I mi imamo problem s nedobivanjem na težini, za 10 dana će imati 3 mj... rodio se sa 3610g, doma išli sa 3600g i 49cm. Sa mjesec dana imao je 4600g i 54 cm, sa 2mj. i 10 dana 5750g i 60cm...par dana nakon tog zadnjeg vaganja dobio je laganu temperaturu, išli kod pedice, pao 50g...tri dana kasnije opet idemo pedici, začepljen nos, kašlje, kilaža jednaka...sad je već zabrinuta jer u 10 dana nije dobio ništa, rekla je da pozovem patro za tjedan dana da ga izvaže, ako bude na istom, da ćemo morati razgovarati o dohrani.
Da se nije tako često vagao zadnjih dana, ja ne bi ni skužila da nešto ne štima (osim kaj je malo bolestan). Veseli je, smije se, guguće, igra se, spava, malo se često budi noću jer ga zeza kašalj i začepljeni nosić i ja mu svaki put dam cicu. Jede kao i inače, svaka 2 sata, spava jednako kao i inače, sve pelene su uvijek popišane, kaka 1-3x dnevno...Nekako mi se čini da je pedica prebrzo predložila prelazak na Ad, jer ako je do sad dojenje dobro funkcioniralo, mlijeka i dalje imam jednako (uvijek jede po jednu sisu, s tim da nakon kaj je sam pusti još ostane mlijeka, nikad ne posiše sve)...da li je moguće da zbog bolesti malo stagnira iako jede jednako?