Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

stariju sam u parku nadgledala do 3. godine tako da sam s njom isla do penjalica itd. onda je trazila da je se pusti sama, pa sam ju nadgledala s odredjene udaljenosti.
    s 4 sam sjela na klupu.

mladju sam s 15 ostavia na 10 min u dvoristu sa starijom sestrom i rodjacima dok sam nesto obavljala znajuci da je okruzenje ok i da jedino sto moze je traziti mene. i imam veliko povjerenje u stariju koja zna sta kako i kada.

sad, da li bi je s 2 pustila sa starijom u sumu bez mene...mislim da to ovisi puno o djetetu. pa i onom s kojim je.

ok mi je i ako se pusti samo i ako se ne pusti.

s druge strane sam svjedocila kako se dijete od nepune 4 ostavlja samo u kuci s drugom malo starijom djecom koja nad njom nemaju autoritet, dok su odrasli u dvoristu i piju kavu a to dijete radi dar mar, tj. sve ono sto vlasnik kuce ne dopusta. takvo dijete se, u nepoznatoj okolini, po meni, ne ostavčja bez nadzora.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 12.08.2013. at 14:35

cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    takvo dijete se, u nepoznatoj okolini, po meni, ne ostavčja bez nadzora.
    Pa da, ona je jedna od tih. Kod kuće se lepo igra sama, ali kada ima puno nepoznatog sadržaja lako izgubi kontrolu. Sa sestrinim sinom (11 godina) se super igrala, čak je i prvi put pomazila psa (do sada se plašila i psa i mačke). Obilazili su voćnjak i skupljali šljive, ali ne mogu njemu nametnuti takvu obavezu na ceo dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •