sasa, ne znam, mozda kad navecer treba ici spavati i dolazi mi po 18 puta pozdraviti se za laku noc i proci cijeli ritual koji prolazimo kad se "oprastamo". i ja ih svih 18 puta odvalim. nakon 3. se pocnem smijati, pa se pocnem saliti i zezati je zbog vracanja, pa joj pocnem govoriti da bi bilo dosta, pa joj kazem da je to zadnji put i tad sam odlucna u tome. ne znam zasto, ali njoj je to bitno. iako me zivcira za popizdit jer taman krenem nesto raditi misleci da su sve ovce na broju, evo jedna ovcica se stalno gubi i vracam je. al ne popizdim. dok recimo MM nema toliko zivaca, on misli da nas zahebava i on joj nakon 2. puta kad ima puno posla odbrusi da je dosta i ne dopusti da mi dodje u zagrljaj i onda ona legne sa suzama. to je ona casa vode o kojoj je trampolina pisala na kojoj stranici prije.
dok recimo, kad moja krene nakon vecere i 10min zujanja po stanu, kad ju tata krene odvest u krevet govorit da je gladna i da oce jesti, tad znam da zahebava i da samo trazi izgovor da ne ode u krevet. i tad cu joj reci, obicno kroz smijeh jer mi je presmijesno kako pokusava nesto, da to nece proci i da to nece dobiti. to je pak testiranje granica ko i za ipad.
vjerujem da opet nisam dobro objasnilai da mnogi ne vide razliku izmedju prvog i drugog, no to je ok, jer oni ne poznaju moju kcer
![]()

i da mnogi ne vide razliku izmedju prvog i drugog, no to je ok, jer oni ne poznaju moju kcer
Odgovori s citatom