Stranica 177 od 189 PrviPrvi ... 77127167175176177178179187 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,801 do 8,850 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    curke, ja odoh na more pa nastavljam nakon 2 tjedna plivanja i odmora

kavofob, očekujem da me dočeka izvještaj 1. tjedna bete, meni će ostati još jedan tjedan alfe, uh kako li ću biti u zaostatku
    ahahaha

no worries, budem ja Shauna odrađivala za tebe , a ti se okupaj koji put za mene jer se moje dupe ove godine neće točat ni u moru ni u lavoru :/

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dogovoreno

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku

Anci, za brzo hodanje ides po nekom programu ?
    Ne, samouka

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Čekam da MM sa curama ode u park i bacam se na Focus. Prvi dan, cardio.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Upravo sam skuzila da imam temperaturu 37,4. Bi li to moglo biti od danasnjeg vjezbanja: 4 km trcanja + 11 km brdskog hodanja? Malo osjecam noge, ali me ne bole (za sada).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

škicam vas odavno, ali nikako se uključiti
    meni je problem što mi je plivanje jedina aktivnost u kojoj guštam
    plivanje u moru
    ostalo mi je tlaka
    sada sam bila 2 tj na go, plivala sam kako koji dan, ali prosječno je ispalo oko 3 km dnevno
    i to sam uživala
    tijelo radi, a mozak na pašu, more preuzima svu napetost, nervozu, negativne osjećaje
    sad sam u zg i ne mogu se natjerati ni na hodanje

možete vi iskusne vježbačice (storma, anci..) dati neki link na neke lagane vježbice koje bi moglo izdržati moje zakržljalo (u mišićnom, ne masenom smislu) tijelo
    i da je kakav, takav gušt
    da sad ne pregledavam svih 177 stranica

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Aleeeeks! :trči:

Nemas pojma kako mi je drago da si i ti tu svratila, makar informativno :D

Pogledaj na youtube jillian yoga meltdown pa vidi jel ti se to svidja.

Mozes vidjeti i prve workoute body revolution i 30 day shred.

Nesto malo plesno, ali skroz dobro je hip hop abs.

Ako ti jos sto treba, pocinjem raditi sutra pa mozemo na kofi i malu razmjenu. Iskustava :D

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Roza, hebemu misa. Ne znam dal moze od toga, nekako nisam sklona vjerovati u to. Mada, to ja ovako laicki.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam skuzila da imam temperaturu 37,4. Bi li to moglo biti od danasnjeg vjezbanja: 4 km trcanja + 11 km brdskog hodanja? Malo osjecam noge, ali me ne bole (za sada).
    hm, a gle, temp nam ziher poskoči kod vježbanja. nemam pojima na kolko. ali sigurno i padne nakon nekog vremena. meni je temp, uobičajena, niža i sa 37,4 bih vjerojatno bila bolesna. ali pravi pokazatelj da jesam bolesna bio bi taj da sam išla mjeriti temp. ja to radim kad se stvarno osjećam loše i sumnjam na nešto. i onda, zapravo, koju god brojku da ugledam, sve jedno je. osjećam se loše.
    tako da bi moje pitanje bilo, zašto si sumnjala da ti je povišena temp i išla ju mjerit? ako se osjećaš loše, odmori. može biti i lagana dehidracija. onda isto skokne temp

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

i haj!
    ja nemam pojima jel hoću danas išta. muvala se po kući. još malo ću na vrt. možda odem s bicom pa još kante vode pa svašta nešto

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, može biti od dehidracije

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala anci
    znaš da bi mogle konačno kafenisati
    (i da ti pokažem sliku schleicha na okupu, slikala radi tebe )

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moze!

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Alex, pogledaj i callanetics.

Odradila. Stala sam dvaput popiti vode, uglavnom ih pratim, osim kad se moram okretati lijevo - desno, gubim ravnotežu lol. I znala sam da će me ovo mirovanje koštati, skakućem i sve lamata, opustili se mišići. E neće više!
    I sva sam mokra, znoj kapa s mene.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

biljezim se sa stovanjem za sve nove slike
    ja sam dodala dvije, jednu poslije vjezbanja i jednu s plaze
    ne ocekujte kockice
    ne vjezbam redovito, prevruce mi je i imam manje vremena, pa mi je ostalo jos cetiri 6w6p l2, a onda cu ili focus ili rockin body, uglavnom shaun it is
    niti ne plivam puno, igram picigin i glupiram se s djecom... al preskacem i sladolede, bar nesto

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Danas prvi dan LVL2 30DS.
    Mrtva sam.
    Sva sreća da sam se u zadnjem setu sjetila da ne moram sve sa 2kg utezima i da ne moram gledati Nathalie.
    Previše planckova za moju kondiciju.
    Sutra je novi dan.

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

krug oko jaruna - 5. dan...

imam i one rupice na ledjima o kojima ste pricale ..ali imam i puuuuuuuuno kilica viska ...hm-*hm

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Summer, izgledaš genijalno. Vidi se ogroman napredak u odnosu na fotku prije 3 mjeseca. Snažna, skladna i sexy

Storma čekaj tek speed pa ćeš vidjeti kako ćeš se gubiti i s rukama i nogama. Ja uopće više njega ne služam neg mlatim kak u koju stranu stignem

Cubana, easy does it

aleksandra70vanja :welcome:

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Canaj prvotno napisa Vidi poruku
    krug oko jaruna - 5. dan...

imam i one rupice na ledjima o kojima ste pricale ..ali imam i puuuuuuuuno kilica viska ...hm-*hm
    Koliko puno? ako smije pitati bivša 94-kilašica

Ja još čelam zhang da da prijavak s rupicama. Ak ih ona nema onda teorija o rupicama pada u vodu

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

klo-i, klo-i, klo-i

Evo uspjela skoro sve odradit, uz malu pauzu za prematanje ukakanka, i pomoćnicu koja je svako toliko skomentirala "mama, krivo radiš"..

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pa....imam onoliko puno previše koliko sam si stroga koji dan...ali kad sam se udavala (kak to sad bedasto zvuči) imala sam 66-67... a sad imam 88-89....
    sad to racunam kao 20 viska ali da izgubim 4-5 kila u 4-5 tjedana ili nešto dulje....to bi bilo super..
    imala sam u najgorem trenutku 92 kile i skinula sam 3 kg u mjesec dana (baš sam zatrudnila) - išla sam na jedan program vježbanja (3x tjedno) i kod nutricioniste i to je funkckioniralo...nikad nisam te tri kile vratila..pa sad opet krećem nešto slično...

svaka čast tebi na postignutom!! koliko ti je vremena trebalo?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

@Canaj, ukupno sam izgubila 26 kg u 8 mjeseci... može se

Samo se redovno druži s nama i odoše kilice.

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku

potpisujem ovo za redovno druženje motivacija samo takva!

kad smo kod motivacije, summer,šibneš fotke na pp?
    ja sam otrčala 5,30 km, 36 i pol minuta...koji dobar osjećaj...
    i prehranu sam si značajno izmijenila. Danas ispekla onaj kolač s FitMame, a došla moja mama i nosi svoj kolač, neku bombu sa šlagom,kremom, keksima i tako još nekim radostima i ne može vjerovati da neću uzeti i da sam napravila kolač u kojem nema brašna, a kad sam joj još kasnije napomenula da nema ni šećera, bilo je

Znam da riskiram da u očima bližnjih ispadnem neka frikuša koja sad odjednom ništa neće jesti, ali ne marim. U ovih tjedan dana puno se bolje osjećam, u kombinaciji trčanja i izmijenjene prehrane.

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

AAAAAAAAAAAAAAA!!! odlično! ajme! svaka čast!

ma nije mweni problem vježbanje - pogotovo sad otkad malo bolje spavam jer ne dojim više noću..ali mogu ja i pojest...najgore mi je kad odemo kod neke bake..a to je često....doma glumim da jedem po lchf....nešto odprilike..pa malo pripazim..tj imam taj svojm jelovnik od prije 2 godine koji mi paše....
    bit će mi drago družiti se tu..mene zanima koliko ću postiči do kraja rujna....

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku

Evo uspjela skoro sve odradit, uz malu pauzu za prematanje ukakanka, i pomoćnicu koja je svako toliko skomentirala "mama, krivo radiš"..
    poznato mi to

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala kavofob
    ja vas cure niš ne kužim
    čitam Cubanin post, na kom jeziku ona piše?
    kako da se uključim, a da ne moram čitati svih 177 stranica
    dajte neki link, nešto
    help

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvo moras dat prisegu Fight Clubu. Inace nis od linka. Il citaj 177 stranica, al dok ti procitas 177. stranicu, mi cemo vec biti na 189. Buahahahahaha!!!!

Prvo reci sto bi ti, odnosno kakve bi vjezbe radila, staticne, jogu, skakutave, vjezbe snage, plasne treninge.... ONDAK ćeš dobit link. Prvo da ti mjeru uzmemo!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tipkam s moba pa necu stavljati linkove.
    Alex istu preporuku dajem kao i Anci. Yoga meltdown od Jillian. Ovdje je zovemo yogilan.
    Ono sto je Cubana napisala je od iste te Jillian 30 day shreed.
    Imamo od nje i body revolution ili ti ga BR.
    Potom imamo nekog zgodnog dececa sa novim programom. Focus T25. Autor yih vjezbica je Shaun a njegov je i Insanity.
    Neko nek nastavi molim sa Zuskom.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sad razmišljam kako da ovu temu skratim ( za glavu)...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

aries, jel probala mama banana-čoko?

evo, meni i sad sline cure kad ga se sjetim, al nikak da naletim na točkaste banane, a ove zelenjuše prije pojedem nego mi dozriju za kolač

Canaj, prije polaska bakama najedi se špeka i nema zime

alex, vjeruj, svi se identično osjećaju kad dođu na temu, ali brzo progovore klingonski

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sad razmišljam kako da ovu temu skratim ( za glavu)...
    Pa polijepi skracenice na pocetak, daj link na ovu temu i krecemo od pocetka.
    Ali u prvi post obavezno skracenice.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 11.08.2013. at 22:20

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob i ostale koje su rekle da imaju puno viska (vidite kako sam politicki korektna jer ste to same rekle)... Ovaj veci visak, jeste to nabile u trudnoci?
    Nemojte sad da ispadne da se cudim ko pura dreku , dobre smo si vec :D pa da pitam.

Mogu reci za sebe: u pocetku trudnoce sam imala malo veci apetit, barem prvi put jer nisam imala mucnine, no kasnije i pred kraj...brzo bih bila sita jer mi je trbuh smetao :D

Mada, ne znam kako to mojoj mami nije smetalo jer je natukla triput po 35 kg

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Aleks
    Na onoj temi ces se lakse snaci.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

zhang, moj naklon
    vretenasta, vitka, definirana... svaka cast!
    moje slike su na istom mjestu i s passom ko i prije...
    kavofob, , imas ti sta novih? slazem se da smo mozda ja i ti najslicnije gradjom...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ides, summer!
    Predobro izgledas! Vidi se stvarno velik napredak. Ne mogu se odluciti koja mi je bolja slika. Prepredobro!

Ramena su ti super, trbuh se vec lijepo formira. Mamis poglede dok igras picigina :D

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam počela jest (večerat i ostlali grijesi) tam negdje kad je prvi navršio godinu dana...
    ali ako krenem gledat tam od Adama i Eve:
    prvo sam se udebljala 4 -6 kg prije prve trudnoće..onda mi je od te prve ostalo još 4 viška (tu sam znači već na plus 10)...onda sam se još poslije više udebljala....sad sam prije ove druge trudnoće skinula 3 ...a od same trudnoće nemam viška..štoviše, bilo mi je otišlo još i par kila poslije poroda ...onak u minus...ali sve skupa kad se zbroji..ajoj... jedno 6-8 godina sam uglavnom polako išla prema gore,.......
    Posljednje uređivanje od Canaj : 11.08.2013. at 22:40

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

7km večeras. Jučer sam shvatila u kako sam sada dobroj formi , nije bilo vruće što teško podnosim i trčala sam opasnom brzinom, držala tempo, odvalila kilometražu s time da je meni povratnih 3 km uzbrdice.
    U 10. mj. planiram na polumaraton, možda mariborski, još ne znam gdje. Probajte neko skupno trčanje - poseban osjećaj, uh koja energija.

Inesica - slažem se, a i mm oko CF i ne educiranih trenera koji ubiju, naprave grozne upale mišića i ozlijede ekipu.
    kavofob - da, imam i ja dijasrtazicu, no kako vas na brzinu preletim ovih dana ću pomnije čitati tvoj post na blogu, kad ulovim vremena.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sirius i spojka hvala
    marta, ja bih htjela biti vitka, zgodna, čvrsta, lijepa, u kondi....
    trenutno se osjećam i izgledam vako
    treba ti još kakav podatak

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anci, moje ozbiljno debljanje je krenulo s 2. trudnoćom prije 4,5 godine; krenula sa 70, pred porod došla na 86. S porodom otišlo 6, ali ih vratila u prvim mjesecima dojenja pa se u neko doba spustila na 77-8 i onda je krenulo divljanje. Ponovno sam zatrudnila s 89. Koma, znam. Pred porod si nisam dala gledati u vagu, nisam htjela vidjeti troznamenkastu brojku, ali mogu pretpostaviti da sam išla roditi sa 104-5 kg.

Kad sam konačno stala na vagu, prije početka vježbanja, 2 mj. nakon poroda bila sam na 94 kg i posramljena vlasnica "leđnih sisa"

Summer, nemam trenutno niš za pokazat, izgubila jesam 2 kg, u odnosu na zadnje fotke, sad sam na 68, ali ne vidi se neka razlika... ali pojavili se jesu neki novi mišići, šaljem nove fotke čim se još koji cm istopi pa ih uspijem uloviti fotićem

Slažem se, treba otvoriti vježbače dvojku s linkovima na početku. Ja sam i na blogu skupila sve na jednu stranicu za početnike (ugavnom Jillian) da ne moram stalno tražiti po youtubeu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    marta, ja bih htjela biti vitka, zgodna, čvrsta, lijepa, u kondi....
    i bit ćeš... koga se mi dočepamo šaka ne odlazi odavde s istom brojkom na vagi

palčice, trčanje je dobro za smanjenje dijastaze. a jesi mjerila koliki je procjep?

meni se nevjerojatno smanjila otkad pazim. nisam ništa posebno vježbala, samo stišćem trbušne prema unutra kad god rade i to je to. sad je već jedva vidljiva, sigurna sam da će se kroz par mjeseci potpuno vratiti

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

kavofob,je,probala mama čoko-banana kolač i ne može žena k sebi doći, em nema brašna, em nema šećera...premda bi žene iz mog susjedstva frknule glavom i rekle šta to ova izmišlja, kakvi su to kolači

summer,sad sam pročitala da si 165 cm,znači tu smo negdje, sve mi se čini da smo i građom slične,jedino što sam ja sad sa cicama otišla u nebeske visine

palčice trkačice, nemam riječi, samo
    anci,štorija o debljanju...jooj,ja sam si i u prvoj trudnoći svašta dopustila...ostala trudna s nekih 62,lijepo raspoređenih kg.Dogurala do 90, skidala ih lijepo godinu dana, ali onako postupno, trčanje,pilates,prehrana,sve pet.I onda lani opet zatrudnila s nekih 63-64 i dogurala do 88 čini mi se. Ne znam što reći na to, u nekom trenutku vjerojatno popustila kontrola, pa sam morala mirovati jer je bila od polovice dosta rizična trudnoća, kompenzirala s hranom (lošom hranom) stres i brige i eto me...samo ja eto imam iskustva s tim kako se rješavaju kg, jedino sam ljuta na sebe što sam si to i drugi put dopustila. Oduvijek se bavim sportom, tako da sam tu možda malo u prednosti. I sad sam odlučila trajno uvesti neke prehrambene navike koje neke cure s foruma prakticiraju.

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Anci, moje ozbiljno debljanje je krenulo s 2. trudnoćom prije 4,5 godine; krenula sa 70, pred porod došla na 86. S porodom otišlo 6, ali ih vratila u prvim mjesecima dojenja pa se u neko doba spustila na 77-8 i onda je krenulo divljanje. Ponovno sam zatrudnila s 89. Koma, znam. Pred porod si nisam dala gledati u vagu, nisam htjela vidjeti troznamenkastu brojku, ali mogu pretpostaviti da sam išla roditi sa 104-5 kg.

Kad sam konačno stala na vagu, prije početka vježbanja, 2 mj. nakon poroda bila sam na 94 kg i posramljena vlasnica "leđnih sisa"

Summer, nemam trenutno niš za pokazat, izgubila jesam 2 kg, u odnosu na zadnje fotke, sad sam na 68, ali ne vidi se neka razlika... ali pojavili se jesu neki novi mišići, šaljem nove fotke čim se još koji cm istopi pa ih uspijem uloviti fotićem

Slažem se, treba otvoriti vježbače dvojku s linkovima na početku. Ja sam i na blogu skupila sve na jednu stranicu za početnike (ugavnom Jillian) da ne moram stalno tražiti po youtubeu.

leđne sise, aaaaaaaaaaaaaaa znam o čemu pričaš, kavofob, iako su već dosta splasnule, a danas sam dobila i kompliment da mi se trbuh smanjio. Majko mila, koliki je onda bio kad je sad smanjen :D

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

summer, baš si se utegnula

i ja tražila novi kupaći a ono koma - ili nikako da potrefim broj, ili mi ispadnu cice ili tkanina jedva da pokriva rit, ma ne znam za koga oni to šiju

idem opet u starom kupaćem ali bome s još boljom linijom nego zadnji put

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

e da, summer zaboravih za građu. ja kad gledam tebe kao da gledam sebe, samo na rukama imam manje mišiće... ali povećanje je u planu :D

aries, ma koga briga za žene iz tvog susjedstva

al zbilja, ne znam od kud toliki otpor prema zdravim stvarima... probaš pa procijeniš

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

da,summer,htjela sam ti reći i da je kupaći odličan i super ti stoji,baš si pogodila!

e taj otpor,to su godinama stvarane prehrambene navike...mogu shvatiti svoju baku i ne mislim sad da ću njoj sa 75 godina ići objašnjavati zašto i kako, ali veliki broj žena moje dobi i malo starijih,to mi je enigma.Doduše,ja nisam tip koji će ići okolo i njima propovijedati da trebaju ili ne trebaju nešto jesti, ali znam onako usput spomenuti nekad.Već me ionako u čudu gledaju kad kažem da idem trčati Meni je više zbog djece,najviše borbi vodim zbog nepotrebnog i prečestog šopanja i kupovanja dječje ljubavi slatkišima, od strane baka,djedova i ostalih. E tek tu onda ispadam frikuša u njihovim očima

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

aleksandra, dobro došla i ostani ako želiš sve to što si nabrojala

ja sam po građi negdje između zhang i kavofob/summer
    baš sam različite
    Posljednje uređivanje od Willow : 11.08.2013. at 23:21

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne znam, ljudi se ne žele pomiriti sa činjenicom da za dobar izgled treba zdravo jesti i vježbati (jer ima i onih koji jelte dobro izgledaju i s junk prehranom).

Svaki put kad postam fotke transformacija na fejsu nekoliko njih pita "kako joj je to uspjelo?". Kao da postoji neki tajni recept...

Ipak, stvari se mijenjaju, imam dojam da sve više ljudi zanima zdravo papanje i vježbanje

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hehe,da, ja sam mislila kak je to najnormalnija stvar koja je ljudima (u ovom slučaju ženama) jasna - nema instant rješenja,samo vježbanje i regulirana,zdrava klopa.
    I baš mi je drago da si se na blogu dotakla HL-a i njihove gotovo sektaške prodaje jer sam imala par iskustava s njihovim "vojnicima"...sve mi je to u rangu ovoga što sad ide preko TV-a,one artičokeštali...uvijek se pitam pa dobro kak netko može nasjesti na to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •