Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
imam pitanje

naime, prije mora smo bili na pokaznim vjezbama i tada nam je fizijaterapeutica rekla da jos neko vrijeme puze (cca tjeda-dva) i onda da vjezbamo iskorak i da joj rukama ispravljamo stopalo jer ide u krivo (oslanja se unutarnjim dijelom).
kad je vidjela kako stoji kad se digne iz iskoraka rekla je da to jos ruzno izgleda i da je pustimo jos tjedan dana da samo puze.

kad sam je pitala za cipele, jer je starija vjezbacica dobila cipele cim smo poceli raditi na iskoraku, rekla je kako je to prije bio stav, al da se sada misli da cipele ne trebaju, da noga odradi svoje i da je na moru pa je jos bolje da je bosa.

uglavnom, proslo je vise od mjesec dana, ona se sama dize, bilo iz iskoraka bilo iz onog slon cetveronozni polozaj, penje se preko mene, al sve to ruzno izgleda kad pogledas stopala jer stoji s totalno unutarnjim dijelom.

i sad si razmisljam jesmo li ipak trebali uzeti cipele i da li da idem do zadra po njih jer smo na moru jos skoro mjesec dana.

kakva su vasa iskustva?

btw i terapeutica i zizijatar su nam sada na GO pa ih ne mogu ni telefonski kontaktirati.

Leonisa, nama je nasa fiZijatrica rekla NE cipelama sve dok mi beba (10mj) ne postane stabilna na nogama, dakle cak ni kad tek prohoda za par mjeseci (imamo uvijeka stopala). I isto su nam rekle pedijatar neurologije iz Zg te njena fizijatrica. Dakle mi cemo svakako cipele izbjegavat dokle god budemo mogli.