Stranica 155 od 189 PrviPrvi ... 55105145153154155156157165 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,701 do 7,750 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam uvjerena da celulit nije rezultat debljine nego kombinacija nekretanja i prehrane industrijski prerađenom hranom. Imaju ga i mršavice, ako jedu smeće.
    pa da! imaju ga mršavice zato što bez obzira što su oku mršave imaju jako puno masnog tkiva. a celulit nije ništa drugo nego masno tkivo. ali je fomirano u grudice. ali nije nikakva egzotika ili strano tijelo ili nakupina smeća. odnosno je, jer se za masnoću veže i smeće (ko u masnoj ribi svašta nešto).
    meni se isto smanjio celulit kad sam prešla na drugu prehranu i to vidno u mjesec-dva, a nisam tolko nagazila vježbanjem u tom periodu. ali je stvar bila i tome da je tijelo počelo trošiti masne rezerve i nestajao je. jer on nije ništa drugo nego spremište energije.

sve što pomaže u rješavanju masnog tkiva pomoći će i u rješavanju masnih grudica zvanih celulit.
    ako pijenje puno vode pomaže, pomoći će.
    ako nekim čajem možemo otopiti masnoću, super. onda možemo i celulit.
    (ja zapravo mislim da ovo dvoje nema direktne veze sa celulitom)

ako znamo da je za rješavanje debljine, masnog tkiva, prehrana čimbenik 80% onda je logično da će pozitivna promjena u prehrani dovesti do pozitivnog pomaka u rezultatu. i neki put ne treba biti veliiiiki pomak da bi bio vidljiv. ono, imamo neke pragove.
    ako je kod tebe slučaj da je sve manje vidljiv, uživaj u tome! jednostavno ti tijelo na taj način sprema rezerve. kod nekog postotka krene ravnomjernije. ili krene više u gornji dio tijela koji nije tolko podložan estrogenima. još ako ti je koža lijepe kvalitete onda je još manje vidljiv.
    i nama je prirodno da na nekim mjestima imamo rezervu masnog tkiva. ali kad mi poludimo pa tijelu damo previše resursa ono ga mora spremiti u neke rezerve. dugoročne rezerve su jedino masne stanice (da sad zanemarimo one brze u mišićima i jetri) koje se onda počnu raspoređivati redoslijedom gdje smo genetski predodređeni. one koje se spremaju niže od struka, kod žena, su podložne estrogenima i formiranju u grudice. netko mora biti baš pretio da mu se rezerve spremaju na gležnjeve, ali dolazi i do toga na kraju kad nigjd drugdje nema mjesta. kako se počnu trošiti rezerve, na tim mjestima koja nisu baš prioritet za rezerve, tamo će i prvo otići. zadnje će otići sa 'strateških mjesta' za pojedinu osobu. ali do neke mjere masnih stanica će biti. i u formaciji grudica. ali ne znači da će biti vidljive ako su ravnomjerno raspoređene i/ili ako je koža u ok stanju.

i tijelo, zapravo jedva čeka trošit rezerve, jer nije napravljeno da bi ih imalo baš tolko koliko ih ljudi danas imaju. i zato kad se ima jako puno kila viška zapravo se i puno gubi u nekoj jedinici vremena. jednom kad dođemo na zdravu kilažu, onda treba krv pišat ako se hoće maknut neki 'višak'. tijelo zapravo celulit ne vidi kao problem, ono ga vidi kao rezervu.

kažem, ja sam takve građe i 100% sam sigurna da mogu imati pločice na trbuhu i celulit na pozadini.

meni ide na živac što je imenovan. jer mu ne treba posebno ime. to je masna stanica i bok. rješiš se njih i celulita nema ziher. samo što ženska tijela ne funkcioniraju na taj način.
    inače, muška tijela koja jesu pod većim utjecaja estrogena nego bi trebala biti (bilo genetski, bilo bolešću, bilo jer im je tijelo sklono hrpu umjetnih tvari oko sebe tumačiti kao estrogen) imaju dio masnih stanica formiranih u grudice, odnosno celulit. i isto. kad se rješe masnog tkiva, rješit će se i njega. i to definitivno sa boljim rezultatom nego mi žene.

hm, negdje jesam našla omjere.
    al na prvu ruku je jednostavno ako si zamiliš da ideš kupiti badić ili kostimić pa psuješ jer ti trebaju različiti brojevi gor/dole, a oni bi da si ti jedan broj.

al ako osim prehrane, dodamo fizičku aktivnost i tijelo ima za informaciju ne stvarat energetske rezerve nego mišiće onda će sve skupa izgledat puno, puno bolje. pa i noge na kojima se nazire celulit. svakako bolje izgleda kombinacija kost/mišić/rezerva/koža nego kost/rezerva/koža. još ako je koža nikakva onda sve skupa stvarno bude mlohavo i visi. pa su to mršavice koje su zapravo debele.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Storma, ti si baš takve građe ako se dobro sjećam

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Samo ti raspredaj, imam potrebu da se strpam u neku ladicu

Sad detaljnije čitam i ipak nisam ni ravnalo ni sat; za ravalo imam prekrupne kosti, a za sat premalo oblina.

Trenutne mjere 93-72-96 (prsa-struk-guza). Svugdje ima još mjesta za pomake, posebno kad prestanem dojiti pa se sisa dojilica vrati na prijašnje stanje.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    stroma, slicnih smo gabarita.

mislim da je za celulit uzasno vazna kombinacija i prehrane i kretanja, odnosno neke vrste masaze. cim izmjena tvar idobro profunkcionira, te limni protok ide nesmetano, celulit se gubi.
    ja nikada nisam jela junk, pa sam ga svejedno imala ili imam. malo, ali meni vidljivo.
    no uvijek kada bih vjezbala, te radila svakodnevno tusiranje hladnom vodom, plus cetkanje koze mekom cetkom, te 5 dana gladovanja sa sokovima (koje ove godine jos nisam uspjela ugurati u raspored, :ljuta na sebe) postao bi neprimjetan, ili gotovo neprimjetan.
    da, izgubila si dio masnog tkiva koji je bio vidljiv. jer ovo je recept za izgubit masno tkivo:
    no uvijek kada bih vjezbala, te radila svakodnevno tusiranje hladnom vodom, plus cetkanje koze mekom cetkom, te 5 dana gladovanja sa sokovima (koje ove godine jos nisam uspjela ugurati u raspored, :ljuta na sebe) postao bi neprimjetan, ili gotovo neprimjetan.

ovo je za bolji tonus kože:

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

i da ravnalima je isto lakše nego voću

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Inesica, mudro zboriš

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

inesica, ti si bome na ovoj temi doktorirala.

sto jes, jes, ravnalima je lakse nego vocu glede celulita, ali ravnala s druge strane nikad nece biti onako senzualno zakrivljena, a bome ni sa ovom dekoltiranom modom ne znaju sto bi.

slazem se s tobom, da genetika igra veliku ulogu, ne samo u smislu koji si tip, nego i kvaliteta koze, cvrstoca vezivnog tkiva...i slicno
    moja dobra frendica je onako izmedu kruske i ravnala, ali bas lijepe atletske grade. ona nikad nije imala trbuscic, vjezbala, ne vjezbala, ima jako cvrstu kozu i uvijek joj tijelo izgleda cvrsto i misici napeti, makar dugo vremena ne radila nista.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sad detaljnije čitam i ipak nisam ni ravnalo ni sat; za ravalo imam prekrupne kosti, a za sat premalo oblina.

Trenutne mjere 93-72-96 (prsa-struk-guza). Svugdje ima još mjesta za pomake, posebno kad prestanem dojiti pa se sisa dojilica vrati na prijašnje stanje.
    aaaaaaaaa ni sim ni tam
    uživaj u ravnomjernosti!

sad nemam metar al kod mene su prsa negdje oko 86,88 pa je onda struk na nekih 68-72 (ovisi mi i periodu u životu) pa sam onda nekih 97-100
    i mogu se fućkat al sve moje rezerve odu tam di odu

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Storma, ti si baš takve građe ako se dobro sjećam
    Da, rekla bih da smo nas dvije tu negdje (koliko sam na brzinu uspjela vidjeti).

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kavofob, to su super mjere

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sto jes, jes, ravnalima je lakse nego vocu glede celulita, ali ravnala s druge strane nikad nece biti onako senzualno zakrivljena, a bome ni sa ovom dekoltiranom modom ne znaju sto bi.
    Push-up čuda čini

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

znam.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ukratko, jer moram dovršiti ručak.
    Građa bi bila sitna, srednja ili krupna. Pa na to možemo dodati oblike tijela. Svakako bih ubacila i visinu kao faktor. Recimo, ja sam sitne građe a visoka, i uglavnom slušam kako sam (pre)mršava i malotko mi vjeruje da imam kilažu koju imam. Oh, da i lice. Imam sitno lice sa izrazenim jagodicama i velikim očima. Izgladnjela, definitivno lol

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

znam.
    hehehheheheheh

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

nda, ovim sam manekenkama htjela vadit mast, odnosno, na ovoj temi, dodavat.
    vi možete biti samo ravnomjerno i usklađeno lijepe
    a mi ostale se možemo naprčit il isprsit

al se stvarno trebamo prihvatit takve kakve jesmo.

ja doktorirala jer mi je valjda više išlo na živce da sam tolko problematična kolko se priča po novinama, apotekama, reklamama.
    a nitko nije vidio za problem što ne mogu odtrčat do dječjeg vrtića a da ne ispustim dušu ili što mogu poginut viseći sa neke grede dok mi neki zlikovac gazi po prstima dok junak dana viče držiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeee!

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Problematična? Misliš, celulit? Pa što bi farmaceutske tvrtke prodavale da to nisu izmislile? Mislim da im je to najveći izvor zarade (kad pričamo o ženama).
    Da, kondicija je puno veći problem, i mene je to mučilo. 74 kg na 180 cm, o čemu ja pričam, još bi se trebala udebljati :koluta očima:

Meni su žene predivne, i jako mi je žao što su toliko opterećene izgledom. A što je najgore, uglavnom izgledaju fantastično, i uopće toga nisu svjesne.
    Posljednje uređivanje od Storma : 19.07.2013. at 13:00

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    ili što mogu poginut viseći sa neke grede dok mi neki zlikovac gazi po prstima dok junak dana viče držiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeee!
    e ovo mi je zakon

moj junak bi trebao biti ultra brz

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nemam problema s kilama, ali bih malo vise misica.
    jos mi ne uspijeva napraviti prave sklekove.
    imate kakve savjete za to? ruke su mi tanke, nista ne visi, ali nemam bas misica.
    Radi kose skleklove. Na stolu npr, ovako to izgleda http://fitbie.msn.com/sites/default/...push-up-ss.jpg
    Ako ne možeš na stolu, onda kreneš od zida http://www.womenshealthmag.com/files...ll-push-up.jpg , udaljiš noge i odguruješ se, pa onda gledaš da s vremenom ideš na sve niže i niže površine dok ne dođeš do poda

drugo:
    kako vi koji zivite u stanovima, odradujete sve to skakanje ovih vjezbi sa neta? da li se susjedi bune?
    U prizemlju sam pa sam tu u prednosti, al znam za druge koji nisu – samo gledaju da baš ne skaču u neko totalno ludo vrijeme i sve ok.
    Jako pomaže podloga za fitness. Ugodno sam se iznenadila koliko smanjuje buku i koliko je ugodnija za doskok.

trece:
    anchie, slazem se s tobom oko luznatosti odnosno kiselosti organizma. imam par knjiga o tome, te se vec duze trudim da tako jedemo.
    medutim, u svim tim knjigama ja sam nasla da voce djeluje bazicno na organizam. iznimke su samo nezrelo voce, i kad se voca prejedas.
    ti si napisala da voce cini kiselim, pa bi me zanimalo gdje si to nasla.
    Isprike, generalizirala sam vezano za ubijanje u voću. Pisala sam zaista samo ovlaš, ne ulazeći u detalje, čisto da se stekne feeling da nije isto ako jedeš čokoladu i ako jedeš pravu hranu (pa čak i voće da može loše djelovati), nije isti utjecaj na tijelo iako u oba slučaja imaš pločice. Vidim da imaš puno znanja na temu, ajde otvori novu temu, fakat zaslužuje raspravu i da svi naučimo

jos jedna interesantna opservacija.
    nisam jos proucila to paleo jedenje, osim sto procitam sto ti napises i malo reletim linkove.
    no na moru sam u principu ujutro jela voce (ja bez dinja, lubenica, bresaka, tresanja... ne mogu), caj ili kava, tu i tamo komadic sira, ili kruha,
    za rucak uvijek riba, povrce, salata, bob/sipe, riba/slanutak (mislim da paleo ne voli mahunarke, ali meni pasu) ne s nekom namjerom, ali na otoku bas ne rade integralnu rizi, kvinou ili slicno , tu i tamo crni rizoto, spageti s vongolama...
    vecera opet ili nesto riblje, ili nesto ala grcka salata i iako osim plivanja i malo hodanja nisam radila nista drugu, trbuh je stvano bio ravan.

sad ne znam da li je to samo zbog manje ugljikohidrata, ili i zbog toga sto nema onog nervoznog grickanja na poslu, nego stvarno ne jedes izmedu obroka.
    Ja bih rekla da je do toga što si kvalitetnije jela, pravu hranu

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Manje ugljikohidrata, rekla bih. Inesica je pisala kako joj se trbuh napuhne kada jede ugljikohidrate pa sam odlučila malo pratiti kod sebe. Isto je. Dan, dva sa puno UH i napuhnem se kao žaba.Ne jedem puno kruha i sl pa mi izbacivanje i nije teško. Nečim bi zamijenila tijesto. Anchie, jesi li dobila ono za rezanje povrća i valja li?
    Jesam, fora je totalna. Radi špagete i zaista je fino i teksture bude kao al dente tijesto. Samo ako treba veća količina (ako recimo cijela obitelj jede tako), onda se isplati investirati u onaj manji strojček jer ti s ovim otpadnu ruke dok to izvrtiš za više ljudi.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 19.07.2013. at 13:04

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i moj.
    ruke su mi slaba strana, ne mogu visiti sa grede, pa da mi nitko ni ne gazi po prstima.

mislim da smo zacatale.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

anchie, hvala!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Radite mi gušte, motivaciju i vesele me vaše pobjede.
    Noga ne boli, ali je na večer zglob naočigled veći i mekaniji od onog drugog (operiranog inače- imam šarafe, vijke i šipke u ovom sad neproblematičnom zlobu)
    Radit ću Jill, ona nema puno skakanja. Ako bude bilo oke onda nastavljam s t25.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa po mjerama si onda više pješčani sat, super mjere (btw. moje su tu negdje +- koji cm)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

pa po mjerama si onda više pješčani sat, super mjere (btw. moje su tu negdje +- koji cm)
    najs

znamo gdje treba najviše uprijeti. idemo sa strukom na ispod 70

(moja udubljenja su sve jače izražena, definitivno Shaun)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ksa kruska, a i volim kruske.
    drage moje lijepo vjezbajte, ja odoh na GO
    u prvom djelu ce biti dosta hodanja, a u drugom se vracam svim aktivnostima.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

najs

znamo gdje treba najviše uprijeti. idemo sa strukom na ispod 70

(moja udubljenja su sve jače izražena, definitivno Shaun)
    aha

imamo isti cilj
    iako kad sam bila najmršavija imala sam struk 65, niže od toga ne ide, dakle ispod 70 bi mi bilo mrak (s mišićima, naravno)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

spajalice, guštaj u odmoru

Willow, ja bih sa 65 bila jako happy, ali sve ispod 70 je prihvatljivo

Koliko si ti visoka? Čini mi se da si dosta viša od mene.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

174, a ti?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

174, a ti?
    170, nije tolika razlika, valjda sam dobila takav dojam jer si nježnije građe

edit - i imaš duuuge noge
    Posljednje uređivanje od kavofob : 19.07.2013. at 13:54

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala, hvala

znači, ganjamo obje struk

nitko nije vidio one promjene s T25 što sam linkala?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nitko nije vidio one promjene s T25 što sam linkala?
    koje promjene?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

http://www.livelovefitness.com/uncat...ll-of-fabulous

to je test grupa koja je vježbala focus t 25

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

najs

ja sam se fotkala prije, a fotkat ću se i nakon. već se veselim promjenama

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Gnah... onak... neki su baš fajn sasušeni

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku
    Gnah... onak... neki su baš fajn sasušeni
    i ja glednula slike i neke mi nisu baš sjele
    sasušeni je pravi izraz.
    pomakli se jesu, al nekima još malo meseka i ok. ajd nije da ih trebamo pojest

prijavljujem umiranje (opet ja u sparnoj garaži) uz boba harpera i njegov strainght. nisam ga dugo radila, sad imam prave bučice i barem sam sa formom vježbi zadovoljna. nisam sa time kolko čega sam napravila. tam prije nekih 2 mjeseca sam to bolje odhandlala. al nije loše. za koji dan i bit će puuuuuno bolje.

inače, super mi je taj program. odmah na početku te ubije u pojam. računaš na sat vremena, a time,r kad ga ne gledaš, počne odborjavat od neke 65 minute. i onda kad prvi put počneš stiskat zube i pogledaš kolko još do kraja, vidiš da piše 52 minute. opsuješ i dalje ti je sve ravno. samo muk i znoj. ajd, još koji put opsuješ.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Inesica ti nemas dosta mjesta u ostavi? Vasa je veca, a cini mi se boljom od garaze. Tamo me koma sad.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni su skroz sjele fotke, bit će da imam niže kriterije.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Inesica ti nemas dosta mjesta u ostavi? Vasa je veca, a cini mi se boljom od garaze. Tamo me koma sad.
    ooooooo, ima mjesta u špajzi kad bih izvadila mašinu, sušilicu, stalak za peglu i parnu lokomotivu. i ormarić sa cipelama.
    iako nisam sigurna jel bi i onda mogla side lunge napraviti.

ma dobra je garaža! cijedi se sa mene ali je mir. skroz. za razliku od bilo koje druge prostorije u kući.
    ja u biti mogu podnijet vrućine pa mi je to može proć. za sada

a jel bi ti sad mogla koji sklek odvalit, ili iskorak, ha? da malo protegneš

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni su skroz sjele fotke, bit će da imam niže kriterije.
    valjda sam i ja na krivi dan gledala. taman mi se jede meso i špek pa su mi čudne.

odoh ja do dućana

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Još jedan Total Body iza mene. Po prvi put u životu su mi se znojila - koljena grašci znoja na koljenima, to još nisam vidjela.

Držala sam se hrabro do pred zadnjih 7-8 min, sva sam bila ponosna na sebe kak sam napredna, a onda me završnica skršila

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bravo kavofob

a ja se tek sad sjetila da sam danas trebala odvježbati dva programa, hm, hm, možda drugi tjedan

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

uf, nema šanse da odradim 2, like ever

nije mi se t25 činio tako teškim na početku. bojim se da ću sutra i na speedu skapavati

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam, nakon 2 dana pauze, u treningu uzivala kao prasica

40 kettlebell swing 7,5kg
    100 mountain climbers on med ball
    30 sandbag 10kg clean/press and squat/press
    40 jumping lunges
    10 chin/pull ups
    10+10 one leg dead lift 2x10kg
    20 one leg, feet elevated push ups
    20 elevated bridges
    20 push back push up
    20+20 side crunces
    20 military press 2x5kg

Vrijeme 25:02

I nakon toga jos T25 abs

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

zang,svidja mi se trening,slicne imamo! samo sto su meni zadani...
    mi smo neki dan radili nesto sto se zove tapping,izgleda jako smijesno i jednostavno a tako je teeesko! opisala bi to kao ona poza koju izvode igraci americkog nogometa prije nego krenu sa naguravanjem po loptu....mora se sto brze u mjestu lupkati stopalima a pokret ide iz kuka,koliko uspjesno "otkljucas" kuk toliko ces brzo moc radit....ugl,za minutu pogines....i cijeli vibriras...

a jeste se uhvatile po vocu i tipovima...zaboravljate na gradju - sitniju vs. krupniju a za to utvrditi je najlakse uzeti metar i izmjeriti si opseg zapesca...meni je ispod 15cm,djecje narukvice su mi taman! ))

po meni Klumica ima slabo izrazeni (i visok) struk,jel' sam u pravu?
    http://www.germanysnexttopmodel2013....topmodel-2013/
    meni je isto takav (kamo srece da je i ostatak), 60cm u struku ne bi nikad nikad u zivotu mogla imat...na stranu sto bi npr. ruke i noge mogle bez problema ici sa tolickim strukicem u paketu.... dakle, nekom je 65cm wow usko kad gledas sveukupni dojam a nekom i 70cm!
    poanta je u proporciji,odnosno popravljanju disproporcije....ja sam se odlucila pokusat prosirit ramena ne bi li onda struk izgledao uzi... racunam to mi je lakse...
    ima maaaalih pomaka,moram jos puno "graha " papat...

celulit? imala ga i sa 50kg/169cm.... ne jedem neki teski junk,niti sam ikad ali imam jaaaako losu cirkulaciju,i to je jedan od bitnih uzroka!
    otkad redovno vjezbam vec 2g i trudim se pit vode (ne trazi mi organizam,pa bi jako malo unosila tekucine) stvarno se jako jako smanjio i to bez ikakvih skupih kremica koje bi prije kupovala prije ljeta!
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 19.07.2013. at 23:29

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imam i sirok struk i siroka ramena :D
    Evo, sad vidim da je to dobro

Zhang, bravo! :respect:

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo i link za cm u zapescu...http://www.zdravakrava.hr/alati/gradja-tijela

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam normalne građe, meni je zapešće 16 cm

a gdje si našla Klumicu kao primjer, baš je ful premršava, ja bi tako izgledala da imam jedno 10 kg manje

iako i ona ima faze kad se vidi da vježba
    i je, čini mi se da ima taj visoki struk, tako imam i ja slično + kraći trup i duge noge
    a jesmo se uhvatile izgleda

zhang, wow, koji trening
    a kako ti se sviđa t25 abs? meni je dosta vježbi baš ultra teško (ono kad on kaže da je teško, onda i je)

hoćeš nam probati nakon alfe betu da nas izvjestiš što nas čeka ako izdržimo režim? tebi (i nekima ovdje) bi sigurno bilo ok da odmah vježbate betu

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja 4 dana odmora
    ne volim se previše micati dok imam mengu
    zato večeras slijedi mojih pola sata nakon kojih se osjećam PREdobro

što se tiče celulita- to je problem prehrane po mom skromnom mišljenju
    ja sam s kilama ok- 63 kg. na 173 cm ali imam celulit
    i ove " podguzice" o kojima je netko pričao ( Achie čini mi se)
    ali sam godinama jela njesra

sad se bacam na proučavanje problematike
    i tješi me kad čujem vaša iskustva - da se povlači promjenom navika
    samo pišite djevojke

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

je, bili su mi absi na momente izazovni, s time da kao da su mi bile teže one jednostavnije varijante vježbi nego kad pređe na teže varijante. ne kužim.
    ali općenito alfa (nisam jedino lower probala) mi nije do kraja sjela. budem puno umornija i mokrija od ovih tremeninga koje si sama složim, a ovi iz T25 su mi nekako teže 'pali' ne znam kako da objasnim. moguće da je razlog što sam ih radila prvi puta, a kao da je neka muzika nasnimljena preko njih, pa jedva čujem što priča...moguće da me to iživciralo a da nisam niti skužila.

recimo, insanity mi je bolji kad se baš zaželim dobrog kardia.

idući ću tjedan probati betu, bit ću malo odmornija, možda je kod alfe i to utjecalo..
    baš me zanima kako će biti dojam kod bete... javim..

planiram se pretplatiti na ovaj zuzkin zgym. baš me zanima kako je to složila..

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

e da....celulit. i ja ga imam. ali ne poduzimam ništa po tom pitanju.
    kozmetički tretmani mi se čine apsolutno beskorisni, čekam da prođe vježabanjem.
    i možda još kad ne bi bilo pms-a, to bi bilo super.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Na kalkultoru mi ispada krupna građa. Uopće ne volim zdravin kravine kalkulatore, svaki put mi stavi drugu idealnu težinu ne znam kojom logikom se vodi, ali što ja više skidam kile to ona spušta težinu prema dolje, u ovisnost koliko kg imam trenutno.

U početku je pokazivala da mi je idealna 69, sad je već idealna 62 kg, a kad ukucam da imam 62, onda pokazuje idealnu težinu 59 kg! Hoće me otjerati u anoreksiju, ali ne dam se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •