Testić još sutra da rješim enigmu "kopanja po smeću"! Šta ću sad kad sam se već zeznula!![]()
Testić još sutra da rješim enigmu "kopanja po smeću"! Šta ću sad kad sam se već zeznula!![]()
Štoperica ima više vrsta... Ovitrelle, Choragon, Brevactide... i one se baš i daju kao "boosteri", odnosno pospješivači (implantacije) u prijevodu. Osim njih kao booster znaju davati i Decapeptyl.
Međutim, nema tog boostera koji će popraviti embrij. Ako on ne valja, badave ti sve.
Prošli put sam dobila utrogestane a sad duphaston jeli to isto, vidim da se ove piju
Vjerujem da ovdje baratate sa puno informacija pa da ovdje pitam:
nakon 2 missed spontana i nakon svih mogućih pretraga ispada da je sve OK i kod muža i mene osim što mi je lutealna faza 9-10 dana, elem malo kratka.
Dr. R. preporuča uvođenje štoperice kako bi bili sigurni da se oplodila zrela js a ne nezrela.
E sad, drugi liječnici govore da to nema smisla i da se nezrela js neće ni oploditi a kamoli dovesti do embrija koji ima srčanu akciju.
Malo sam zbunjena i nisam sigurna da bi "petljala" sa hormonima ako nema potrebe, odnosno ako mi štoperica ionako neće popraviti izglede da dobijemo kvalitetan embrij nego će mi samo osigurati ovulaciju.
Bilo kakav savjet ili komentar je dobrodošao!
Majuška, ja ti stvarno neznam, iskusne cure će ti se javit, samo ti mogu poželit puno sreće!
Merssi, ljepo si nam to rekla!
Tonkice, Tigrical!
I ja jednostavno kad sam napokon stigla do kompa moram poskočiti, ne pitajte zašto, nije za mene!jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Huraaaaaaaaaaa aaaa!!!
![]()
majuška nisam to jos cula, za stopericu kod ciljanih..mozda da pitas na odbrojavanju na potpomognutoj, tamo kola vise ljudi, iako mislim da ako si 2 puta ostakla T prirodno,budes i treci, i isto tako mislim da bi trebala istrazivati o uzrocima tih abortusa..moj savjet..nadam se da ces uskoro ostati trudna i da ces cijelu trudnocu mirno iznijeti
frćka vidim da ides mojim stopama..prvi zeznula, sutra drugi, do 26. ces i treci da se uvjeris da je test jos uvijek pozitivan
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frćka a reciii naaaam!!!!
Vatrice i ja ću izgorit, al ti samo mogu reć opet jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Kupila testić, sakrila ga od muža! Kažeš do 26. par komada, još ako padne neka kava u međuvremenu, ovaj ćeš ti gledat!![]()
frćka mislis graviGnost mini? taj test meni nikad nije pokazao crticu ni nakon 3 dana stajanja u smecu. jesi kupila opet taj? ja navijam za piskanje![]()
Bubekice, od kad si rekla zadnji put da je taj najbolji, kupujem ga kad i mlijeko!
Da da, taj! Ma i mene kopka jer sam našla onaj od zadnjeg puta, treći, koji nije pokazao ništa, na njemu i dalje nema ničega! Pojest ću se do sutra!!!
Frćka ti si meni odlična tako me nasmiješ!!!!!!!!ma držim ti ručnonožne za +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajde podijeli veselje s nama!!!!!
Frcka pa ne mozes nas mucit!! Reci naaaaaam
Sretno s piskanjem![]()
Frćka ja sam trudnica a trudnicama se želje ispunjavaju ako ne znaš šta ti slijedi he he baš sam bezobrazna![]()
Sve mi se čini da je netko popiškil plusića,Frććććććka ?!
Frćkiceeeeeeeeee, pa nemožeš po ovoj vrućini trudnicu odbit!!!!!!![]()
Ma šta se to dešava tu! Hihi! Ja na 68.stranici nakon transfera, možda dobijem koji simptom čitajući, čitam već danima! Veselim se betama pa skužim da su od prošle godine!
Žužy, nisam ja ne! Željkice, mogu te usrećit s nečim drugim, recimooooo cappy od jabuke?![]()
frćka imas pp
Sta ima Frcka? Jel pao testic?
To se s tobom nikad ne zna... bude li testic molim pp da sam mirna.. molim i mislim i ljubim...
Ruthy ako ce past test, sigurno cemo svi javno znati..ona bi i na guzicu progovorila.![]()
Frckaza sutra da nam javis sretnu vijest
Kad se o meni radi, da!
Al zato niko oko mene nezna za "testić iz smeća", osim M-a naravno!
Tonkice![]()
Ja sam dobila štopericu kod ciljanih, ali više radi toga da znam kad bude ovulacija da znamo kad treba tempirati odnos (ili možda iz tog razloga da bude u pravom trenu tj da bude zrela stanica). Ali to ti nema veze s tvojim spontanima jer kolko sam ja skužila od iskusnih cura ako je nezrela js neće se ni oploditi.
čakaj Frćka još nije ugasila vatru,bacila je bubu i ništa!!!!!!???aaaa frćkice![]()
frćki ne silimo, kad sama odlucis popiski taj test ako zelis!
Jutro svimaaaa! Mislim da niš od mene ni ovaj put, vještica se probija pomalo, danas je dan kad trebam dobit M, prvi put kroz utriće stiže!![]()
A joj Frćka baš mi je žao puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Zato se i kaze da nije dobro kopat po smecu! A sta cu sad, osim sto sam bila sretna na pocetku jer sam dozivjela blastice, vec poslje sam znala da nis od toga, nisam ja te srece! Ovo me nije iznenadilo, nazalost postaje vec ocekivano!
Idemo dalje...
Piki, Mona,Riba,Tonkice, ostale... Obradujte nas!![]()
Dok ne vidim betu, ne odustajem...
Frcka ponovi test, za svaki slucaj...
Frćkica,pričekaj malo rano je za loše vijesti...![]()
Ah Frćka, ja jučer nisam htjela ništa pisati da ne donosim lošu sreću ali meni je krenuo spoting u četvrtak navečer, jučer cijeli dan se lagano nastavio i sad isto. Današnji test je bio negativan pa sad još samo čekam pravu M pa da prestanem s terapijom. Redovna bi trebala doći tek u ponedjeljak ali 14 dana poslije punkcije je prošlo i sad bi trebala doći. Tako da dalje ~~~~~~~~~~~~~ za Monu, Ribu i Tonkicu!
Frcka i Piki zao mi je cure drage, saljem vam veliki zagrljaj.
Ajooj! Pikižao mi je!
iako možda, to je tebi bio 7dnt kad je krenulo...ćeš vadit betu, ipak? Ja ću u ponedeljak da zapečatim, a bubi, budem ja i test još jedan smočila, kad je već kupljen
...još važem popodne il ujutro? Vidjet ću! Ma ne može to ovako! Uh!
piki kvragu, ljuta sam!
frćka jesi pisnula?