Drage moje, kada mogu podijelit ovo sa nekim tko to prolazi i razumije, a kada je tu još i naše zajedništvo, molitva, zaista lakše to sve podnijet, ša tako i ovaj 5-ti neuspjeh. Po meni je Božje čudo kada uopće nastane trudnoća i prirodnim putem (ne mislim na nas neplodne parove već općenito) jer pitaš se kako od tako jedne male mrvice, zametka, nečeg tako sitnog nastane čovjek, osoba sa svim svojim fizičkim karakteristikama i karatkternim osobinama i imaš vid, sluh, okus, opip, ruke, noge, pamet ..... toliko toga što nam dragi Bog daje, a to bog stvara svakog čovjeka na svoju sliku i priliku. Zahvalna sam Mu na svim darovima koje mi je u životu dao: zdravlju, poslu, dobrome mužu i sretnom barku, mojoj obitelji, sreći u malim stvarima. Al znamo da život nije lak i borba je svakodnevna i ovo je naša borba.....i vjerujem u Njega, molim Mu se i daje mi snagu za sve što mi je potrebno. VJEROVATI znači svim srcem i dušom vjerovati u nešto što nisi vidio, čuo ili dotakao...to je prava vjera. Jer Isus je rekao nakon svog uskrsnuća apostolima i Mariji Magdaleni: "vi ste vidjeli i vjerujete, a blago onima koji vjeruju, a na vidješe..."