Eh, vidim ja svašta se nudi i traži... Pa-kao gost u apartmanima ja samo tražim da me se ne dira i ništa ne pita. Daj mi nekog hlada, normalno suđe za skuhati, normalan namještaj da baš ne izgleda kako je apartman namješten od onog kaj je ostalo iza pokojne tete koja je umrla '78. i da ima tople vode :zimogrozna:.
Trenutno imam sve to i nastojim što manje trebati gazdaricu. Čudila se žena što tražim močo za oprati pod: kao-na odmoru sam.
Prošle godine smo bili u predivnom apartmanu, na prekrasnom mjestu, sve novo, dvije klime... Što to vrijedi kad nam je mama gazdarice prigovorila što su se djeca od 15 godina družila na našoj terasi, večerala i pojela lubenicu. Kao-ne smije nitko doći osim onih koji su iznajmili apartman. Hajde vi koji iznajmljujete recite mi smiju li se pozvati gosti na kavu na dva sata? Fakat mi to nije jasno. Gazdarica se poslije ispričavala i vadila na to kako je mama eto stara pa... Na sreću pa je to bilo predzadnji dan boravka jer da je bilo ranije-pokupila bih se i otišla. Ne znam... ako dolazim kod nekog nezahtjevna i dobre volje jednostavno se želim osjećati kao dobrodošao gost, a ne kao novčanik na nogama. Tražim li previše??
OT: Trina, dođi do Škverića.

. Daj mi nekog hlada, normalno suđe za skuhati, normalan namještaj da baš ne izgleda kako je apartman namješten od onog kaj je ostalo iza pokojne tete koja je umrla '78. i da ima tople vode :zimogrozna:.
.
.
Odgovori s citatom

. Ugasit ću klimu prije odlaska