Pokazuje rezultate 1 do 50 od 197

Tema: Zubar mi debelo naplatio!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    nije privatnik i imam dopunsko...

inace imam problema sa zubima a i zubarima...

najgore je sto svaki radi po svome i ja NE ZNAM kako se postaviti...
    Da - dobro si uočila problem.

Ovako - prvo porazgovaraš, PRIJE nego si sjela na stolac: "Dobar dan, slušajte - imam takve i takve probleme (pa nabrojiš da imaš fobiju od boli, da ovo, da ono...) i molim vas da mi PRIJE nego započnete unaprijed kažete:

- što ćete mi raditi
    - koliko će to trajati
    - koliko je to bolno (pa tražiš anesteziju za stvari koje npr. meni nikad ne bi pale na pamet da su bolne)
    - koliko će to koštati
    - koje su mogućnosti izbora i na što imam pravo (neke bijele plombe od boljih materjijala se plaćaju i kod državnih zubara - imaju oni regule)

I gotovo!

Onog trena kad si sjela i pustila ga da radi, zapravo si pristala na njegove uvjete. Daklem - prvo razgovor, onda rad.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.07.2013. at 12:29

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Onog trena kad si sjela i pustila ga da radi, zapravo si pristala na njegove uvjete. Daklem - prvo razgovor, onda rad.
    zapravo ovo nije istina
    on je nju trebo pitati da li želi čišćenje kamenca i očistiti ga besplatno ako ona to želi (jer na to ima pravo preko hzzo-a)
    + reci joj što točno radi te pitati da li želi plombu za 219, 70 ili onu crnu besplatnu tj. uvjerena sam da je na 3 besplatna i bijela

tako radi moja zubarka, govori mi sve što radi i koliko se naplaćuje tako da ne ostanem šokirana na izlazu iz ordinacije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •