Pokazuje rezultate 1 do 50 od 233

Tema: Ljetovanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ne smeta, moji se svi druže jer često dolaze u grupama pa se svi ti prijatelji rasporede po raznoraznim apartmanima a druže u jednom od tih-najčešće u mom jer meni te stvari ne smetaju. Iako, baš ova zadnja tura gostiju me raspizdila jer je svih 10 dana bilo svaku večer jedno 15 ljudi + unutra. Bemti, ni ja dok živim tamo ne zovem toliko ljudi jer nemamo mjesta. Inače ne.

Mim, zadnjih 20 dana svako jutro sam bila tamo. Ahh, to je moje bivše susjedstvo (nostalgija teška) a vlasnik moja prva ljubav
    Ok, ovo o čemu pričaš ni ja ne bih tolerirala, ali očekivati od gosta da samo prespava i valjda ništa ne dira... hm...
    Ostavi močo: gostima takvo što nije ni u peti da pomisle.

Btw, jutro?? Hajde ti svrati koje poslijepodne na bevandu. Frendica i ja tamo pobjegnemo od cendrajuće djece (ne vlastite) :tolerancija_na_nuli:

Casa, ovaj primjer je skroz u redu ako je riječ o neplaćenom dolasku u tuđu kuću. Ni ja neću dovesti prijateljici na kavu treću prijateljicu ako je sama nije pozvala ili je ne pitam. Ali zabraniti prijateljici moje kćeri da dođe zajedno s njom večerati u apartman koji plaćam... Mislim da gazdarica s tim nema ništa. Ako se što dogodi-ja sam kriva i snosim posljedice.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, ovo o čemu pričaš ni ja ne bih tolerirala, ali očekivati od gosta da samo prespava i valjda ništa ne dira... hm...
    Ostavi močo: gostima takvo što nije ni u peti da pomisle.

Btw, jutro?? Hajde ti svrati koje poslijepodne na bevandu. Frendica i ja tamo pobjegnemo od cendrajuće djece (ne vlastite) :tolerancija_na_nuli:

Casa, ovaj primjer je skroz u redu ako je riječ o neplaćenom dolasku u tuđu kuću. Ni ja neću dovesti prijateljici na kavu treću prijateljicu ako je sama nije pozvala ili je ne pitam. Ali zabraniti prijateljici moje kćeri da dođe zajedno s njom večerati u apartman koji plaćam... Mislim da gazdarica s tim nema ništa. Ako se što dogodi-ja sam kriva i snosim posljedice.
    Ma gle, ne očekujem da ništa ne diraju ali to je stan od 60 m2. I kad svaki dan u njemu boravi 15 ljudi..nekako mi se ne čini OK. Uostalom zašto bi? Nije to kolodvor, livada ni park. To je moj apartman koji sam iznajmila četvero ili petero ljudi, nisam dvadeset. I nije to jedna, dvije osobe nego puno previše.

Ujutro jer sam imala obavezu svako jutro u blizini.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ma gle, ne očekujem da ništa ne diraju ali to je stan od 60 m2. I kad svaki dan u njemu boravi 15 ljudi..nekako mi se ne čini OK. Uostalom zašto bi? Nije to kolodvor, livada ni park. To je moj apartman koji sam iznajmila četvero ili petero ljudi, nisam dvadeset.
    Ma, naravno! Takvo što mi je odbojno i za pomisliti. Samo velika je razlika u tulumu od 20 ljudi i večeri od 2 sata na kojoj je umjesto 1 djeteta njih troje. Zamisli strahote! Pojela djeca sendviče, popila sok i pojela lubenicu. I eto razloga za dramu!
    Od revolta na to lijepo sam otišla iz apartmana a da nisam ništa ni taknula u njemu. Inače pristojno pospremim i očistim barem malo prije odlaska jer neću da netko čisti za mnom-ma koliko ga plaćala.

A sad put Škverića . Ugasit ću klimu prije odlaska .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •