Pokazuje rezultate 1 do 50 od 495

Tema: Baby- led weaning

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

može hrpu pojesti, bez pretjerivanja. ja često moram prekinuti hranjenje jer koliko god joj dam ona jede i jede i jede i traži još..
    pitanje je samo koliko je usavršila prinošenje hrane ustima - tu smo na početku gubili dosta hrane, ali naprosto bi joj dali dodatno koliko bi završilo na podu, pa bi opet dosta pojela - samo bi dulje trajalo. no s osam mjeseci već je lijepo jela - dakle velika većina toga bi uistinu završilo u ustima, a odande nema povratka

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj rutvica prvotno napisa Vidi poruku
    može hrpu pojesti, bez pretjerivanja. ja često moram prekinuti hranjenje jer koliko god joj dam ona jede i jede i jede i traži još..
    pitanje je samo koliko je usavršila prinošenje hrane ustima - tu smo na početku gubili dosta hrane, ali naprosto bi joj dali dodatno koliko bi završilo na podu, pa bi opet dosta pojela - samo bi dulje trajalo. no s osam mjeseci već je lijepo jela - dakle velika većina toga bi uistinu završilo u ustima, a odande nema povratka
    X!
    Samo što je moja počela zbilja jesti tek kad sam se ja vratila na posao s njenih 14 mjeseci... no to je već za temu Odbijači dohrane.

Strpljenja treba, to je istina...
    Savjet: kad pojede, uzmeš staru tetra pelenu, obrišeš njome stol, pa stolac, pa pod. I za svako hranjene nova pelena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •