Ali i ovdje je tako - mi svi gledamo iz svojih cipela, svog iskustva i dajemo svoje mišljenje, a najmanje pol priče ne znamo.
Netko je malo prije zaključao topic i već sam se ponadala da je trajno. Ovak me samo dovodi u napast da komentiram, a zapravo nema smisla.
Iskreno - mene bi bilo sram ne platiti niti se javiti bar na razgovor da razjasnimo situaciju. Ja bih kao i alex pregrizla (dok još imam čime), izvukla lovu i smatrala to poučnom situacijom za idući put.
Pa ljudi, zar je lidac pobjegla i neplatila? Zubar je otisao na godisnji i ici ce u njega kada se vrati raditi, do tad skuplja info da moze razgovarati s njim- da ne bude kao prvi put da ne zna ni sto treba pitati.
Potpis.
I također smatram da gubimo vrijeme uzalud pokušavajući razjasniti nešto a da pola činjenica ne znamo. Tko zna šta je točno bilo?!?!
Od kud je sad isplivalo rtg snimanje na uputnicu, a danima ovdje nagađamo da je možda posao odrađen kao privatnom pacijentu?!
U naslovu i dalje vrišti- zubar mi masno naplatio. To prvo nije točno i nije fer, a dalje da ne nabrajam.