je mogu saditi i jesti svoju, ajmeeeeee.. Tu zavidim Kavofob

  10. #960
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    ja danas

    doručak: pogačice od badema + maslac i kava
    ručak: pileća juha, komadići piletine pečeni na naglo sa komadićima slanine, miješana salata

  11. #961
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Jel pravite juhe od kostiju? Ja probala prije koji tjedan i totalno se oduševila

  12. #962
    mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    na rubu pameti..
    Postovi
    893

    Početno

    ja kuham juhe od kostiju, često. čitala sam da je super za probavni trakt.

    hvala na linku za pravljenje masla, probat ću još danas.
    anchie, koji maslac si koristila?

  13. #963
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Ja kupujem kod Veronike, 1 kg. Taj prvi put sam sasvim slučajno napravila maslo, ono planirala sto godina, al nikako, uvijek sve pojedemo I jedan put MM kupio, al se činilo da ima neki čudan miris, da se počeo kvariti, i on to htio baciti, ma reko nemoj baciti stignem ja još baciti ako mi maslo ne uspije. I probala, i wow - spasila 1 kg maslaca i preporodila se s kuhanjem na maslu
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 08.07.2013. at 16:16

  14. #964
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Palacinke na maslu su savrsene, opcenito meni je to najdraza masnoca za kuhanje.

  15. #965
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    I meni je

  16. #966
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Drugo veliko otkriće mi je pasta od datulja. Nema mi finijeg za zasladiti nešto (banane i med kao sladila mi već na uši izlaze sa svojim okusima), a još sam neki dan saznala da datulje izrazito lužnato djeluju na tijelo - di ćeš bolje

  17. #967

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    3,186

    Početno

    I ja obožavam datulje, ali i med i banane su mi velika ljubav. Radila sam one kakao-badem-suho voće kuglice u brojnim kombinacijama (različito orašasto, različito suho voće), ali badem/datulje su bez premca.

    Anchie, ove godine nisam ništa sadila, nisam nikako stigla pa za sad pljačkam svojima vrt, ali oni nemaju puno. Ovu jesen krećem s pripremama pa se nadam svojim plodovima u proljeće

    Od kozjeg mlijeka radim stalno sir, tu i tamo prošvercam nešto u šejku, ali moji ne žele piti samo mlijeko. Probat ću napraviti maslac od kozjeg i jogurt možda, imam ga puno pa idem isprobati.

  18. #968
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    a kefir od kozjeg, jel radiš?

  19. #969

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    3,186

    Početno

    ne radim, zasitila sam se kefira u neko doba, ali bih sad opet mogla probati, samo da nabavim zrnca

  20. #970
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    da, kužim te, moja zrnca su u frizeru. Nemam sirovog mlijeka, a nije mi fin od ovog običnog...

  21. #971
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,702

    Početno

    ja obožavam datule.

    Na faksu sam imala frenda čiji je tata radio u Alžiru - koji je to praznik bio kada bi mu poslao datule.

    a čsto ih kujpujem i pakirane. Morati ću probati napraviti pastu

  22. #972
    MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    369

    Početno

    U riječkom Kauflandu također postavljen mlijekomat!! Ajme sreće!

    Nego, imam ja jedno pitanjce, ako je koja upućena da mi malo objasni - u čemu je problem sa grahoricama, zbog čega su no-no? Trenutno mi ne fale (graničim sa sirovojelstvom sa silnim salatama), ali iskreno, mislim da ih se neću odreći nekad, po zimi. Kupus i grah, sa špekom, taj đir A i slanutak volim.....Je li škrob u njima negativac?

    I prijavljujem gubitak od 9 kila, ne mojih, nego MMovih, koji je na opuštenom LCHFu, ali već je počeo ljudima pričati kako je to super. On je kile izgubio, onako usput, fino papajuć....
    Ja i dalje stojim, mislim da ću se morati javiti na Vježbačima, pogotovo od kako pratim Fit Mama blog...a i bila sam nedavno na službenom putovanju u Dansku, mislim da onih par pivi nije pomoglo Iako je ta prehrana po meni dosta slična LCHFu, iliti Paleu...

  23. #973
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Iz knjige Primal Blueprint

    Legumes

    Alfalfa, beans, peanuts, peas, lentils, and soybeans. These foods, often incorrectly classified by many consumers as vegetables, are heavily domesticated and were “recently” introduced into the human food supply, much the same as grains. While legumes offer a good source of protein, fiber, potassium, and antioxidants, they also provide significant levels of carbohydrate and increase the overall insulin load of your diet. Furthermore, legumes contain those pesky antinutrients lectins. As Paleo Diet author Dr. Loren Cordain explains, “Most legumes in their mature state are non-digestible and/or toxic to most mammals, when eaten in even moderate quantities.”

    The fact that legumes need to be altered for human consumption through cooking, soaking, or fermenting should be our best clue to avoid or strictly minimize their consumption (all truly safe fruits and vegetables can be eaten either raw or cooked). To tiptoe into a sensitive subject, the beans that are consumed liberally by many world cultures (kidney, pinto, black beans, lentils) come with the annoying by-product of flatulence, caused by the fermentation of indigestible carbohydrates.

    While soy has achieved great popularity as a “healthy” alternative to meat, unfermented soy products contain compounds that may interfere with thyroid hormone production and have demonstrated an estrogenic (feminizing) effect in certain tissue. That said, soy products do have decent nutritional value and certain fermented products may be less objectionable (tempeh, natto, etc.).

    I understand that many people have a strong affinity for legumes and that legumes enjoy a reputation as a healthful food category, particularly among vegetarians, who otherwise have limited protein options. It will not be a disaster if you occasionally dip your vegetables in hummus at a dinner party, fry some tempeh with vegetables for a main course, or enjoy side dishes of peas, lentils or steamed beans. However, emphasizing legumes in your diet is an inferior strategy to having vegetables, fruits, nuts and seeds, and animal foods as your primary meal and snack choices.

  24. #974
    MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    369

    Početno

    Baš je lijepo Mark to napisao, hvala anči

  25. #975

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    3,186

    Početno

    Imam i ja prijavak, -30 md-ovih kila

    Jučer se konačno odlučio predati skroz u moje ruke pa da izgubi zadnjih 10-ak. Sad mu spremam gablec za posao, tu je stalno varao

    Ja moram priznati da sam skoro zaboravila da grahorice postoje. U početku sam se znala zaletit na kikiriki, ali već mjesecima nisam.

    MalaRiba, bravo za tm-ove kilice. Pridruži nam se na vježbačima, baš nam je postalo veselo u zadnje vrijeme

  26. #976
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Imam i ja prijavak, -30 md-ovih kila

    Jučer se konačno odlučio predati skroz u moje ruke pa da izgubi zadnjih 10-ak. Sad mu spremam gablec za posao, tu je stalno varao
    Woooow, svaka čast kavofob!

  27. #977

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    3,186

    Početno

    Mi smo prava "fromfat2fit" obitelj

  28. #978
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo prava "fromfat2fit" obitelj
    Eeee da vas je netko pratio (kao Kardashiane ) još bi se silno obogatili!

  29. #979
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Kavofob, dok još nismo u fazi bez voća

    upravo naletila http://cookeatpaleo.com/easy-dark-ch...pots-de-creme/

  30. #980
    MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    369

    Početno

    Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Imam i ja prijavak, -30 md-ovih kila

    Jučer se konačno odlučio predati skroz u moje ruke pa da izgubi zadnjih 10-ak. Sad mu spremam gablec za posao, tu je stalno varao

    MalaRiba, bravo za tm-ove kilice. Pridruži nam se na vježbačima, baš nam je postalo veselo u zadnje vrijeme



    Vježbači...čekam da ispucam sve izgovore

  31. #981
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Citiraj MalaRiba prvotno napisa Vidi poruku

    Vježbači...čekam da ispucam sve izgovore
    Ma to se nikad neće dogoditi... to samo jedan dan se obučeš, upališ video na kompu i kreneš... Bez nekog dubokoumnog razmišljanja. Jer čim kreneš razmišljati o vježbanju, nađe se neki izgovor

  32. #982
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012
    Postovi
    1,287

    Početno

    Ovo sto vi zovete maslom sam ja mozda kupila u ducanu - pise 98% masti. Dobiva se lagananim grijanjem i odvajanjem u duploj posudi s vodom. Isto ko pravi putar samo ne pjeni i ne radi fleke. Bi moglo to biti to?
    Ja sam zasada na skromnih - 2 kg i svima vam se tu divim kako baratate tim oooogromnim minusima.

  33. #983
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    jučer, sve izvrsno.. za večeru neviđeno dobar roštilj + puno povrća, tako fino nikad nisam probala, mrak, ono najela se fest. I sve je bilo dobro da me kuhar na kraju nije nagovorio da umočim kruh u maslinovo ulje s češnjakom i začinima... ajd kao probat ću samo - i swooosh, ubila se Toliko sam se najela da sam valjda i sad sita

    Ergo, taman mi prirodno došlo da danas odradim post - upravo pijem neki čaj i popodne/navečer bistra pileća juha i to je to za danas.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 10.07.2013. at 10:42

  34. #984

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    3,186

    Početno

    danas maline iz maminog vrta za predoručak

    za doručak šejk s kozjim i borovnicama

    predručak će biti kozji sir i masno, najmasnije kravlje vrhnje (otkrila sam da susjed ima kravu nedavno) i prefini suhi kare koji sam našla u Sparu, nema nikakvih aditiva osim soli

    za ručak će biti kajgana sa špekom i salata krastavci-paprika-rajčica-luk

    predvečera dinja, kruškice iz voćnjaka, nektarine i marelice

    večeru ću danas preskočiti

    (možda šaka badema i eventualno red tamne čokse ako ostanem budna dugo u noć)

  35. #985
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,052

    Početno

    Ovo je LC, pa mogu tu napisati: zucchini parmigiana: svjeze tikvice, pa umak od rajcice koji zacinite po zelji, pa posuti parmezanom - i tako sloziti do vrha. I onda u pecnicu (na 180 C) dok se parmezan ne otopi i ne zarumeni.
    Meni uz to odlicno pase tekuci jogurt.

    P:S. Moguce su i "zasitnije" varijante na temu: na tikvice sloziti red sunke, pa red sira za topljenje, pa onda rajcicu i parmezan, pa nastaviti slagati... itd.

  36. #986
    MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    369

    Početno

    Ova 'vege' verzija mi se jaaaaako sviđa, hvala na receptu!

    Kod mene danas: banana i kava (predoručak); domaća kobasica i krastavac za marendu na poslu, kava.
    Doma za ručak pileća jetrica i opet neko povrće, sezonsko - sirovo na salatu,
    navečer neko voće.

  37. #987

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    3,186

    Početno

    Elly, odličan recept, tnx

  38. #988
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012
    Postovi
    1,287

    Početno

    Ajme Elly ovo je meni jucer palo na pamet da bi se moglo raditi dok sam odvajala najsire tikvice za raditi pizzu na njima! Ja sam to radila s patlidzanima i u ovo tvoje dodavala mozarellu. A na sam vrh sam prelila jaje u koje sam razmutila ribani parmezan i pecorino romano (ovcji tvrdi sir). Auuuu u pecnici se tako fina korica stvori!

  39. #989
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,052

    Početno

    Tiziana, i ja klasicnu parmigianu radim tako, sa patlidzanima i mozarellom - jedino se nisam sjetila u preljev za vrh ubaciti i jaje (dobra ideja!). Jedino kad biram pecorino, vise volim pecorino sardo.
    Ali da, bude tako slasno i brzo gotovo .... Pravi ljetni recept.

    Sa tikvicama bude brze gotovo jer su mekse, cini mi se. U ponedjeljak su mi u ducanu dosle pod ruku, pa rekoh, ajde.
    Bilo sa patlidzanima, bilo sa tikvicama, moze se raditi milijun varijanti na temu (pogotovo kad se cisti frizider ).

  40. #990
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012
    Postovi
    1,287

    Početno

    Konacno sam veceras napravila pizzu na tikvici! Udavila sam se u tome, njam! Usput me pustila manijakalna zelja za pizzom!
    Salsa mozarella bosiljak sunka i kolutici cherry rajcice. Sve to na blago popecenu tikvicu pa u pecnicu. Raditi cu opet, ovo mi je super otkrice!

  41. #991
    Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,700

    Početno

    mora li se prije popeci tikvica? mene strah da ce onda u pecnici skroz nestati...


    ja se za dorucak ubila s borovnicama i svježim sirom!

  42. #992
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,052

    Početno

    Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    mora li se prije popeci tikvica? mene strah da ce onda u pecnici skroz nestati...
    Nece ti nestati ako peces cca 20-25 minuta - ali ce pustiti puno vode.
    Meni najbolje uspije kad npr. MM radi rostilj, pa mu ja uvalim tikvice da ih prepece na rostilju, i onda ih preuzmem za slaganje u pecnicu (npr. za drugi dan).

    Ja za dorucak jogurt s jagodama; za rucak (rucam sama danas) ostatak zucchini parmigiana i tekuci jogurt, a za ranu veceru puretina u umaku od sir i karfiol na pari.
    Posljednje uređivanje od Elly : 11.07.2013. at 10:25

  43. #993

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    3,186

    Početno

    doručak - preeeslasni šejk s malinama i borovnicama (navukla sam i sina na šejkove, sad se svako jutro nacrta kraj blendera kad miksam i ukrade mi jednu šalicu za preddoručak )

    ručak - pečena jaretina, svježi paradajz i krastavci

  44. #994
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    mora li se prije popeci tikvica? mene strah da ce onda u pecnici skroz nestati...
    Ma ne mora, ja je ne bih popekla prije.

    I inače ih klopam sirove, i ja kontam da bi nestala u pećnici, radije bih da joj osjetim malo strukturu

  45. #995
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku

    ručak - pečena jaretina, svježi paradajz i krastavci
    Dolazim

  46. #996

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    3,186

    Početno

    Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Dolazim
    Požuri, već cijela kuća miriši...a md zadnji put rekao da u životu nije jeo tako fino meso

  47. #997
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012
    Postovi
    1,287

    Početno

    Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    mora li se prije popeci tikvica? mene strah da ce onda u pecnici skroz nestati...


    ja se za dorucak ubila s borovnicama i svježim sirom!
    Ja sam jednu vecu siru tikvicu prerezala po pola po duzini, a onda na obje polovice skinula malo koze s ledja da to pretvorim u stabilnu snitu i popekla na tavi oko minut svaku stranu. Na taj nacin bude dosta debela podloga. Pa to na papir za pecenje i u tepsiju, tikvice jednu uz drugu da se diraju i po tome salsu (smiksala rajcicu i kuhala dok ne posusi), pa bosiljak pa komade mozarelle, sunke i na vrh komadice rajcice. I malo soli. Meni je bilo oko 10 min na 200 ventilirano, u biti vodila sam se izgledom i otopljenoscu sira

  48. #998
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Još jedan recept za pizzu, probavam za vkd http://www.myprimaladventures.com/20...ust-pizza.html

  49. #999
    Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006
    Lokacija
    T-dot
    Postovi
    2,294

    Početno

    to mi je bila druga LCHF pizza napravila sam si jednu malu onako kao mala pizza iz pizzerije i jedva sam pojela pola prvi dan koliko su bademi zasitni.
    a bome drugi dan sam bila gladna tek nekih 3 sata nego što bi inače bila, držalo me cijeli dan skoro

  50. #1000

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    3,186

    Početno

    Na krivom mjestu sam pisala recept pa evo i ovdje c-p;

    Danas sam pravila i genijalnu slasticu od mljevenih badema 2 šake, 2 zrele smrznute banane, žlica kakaa, šaka borovnica i žlica meda. Sve sam smiksala u blenderu. Gotovo za 5 min, okus predobar
    (količina za 3 osobe)

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •