Hvala vam svima na savjetima i poštujem vaša mišljenja.
Da, priznajem, jesam malo zatvorenija osoba, ali ne branim suprugu da ide kud hoće. On to ne poštuje, kaže da ne živi onako kako je živio prije mene.pa pobogu, više nije sam , ima ženu i dijete koji ga trebaju, a ne samo pokupit se i otići a nas ko šljivi. A kad ja odem s malim nedgje, ja nisam normalna , on mora sve zanti di sam bila. A što se tiče svekrve, u biti je dobra i hoće pomoći, ali to u datim trenucima zna ići na živce.Imali smo razgovor svo troje i to na moje inzistiranje, jer ja uvije ispadnem babaroga, a suprug se ne bi miješao jer mu naravno onda mama zamjeri i to mu smeta. Zar nemam pravo kao majka reći ženi što mi dijete smije jesti i raditi?Pa jednom mu je dala kost od batka pilečeg i to s pet mjeseci?! pa kosa mi se digla na glavi. A kad napravi nešto, npr.cijelog ga namoči, "evo ti mama"?Jesmo gore kao odvojeni i odnesem malog dolje da se poigra, ali moraju se znati neka pravila. A suprug se ne bi svađao s mamom oko toga. kako sam se jadno osječala kad je nakon svađe otišao kod mame i svašta joj napričao o meni, srce mi je puklo.zar nemamo privatnosti u braku.sve više razmišljam o rastavi braka, naravno kukavica sam i on to zan i iskorištava.Ja uvijek moram šutjeti, kad kažem nešto što njemu ne paše onda dobijem: ušuti, nestani,ne zaslužuješ.....i na kraju završi sa šamarom, čupanje...još malo...znam da čete me sad popljuvati zbog svega, jednostavno sam kukavica koja voli.