Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

da pitam vas iskusne ...

ovako: potaknuta nekim filmovima na YT koje ste ovdje citirali, sam svoju curku išla posjest kao test da vidim da li se može zadržati u sjedećem stavu jer ima 6 mjeseci... ustvrdila sam da se mala prevali prema naprijed i ima prednju obranu tj ne udara licem u podlogu, ali se ipak jako brzo savije tj, po mom niti sekundu se ne može zadržati u sjedećem stavu.
    Okreće se i LT i TL (prvo s 5 mjeseci, a drugo ima par dana, sad se stalno rola po podlozi). Ne posjedam je, samo je držim u krilu onaj jedan obrok dohrane...

Da li da brinem???

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj jarčica prvotno napisa Vidi poruku
    da pitam vas iskusne ...

ovako: potaknuta nekim filmovima na YT koje ste ovdje citirali, sam svoju curku išla posjest kao test da vidim da li se može zadržati u sjedećem stavu jer ima 6 mjeseci... ustvrdila sam da se mala prevali prema naprijed i ima prednju obranu tj ne udara licem u podlogu, ali se ipak jako brzo savije tj, po mom niti sekundu se ne može zadržati u sjedećem stavu.
    Okreće se i LT i TL (prvo s 5 mjeseci, a drugo ima par dana, sad se stalno rola po podlozi). Ne posjedam je, samo je držim u krilu onaj jedan obrok dohrane...

Da li da brinem???

Moja beba sa 6mj uopce nije bil stabilna, tek sa 8mj je postala stalbila da bi sa 9ipo mjeseci se posjela sama a 7dana iza propuzala.
    Nama je fizijatrica govorila s 7mj kad je drzim u krilu za hranjenje I enevtualno podrigivnje da je drzim samo preko jedne noge I da su joj koljena savijena prema dolje pod 90stupnjeva, dakle ne ravne noge. Tako I'm se valjda stabilizira zdjelica I priprema za sjedenje.
    Nemoj forsirat svoje dijete, kad bude spremno sjesti=sjesti ce. A kad se posjedne sama bit ce puno stabilnija nego ona djeca koja su forsirana da sjede a tijelo im jos nije spremno za to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •