Pokazuje rezultate 1 do 50 od 197

Tema: Zubar mi debelo naplatio!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    H Mislim lidac i tako nije platila , a očito niti ne misli. Ali bi bilo dobro da i zubaru kaže da ne misli dvostruko plaćati usluge koje pokriva HZZO ( u slučaju da je tako bio slučaj ).
    Obzirom da ima jos dosta toga sto treba popraviti ( ako misli ostati kod tog zubara).
    Ako je čovjek uopće i želi zadržati kao pacijenta - nekoga tko mi ne dođe platiti po dogovoru sigurno ne bi zadržala kao pacijenta.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je čovjek uopće i želi zadržati kao pacijenta - nekoga tko mi ne dođe platiti po dogovoru sigurno ne bi zadržala kao pacijenta.
    Ok, ona nije platila , ali bojim se ( po informacijama koje se tu spominju ) da nije bilo dogovora. Već samo presutnog sporazuma sa obje strane, ali čini se da je svatko mislio svoje . Ono u stilu : " ja sumom , a ti drumom."

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, ona nije platila , ali bojim se ( po informacijama koje se tu spominju ) da nije bilo dogovora. Već samo presutnog sporazuma sa obje strane, ali čini se da je svatko mislio svoje . Ono u stilu : " ja sumom , a ti drumom."
    Ali i ovdje je tako - mi svi gledamo iz svojih cipela, svog iskustva i dajemo svoje mišljenje, a najmanje pol priče ne znamo.

Netko je malo prije zaključao topic i već sam se ponadala da je trajno. Ovak me samo dovodi u napast da komentiram, a zapravo nema smisla.

Iskreno - mene bi bilo sram ne platiti niti se javiti bar na razgovor da razjasnimo situaciju. Ja bih kao i alex pregrizla (dok još imam čime), izvukla lovu i smatrala to poučnom situacijom za idući put.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pa ljudi, zar je lidac pobjegla i neplatila? Zubar je otisao na godisnji i ici ce u njega kada se vrati raditi, do tad skuplja info da moze razgovarati s njim- da ne bude kao prvi put da ne zna ni sto treba pitati.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ljudi, zar je lidac pobjegla i neplatila? Zubar je otisao na godisnji i ici ce u njega kada se vrati raditi, do tad skuplja info da moze razgovarati s njim- da ne bude kao prvi put da ne zna ni sto treba pitati.
    Eto, sad sigurno zna kao će razgovarati .

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Dogovor je bio da plati drugi dan, prije godišnjeg.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ali i ovdje je tako - mi svi gledamo iz svojih cipela, svog iskustva i dajemo svoje mišljenje, a najmanje pol priče ne znamo.

Netko je malo prije zaključao topic i već sam se ponadala da je trajno. Ovak me samo dovodi u napast da komentiram, a zapravo nema smisla.

Iskreno - mene bi bilo sram ne platiti niti se javiti bar na razgovor da razjasnimo situaciju. Ja bih kao i alex pregrizla (dok još imam čime), izvukla lovu i smatrala to poučnom situacijom za idući put.
    Potpis.
    I također smatram da gubimo vrijeme uzalud pokušavajući razjasniti nešto a da pola činjenica ne znamo. Tko zna šta je točno bilo?!?!
    Od kud je sad isplivalo rtg snimanje na uputnicu, a danima ovdje nagađamo da je možda posao odrađen kao privatnom pacijentu?!
    U naslovu i dalje vrišti- zubar mi masno naplatio. To prvo nije točno i nije fer, a dalje da ne nabrajam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •