Stranica 152 od 189 PrviPrvi ... 52102142150151152153154162 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,551 do 7,600 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja mislim da ću veliki L danas, a mali c sutra. Rest day je istezanje, Optimistična ima pravo

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ajde to probajte pa javite koji je tezi upercase ili lowercase

i vidi nje, stvarno ce maknuti onog kosa da bi se lakse svercala

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

spajalice, ovaj upper je samo u beti

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku

i vidi nje, stvarno ce maknuti onog kosa da bi se lakse svercala
    LOL

Razotkrila si moj pravi motiv

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    spajalice, ovaj upper je samo u beti
    to je bila zezancija na racun slova Lower ili lower

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

aha spajalica, a kad ti startaš?

ajmo cure, tko će još s nama?
    ja ne bih preporučila početnicima ali ovako na prvu mogu loviti svi koji su barem koliko-toliko u formi,
    tu je Tania koja jako modificira vježbe i nisu (pre)teške

u svakom slučaju, ja sam odlučila da mi je nova najbolja frendica ona plavuša, Tanju pogledam tu i tamo da vidim što radi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja odlazim u petak na svoj veliki put i nema me 10-tak dana, a onda se prikljucujem familiji ovisno di su, a o tome ovisi i kad cu ja startati.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u svakom slučaju, ja sam odlučila da mi je nova najbolja frendica ona plavuša,
    Uuu i meni je ona baš presuper, cijelo vrijeme nju gledam

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

imam samo tolko još vremena da kopi pejstam; http://www.youtube.com/watch?v=0YNsg2kegBA

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

jadna žena sve je isprobala na njoj od jednom.
    Ja primjenjujem onaj trik s pranjem zubiju.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Inesica hvala na prijedlozima
    mada meni baš paše to što ne traje više od pola sata
    taman za mene, iz više razloga
    jučer mi je bio odmor ali sam puuuno pješačila šumom
    večeras treći dan jm level 2
    ma ja sam na početku početaka još
    al se ne dam

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uf, Lower Focus s upper L i F - težak, cijedim se i ne pada mi napamet nadoštukati Cardio na ovo. Noge mi se tresu, mislim da bi samo pobrala koju ozljedu.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

aha čučnjeva i varijacija koliko očeš... ni ne znaš koliko su jake noge dok ne napraviš tolike čučnjeve. hop sqat bila sam sva ponosna na sebe....

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Dok ne iščitam zaostatke, što sada vježbate?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo je, postrojavanje
    ja se razgibavam onako rekreativno,
    a cure se uglavnom upoznaju sa Shaunom i njegovim Focus T25.
    ja cu nakon GO.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    A ja sam se već pitala gdje si ...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    evo je, postrojavanje
    ja se razgibavam onako rekreativno,
    a cure se uglavnom upoznaju sa Shaunom i njegovim Focus T25.
    ja cu nakon GO.
    Nema, sad cemo mi stormu postrojiti
    Bas sam se neki dan pitala gdje si

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Storma, kasniš

brzo nam se pridruži, isprobavamo T25

ja jutros odvježbala speed 1.0, baš sam čitala vaše komentare, na početku lagano (ja onako skakućem s upitnikom iznad glave što mu je to) a onda se zadnjih 10 minuta slijevalo s mene
    zna Shaun što radi
    i da, i ja sam se malo gubila u onom naprijed-nazad-lijevo-desno, bit će bolje drugi put
    ali di mi je plavuša? ova mi se ne sviđa isto kao ni Tania

inače me jučer predvečer baš ulovio umor (poslije onog cardia ujutro) i skroz lagani muskulfiber u rukama (iako bi čovjek rekao da samo noge rade)

uglavnom, mislim da se najkasnije do kraja tjedna pridužujem svima koji imaju crash u Shauna

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja jucer total body, ajme ne da ih nisam mogla pratiti s tom količinom sklekova, nego ni blizu. Nisam radila ko Tania, radila sam kao oni, al brate mili jedno 5x manje nego oni

Sve si mislim da bih taj trening morala iz dana u dan dok ne ojačam dovoljno da ih mogu pratiti

I onda jučer režem slaninu, i momački si porežem kažiprst... aaaaaaaaaa :mlotek: tako da se nadam da u današnjem abs porogramu nema sklekova plankova i ostalog jer se ne mogu osloniti na prst.... samoubit ću se

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Juče sam uradila 2 fit test u Insenity-ju i mogu da se pohvalim ima napretka.
    switch kicks 70/93
    power jacks 46/54
    power knees 84/88 ovde definitivno ima najviše mesta za napredak ili sam zabrljala kad sam prvi put brojala
    power jumps 28/35
    globe jumps 10/13
    suicide jumps 19/22
    push up jacks 21/ 27
    low plank oblique 63/76
    Loša vest je da vaga ne pokazuje nikakav dobitak na masi, a to mi je cilj . Moraću, malo strože da povedem računa o jelu. Žao mi je što vas nisam poslušala pa se detaljno izmerila na početku. Premerila sam samo obim struka i kukova i tu nema promena. A kad se pogledam u ogledalo imala sam osećaj da su mišići veći, naročito na nogama. Valjda će za 2 ned i vaga da pokaže neki pomak.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

IvanaR, ali insanity ti je koliko sam ja upoznata više program za "rezanje" a ne dobivanje mišića

ako hoćeš mišiće i dobivati na masi, vježbaj nešto drugo, ove iskusne će ti preporučiti što, mislim u svakom slučaju nešto anaerobno s utezima

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivanaR, ne znam tvoju situaciju, ali ako ne želiš skinuti masno tkivo nego samo dobiti mišiće, onda mislim da bi trebala preskočiti sva skakanja, i raditi samo vježbe koje rade (tipa sklekovi, čučnjevi itd)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

brzo nam se pridruži, isprobavamo T25
    jel može meni na pp jedni link jel ne mogu nikak ni sa ćime do toga

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Znam da bi tegovima bilo najlakše, ali trenutno ne mogu u teretanu, a kući nemam tegove pa moram bodyweight. Zgodan mi je Intensety jer oni vežbaju sve vreme, pa mi je to motivacija, kao da imam društvo. Teže bi mi bilo da moram da radim na suvo xy iskoraka, čučnjeva isl. Dok vezbam sam definitivno pod anaerobnim opterećenjem sudeći po pulsu. Ma mene hrana sabotira, jer sam morala da izbacim sve mlečne proizvode i jaja. Oni su mi bili bukvalno osnova ishrane i sad se već mesecima mučim da navučem proteine i kalorije iz drugih izvora.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma mislila sam da radiš s njima, al kad oni skaču ili sprintaju u mjestu, ti lagano samo, al kad oni sklekove rade onda ti momački s njima

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a mene baš zanima, kavofob i ostale koje ste vježbale insanity kakva je razlika između insanityja i focus T25?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni velika... speed i cardio su mi neusporedivo lakši na T25. Na insanityju sam zaista psovala dok sam skakala i panično gledala koliko još ima do kraja i jel mogu izdrzati nekako

plud što u drugom mjesecu insanityja treninzi traju oko sat vremena
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 16.07.2013. at 10:43

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anchie, žao mi je za prst U absima nema sklekova, ali se sve vježbe rade na podu, nadam se da ćeš moći modificirati da ti ne smeta prst.

Willow, razlika je velika. Insanity je dosta teži, ali je puno veća nabrijanost, barem kod mene bila. U Insanityju sam mogla puno više dati od sebe.

U Ins je cardio dio intenzivniji, ali daje pauze za pijenje vode, po 30 sec svako malo. Meni je to dosta da se oporavim i skupim snage za dalje. Puno pažnje posvećuje i istezanju, tako da trening je dug, ali istezanje je 10-15 min.

IvanaR, ne moraš na prazno, ima drugih programa koji nemaju naglasak na cardio. Primjerice, Ripped in 30 od Jill bi ti bio super, samo preskočiš, odnosno polako odradiš cardio vježbe bez dizanja otkucaja. On je koncipiran na 3-2-1 sistemu (3 min vježbe snage, 2 cardio, 1 abs).

Možda još bolje Zuskini zwowovi, bude Zhang došla pa će ti dati najbolji savjet

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Willow, razlika je velika. Insanity je dosta teži, ali je puno veća nabrijanost, barem kod mene bila. U Insanityju sam mogla puno više dati od sebe.
    potpis

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

a jel vi te njihove filmiće skidate na torrentu ili? vidim da ih na you tubu nema, ili ja ne znam naći....?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    jel može meni na pp jedni link jel ne mogu nikak ni sa ćime do toga
    fala dobila, još da skinem kad dođem doma, ekoi evo pošaljem i tebi
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.07.2013. at 11:36

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Joggiram (idem rano ujutro, bas mi pase) + kombiniram: Shaun T. - Hip Hop Abs + hodanje + plivanje.

Spremi bic

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ah, na Mljetu konacno. Danas zadnji w10, pa sutra c3 i idem na w11, w12. Puno bicikla i plivanja. Sto poslije? Mozda opet 6w6p, 2. Level. Jel T25 isto cardio pretezno?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

T25 je pretežno cardio.

Sasa, jesi probala zwowove? Čini mi se da si ti spremna za zwow

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Idem nači sve što ima od Shawna, očito će biti zanimljivo
    A odakle početi sa Zuskom? Sada mi je FB prijateljica, vidim i stranicu, ali sam se pogubila.

Otišli smo kratko na more, što se produžilo na gotovo 2 tjedna lol neplanirane stvari obično super ispadnu. al sad treba vježbati, gvalja je i dalje tu, možda i veća. tijesto.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mislim da je tijesto krivo za gvalju. UH.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Storma, očisti inbox

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Storma, ima da gvalja ode sa Shaunom

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Očistila. Willow, bojim se da će otići još kila, a gvalja ostati tu gdje je.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma mora i ta gvalja jednom krenuti, mučimo istu boljku

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni sve otprilike jednako odlazi, što znači da svugdje ima pomalo viška. Ne znam što bih radije; da svugdje ima malo više ili da je sve fit, a samo jedno mjesto zeza :češčešizauha:

Trbuščić barem nije teško prikriti oblekom

Danas me oduševio odraz gornjeg dijela trbuha. Počinju se nazirati prve pločice. Ispod sloja sala ofkors, ali kad napnem mišiće i svjetlost padne pod pravim kutem vide se ili točnije - ja ih vidim, moram pitati md-a umišljam li ili su stvarno tu.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pretjerala sam sa sklekovima, 25 kom. i jučer imala paralizu ramena i prsnih m. I pojela previše keksa od pira (dijete ludo, ja umorna i očajna, no nije isprika, znam). Ali u nedjelju trčim utrku u Opatiji pa danas teretana i trčanje za vrijeme da se u nedjelju ne sramotim.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

vau palčice, odradila si 25 sklekova u komadu ili u serijama, muških?

ubija me moja unutarnja napetost. kad got osjetim takvu nervozu, dođe mi da nešto pojedem, da se umirim, oduvijek sam imala taj problem. i ništa drugo me ne može opustiti u tom trenu osim hrane... kompulzivni jelac? mislim ne trpam se do besvijesti, na kraju krajeva na svojih 160 cm imam 55 kg, ali ne mogu odoljeti tom impulsu, jači je od svega. tako eto, ja svaki dan imam 2 doručka, dva ručka, dve večere i još voće između, jedem ko hobit. jel ima još hobita među vama?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku

ubija me moja unutarnja napetost. kad got osjetim takvu nervozu, dođe mi da nešto pojedem, da se umirim, oduvijek sam imala taj problem. i ništa drugo me ne može opustiti u tom trenu osim hrane... kompulzivni jelac? mislim ne trpam se do besvijesti, na kraju krajeva na svojih 160 cm imam 55 kg, ali ne mogu odoljeti tom impulsu, jači je od svega. tako eto, ja svaki dan imam 2 doručka, dva ručka, dve večere i još voće između, jedem ko hobit. jel ima još hobita među vama?
    Jedino što mi pada na pamet je kad dobiješ taj impuls da moraš napraviti recimo 10 čučnjeva, ili sklek

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

da, ko u vojsci kad neš zgriješiš, za kaznu odmah marš na pod i sklekovi! i onda još k tome kak bi Jillian Michaels savjetovala, operi zube, popij vode, zalij si hranu s nečim odvratnim što inače ne bi jela, obuci tijesne hlače da osjetiš kak si debela i marš na pod radit sklekove!

ma ne znam kakve su sad to pak promjene, al ja odtkako vježbam i kakti pazim na prehranu - gladna sam cijeli dan i samo mislim na hranu....

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ima . Ja sam tri mjeseca radila na tome da u takvim trenutcima ne posegnem za klopom.
    Sad sam rehabilitirana od jedenja u stresu.
    jos samo da prestanem jesti kad nisam vise gladna , a jos uvijek ne pucam po savovima i na konju sam.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ne znam kakve su sad to pak promjene, al ja odtkako vježbam i kakti pazim na prehranu - gladna sam cijeli dan i samo mislim na hranu....
    Onda je pitanje ŠTO jedeš? Ako pojedeš šniclu, pečena jaja, špek i brdo salate, teško da možeš poslije toga biti gladna.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

To je to ekoi. Izbor namirnica. UH te brzo dignu i isto tako brzo spuste. Hrpa žvakane zelenjave i preoteina izgleda lagano no mene drži cijeli dan ili jedan dobar smoothie.
    Odrađujem po mm prepisanom principu ovako sklekove
    - 10,8,6,4,4 komada u serijama pa sljedeći dan 10,8,6,6,4, pa 10,8,6,6,6 - povećavam za dva broja i cilj mi je da s ene zgazim (no, jesam , samo nemojte njemu reći) i napravim 20 u komadu. I da mi se muž divi.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa Vidi poruku
    Juče sam uradila 2 fit test u Insenity-ju i mogu da se pohvalim ima napretka.
    switch kicks 70/93
    power jacks 46/54
    power knees 84/88 ovde definitivno ima najviše mesta za napredak ili sam zabrljala kad sam prvi put brojala
    power jumps 28/35
    globe jumps 10/13
    suicide jumps 19/22
    push up jacks 21/ 27
    low plank oblique 63/76
    Loša vest je da vaga ne pokazuje nikakav dobitak na masi, a to mi je cilj . Moraću, malo strože da povedem računa o jelu. Žao mi je što vas nisam poslušala pa se detaljno izmerila na početku. Premerila sam samo obim struka i kukova i tu nema promena. A kad se pogledam u ogledalo imala sam osećaj da su mišići veći, naročito na nogama. Valjda će za 2 ned i vaga da pokaže neki pomak.
    u svrhu mišićne, a u kućnoj radinosti, mogla bi probat od bob harpera
    ovak, bob harper: inside out method - pure burn super strenght
    traje oko sat vremena, obrade se sve grupe mišića, trebaju ti bučice. možda jedne lakše jedne teže. najbolje krenut pa vidjet.
    nema puno skakanja i svakako bi bilo dobro dan pauze između u početku

ja brljavim sad već drugi dan. sutra ću se morat sabrat

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Niš od mog skakanja večeras. Ono kad sam skakala bez tenisica sam malo izgleda izvrnula nogu, nije me baš nešto bolilo ali je evo večeras zglob buknuo. I dalje me ne boli ali otiče naočigled.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •