E, to sam skuzila guglajuci
Ne znam jel ima jos kakvih supstanci.
E, to sam skuzila guglajuci
Ne znam jel ima jos kakvih supstanci.
aleks, ja sam odlulčila vježbati danas, jer mi je disanje prestalo biti bolno (od zadnjeg vježbanja). Ovaj je lakši no i dalje se znojim, kližem, cvilim, pokušavam disati... svašta nešto. Al sam odradila :ponos: Svaki put mislim da ću uginuti, a evo me i dalje ovdje.
(O ovim uberhuman vježbačicama nećunego eto, ima nas i smrtnika)
Kako koji. Pitat ću MM-a, on je to detaljno proučavao. Razlika (osim u okusu:kez: ) je u tome u kolikom postoku su ti proteini prisutni. Čitam s posude : u jednoj mjerici (30 g) je natrij, kalcij, koncentrat proteina sirutke (26,5g), esencijalne aminokiseline, neesencijalne aminokiseline. ostali sastojci: maltrodekstrin, prirode i umjetne arome, ksantan guma, bromelain, papain, sladilo:sukraloza.
Tablica hranjivih vrijednosti - u jednoj mjerici (30g) energ vrijednost 120kcal/502kJ, masti 2g (od toga zasićene masti 1g), ugljikohidrati 3g(od toga šećeri 1g), bjelančevine 21g, kolesterol 43 mg.
Okus mliječne čokolade :kez:
I ja pijem sirutku. Kod nas je ima kupiti i od kravljeg i kozjeg mlijeka. Ima u Mercatoru i Delhaizeu.
Ali čitala sam da je to dobro piti nakon vježbanja a ne prije...
Danas mi je dan odmora. Moram malo odmoriti.
ekoi, samo polako. Treba za sve vremena, nemoj odustati.
Ništa od današnjeg trčanja, uspavljivala sam dijete sve skupa 4 sata danas. Više sam za luđačku košulju nego za taice.
Hvala. Baš mi i treba.I popit ću pivo, no vi vježbajte. I ja ću sutra.
Bome i ja ću popit pivo, danas odmaram (psihički se pripremam za prvi rođendan).
Popit cu pivo, osvojit cu svijet :severina:
Hug, palcice, ima i takvih dana. Hebemu, ipak smo mi i mame
Ja danas isto nista. Istina, od 6 sam na nogama, posao, tramvaj bez klime :D, doma majstorima. Pa peri stan, hrani djecu i trazi dio stana koji je cist da one mogu vecerati.
Uh. Idem leci, prebijena sam, a sutra je novi dan :scarlett:
a ja tamanim smokve.....nisam bila vjezbat jer sam okasnila doma s posla,dok sam malu stavila lec bilo je prekasno em sam pregladnjela...a takva ne mogu vjezbat... (pilates i nekako ali funkcionalni nema sanse)
to mi je problem,ako zaboravim ponjet marendu sa sobom na posao ne mogu kasnije ici na trening jer bi se trebala najest cim dodjem doma...a onda bi mi sve izaslo nazad van....
sutra cu opalit jedan becki trening doma,obecala sam si!![]()
Ja voilim jogu!![]()
Dosta dugo sam vježbala, više manje redovito. Preporučam društvo Joga u svakodnevnom životu http://www.yoga-in-daily-life.hr/,
Koliko znam nema baš nešto vježbi na youtubeu koje su baš njihove, ali ako si vježbala onda znaš smisao, produbiti svaki položaj što više.
Imaju sjajnu knjigu, u kojoj su opisane sve asane po stupnjevima, ali slažem se, lakše je kad vidiš, makar i na jubitou.
Što se koljena tiče, ima puno asana, samo treba izabrati.
Gdje su prijavci jutros?
Kod mene jutarnje trcanje-brzo hodanje.
Poslije sirutka koja mi je zasad bljak :D
Meni je sirutka ok. Nije baš najnaj ali pila sam i gorih stvari (breussov sok)... A sirutka je dobra za jetru (preporučuju je ljudima sa masnom i cirotičnom jetrom) pa je to još pozitivnije...
Danas vježbam kasnije. Vikend je i planiram odraditi svoj trening 30ds ali ovaj put s tegovima. Moram priznati da su mi ruke kritičnije nego što sam mislila. I nekeko mi više paše kardio i voljela bih na vožnju biciklom (kojeg nemam, jelte).
Joga mi je super ali sam totalni početnik i nekad davno sam pokušavala sama da radim asane kod kuće, ali mislim da to nije bas pametno bez nadzora (barem dok sam početnik). Pokušala sam da odradim stoj na glavi (tad sam bila mršavija i gipkija) i zamalo sam se povrijedila.![]()
Od ujutro teški cardio po kući, spremanje, letanja, usisavanje i pranje nekoliko kupaonica
docnije nadam se Jill
Stalno hocu odgovoriti na neka pitanja pa nikako...
Ja se zagrijavam cca 10ak min: razvrtim sve zglobove, i onda cardio da zagrijem misice i podignem ritam srca: trcanje na mjestu, jumping jacks, butt kicks, high knees...itd.
Dobra rutina za zagrijavanje ima od Tatiane:
https://www.youtube.com/watch?v=N_P-...e_gdata_player
Sto se whey i sirutke tice, da whey se dobiva iz sirutke (postupci su razni pa o tome ovisi je li npr izolat i sl), ali ih razlikuje kolicina proteina: mjerica wheya ima 30g proteina, 1dl sirutke ima 2,5-3. Meni je osobno najbolje sjeo whey od Optimum nutritiona (ako se tretira kao reklama, brisite proizvodjaca). Ja uzimam whey jer mi je prakticno: buduci da ne mogu jesti bar 3 sata prije treninga i bar jedan nakon, bio bi mi predugi period.
Ovaj nas izazov nisam stigla ubaciti. Kako smo ga ono zamislili? Tri runde na vrijeme?
Ovdje bi i amrap super pasao: sto vise serija u 10min...
I danasnji trening: zwow 80, pretplatila sam se na zgym
Malo sam ih pregledala, razmisljam sada kako koncipirati treninge. Mislim da cu kombinirati Tatianu i Zuzanu. Zuzanu cu kao kardio dio nakon Tatianine snage. Naravno, ako ne riknem vec pri prvom pousaju ove egzibicije.![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 17.08.2013. at 11:23
Zhang daj mi napisi kakav je zgym?? Jel ima slozene treninge za svaki dan recimo, za streberice??
Ima nesto slicno, ona slozi po danima prijedlog zwow i zhred...
Ali mozes mijenjati kako ti odgovara...
Sami treninzi su koncipirani kao i zwow koji su dostupni on-line.
Evo prijavka. Ja par dana na moru tako da vjezbam u moru![]()
e da zaboravila sam napisati kad se tamo negdje pisalo o mjerama ja sam tu negdje kao inesica, ali što se tiče vježbanja tu sam pripremni razred. Tako da Alex samo nam se pridruži ima nas koji smo na početku a taj početak traje i traje
![]()
larmama, samo ti krenivaljda će i alex s nama. gle kako smo super društvo
vezano uz klingonski, što je AMRAP?
as many rounds as possible
ja sam sinoc odradila 6w6p l2
jos dva puta i gotova sam, od ponedjeljka nesto novo, shaun svakako
bas se radujem promjeni...
Focus, dan peti, lower focus i cardio. Računajte da ćete jedan dan raditi duplo :psuje i prijeti: Odradila, skratila sam cardio za zadnje dvije minute. Svjetlaci mi skaču pred očima, vrti mi se, dobro da nisam jela prije jer bi mi bilo još više mučno. Užas. Čekam da znoj prestane teći i bacam se pod tuš, a onda slijedi superkul osjećaj - odradila sam!
mogu se pridruziti?
nemam kg viska, cak bi neki rekli da imam i manjka, ali me muci onaj donji dio trbuha, ispod pupka. izgleda kao dva jastucica. pocela sam raditi neke vjezbe s youtube-a ( http://www.youtube.com/watch?feature...&v=miFN-phS7wg ). velik dio toga mi je prepretezak.
uh, dio ispod pupkajoin the club!
u svakom slučaju, dobro nam došla
taj dio, barem sudeći prema iskustvima s ove teme, ide zadnji :D
pravilna prehrana i redovite vježbe
tu cure uglavnom rade jillian (ima raznih programa) i shauna (hip hop abs- odličan, ne prezahtjevan, postoji i rockin' body-također odličan i najnoviji focus25-nisam još probala)
prijavka, zwow 56, onda onaj nas izazov, ali me nazivciralo kad sam shvatila da moram napraviti 70 jumping jacksa u cugu pa sam nakon jedne i pol runde odustala, pa sam napravila zwow 59.
sasa primjenjuje metodu šverc-komerc.
ko prizna, pola mu se prašta.
Ja još nisam odvježbala. Kolač je u pečnici, Mali se valja po hrpi nepopeglanog veša. Prošlo je devet sati.![]()
Odvježbala dvije runde "yoga for weight loss" sa jubitoa prekjučer, dvije jučer i spremam se sada (cijeli dan smo na bazenu). Jako me oraspoloži vježbanje, baš sam dobre volje unatraga ta dva dana!
Pošteno me bole trbušnjaci (nekako jako duboko, drugačije nego kod nekih prijašnjih ne-joga vježbi). Eh, da, prije toga sam iskontrolirala imam li dijastazu (kavofob - thanks na uputama sa fitmame!). Uglavnom, nemam, dakle, to nije razlog mog mlohavog trbuha.![]()
evo ponoć i tri minute. Ja se nećkala oću li ili neću pa sam ipak stisla zube i odtrenirala. I nije mi žo.
I dalje je Jill ripp30 1 ali čučnjeva je danas bilo 100 (malo protresla noge na 80) i dosta mi je. Sutra će biti više.
Laku noć zvijezde!!!
racuna li se brzo setanje uz guranje kolica sa 30 kila tereta uzbrdo i nizbrdo nekih kilometar kao trening?
sad sam bas raspolozena za jillian, dok svi spavaju, ali mi je bed skakat da ne smetam ljudima ispod mene pa cu ipak preskocit.
pretplatila sam se na zgym.
nije skakutanje, nego nije dobro koncipirano ak se radi vise rundi, jer pocinje i zavrsava sa jumping jacksima. pa ujednom trenu fakat ih radis 70..
Sasa, koja si ti sad maherica
Ja sam odradila jutarnji trening na zraku. Hodanje/trcanje 7 km. Bas mi pase.
Popila sirutkui smoothie banana, zobene, 3dcl jogurta.
Ovo ujutro mi je super, sve sam napravila, djeca su se tek probudila, dan prakticki tek pocinje!
meni se sirutka malo gadi. uvijek su me ko klinku starci tjerali da ju pijem jer je jako zdrava...arghhhh...
proučavam zgym. kakvo obilje treninga!
u svojoj početnoj zaljubljenosti guglala sam zuzku- visoka je samo 162cm.
i glumila u adult movies-ali to smo već spominjali mislim.
ajme - ja sad moram prijavit zadnjih par dana :kronicus:
3 dana pauzeza taj treći sam ja "kriva"
prvi dan sam bila sva nekako čudna (navaljivala na slatko, al sam barem jela voće i salate),
drugi dan tehnički neizvedivo, bili na putu, navečer mrtvaumorna,
treći dan sve isplanirano, mm me "oslobodio obaveza" i onda sam navečer baš potonula..nekako psihički...čak sam i pojela neke napolitanke al bar sam se suzdržala da ne navalim
jučer "samo" 1 krug oko Jaruna i dobro sam se osjećala....
za ovu klonulost zam otkrila da se krije u premalom unošenju vode...ona dva dana nije bilo tak vruće pa sam odvrtila film i shvatila da uopće nisam pila vode (!!"!!) pa sam to jučer ispravila.....i odmah sam osjetila razliku
međutim- noćas sam odspavala 8-9 sati u komadu nakon 1000 godina - dal to može bit razlog da sam ustala sva strgana i ukočena? ove druge dane kad sam biciklirala uvijek sam bila lakša, brža i poletnija....
dal je moguće da me bole/zatežu nadlaktice od bicikla?
kavofob - dal se tebi dešavalo da imaš po par dana pauze u vježbanju, u početku? meni je motivacuja velika, no moram probit 2 mjeseca vježbanja i bolje pripazit na hranu... već sam imala ovakve serije bicikliranja svaki drugi dan al onda bi prestala nakon 6 tjedana
osim toga...iako znam da ne treba gledat vagu previše, što i nisam jer sam vidjela po sebi da si bolje izgledam nakon par vožnji samo, jutros vaga pokazala 1 kg plus ( AAAAAAAAAAAA) ???!!!
uglavnom sad ispada da na 14 dana imam 7 vožnji..i nije to tak loše, ha?
Canaj, potapsi se po ramenu i reci: 'bravo, mala, super ti ide.'
Stvarno, u prosjeku je to vjezba svaki drugi dan, prehranu drzis pod kontolom...
Najcesce greske 'pocetnika' je da hoce sve odjednom, a ne ide to bas lako i onda se slijedom dogadja isfrustriraju i odustanu od svega.
Moja sugestija je da se fokusiras u ovoj fazi vise na vjezbanje da dodjes na 5x tjedno, o prehrani vodi brigu, ali se ne zivciraj zbog 2 napolitanke sto pojedes svakog petog dana.
Ovo je promjena zivotnih navika i ne moze se dogoditi preko noci, preko noci se dogodi odluka..
Svaki puta kad negdje zabrljas, samo nakon toga nastavi onako kako treba i bit ce sve ok...
Samo naprijed, mozes ti to![]()
Izvještaj od kampanjke u vjezbanju.
Dakle , moje vježbanje se svodi na tri tjedno , ali ponekad napravim pauzu i od dva tjedna.
ono sto se vidi je poboljšanje kondicije i snage , to se ne gubi sa takvim pauzama . Ok , ne napreduje se , ali nikad se vise ne dođe na kondiciju - nula ( koji sam imala na početku ).
Ali sa takvim tempom uz vise manje pažljivu prehranu ( 80% vremena) stojim na mjestu sa mrsavljenjem. Ali to je i za očekivati , trebalo bi stisnuti vise nakon određenog vremena.
Bok cure se sjećate mene?
Evo mene nakon 2.5 tj mora a vratila sam se s gadnom upalom sinusa, sada imam temperaturu i osjećam se malaksalo pa ću uzeti tabletu i knjigu u ruke.
Na moru sam svaki dan plivala pa malo ronila pa rolala uglavom ništa konkretno ali dobro mi je došla i pauza da se zaželim vježbanja a kad sam se vratila hladan tuš od boleštine..
Jedva čekam nastaviti i baciti se svom silom na trening.
Na moru sam malo zgriješila i s hranom ali kako mi je muž stalno vadio školjke ubijali smo se u njim a neki put su imale i krušne mrvice kod buzare..ee i pojela sam pola pizze jednu večer..užas
Sam da velim da sladoled i čokoladu opće ne računam....
Jela sam i previše smokvi, breskvi i lubenica što se jasno odrazilo na trbušinu..
Dajte mi recite da će to nestati, hoće jeda????
Canaj, dobro ti je zhang rekla - potapšaj se po ramenu(a vagu frkni kroz prozor
)
Da ti odgovorim na pitanje, ali pročitaj do kraja prije nego se obeshrabriš
Ja u početku nisam preskakala treninge i nisam griješila s klopom. Mislim da u prva 2 mjeseca nisam možda 2x vježbala 6, nego 5 dana u tjednu i samo jednom sam pojela čokoladu... ali meni je očajnički trebala potpuna promjena životnih navika i osjećala sam da mi je to posljednji vlak da dođem na pravi put. I još jedna važna stvar - borila sam se s depresijom. Intenzivni fokus na cilj i praćenje rasporeda mi je bila terapija... bilo me strah, ako preskočim trening ili zabrazdim s hranom da ću se vratiti na staro.
Sad kad više nemam straha niti pazim jako što jedem (srećom su mi se navike toliko promijenile pa ni ne žudim za junk hranom, čim vidim aditive dovoljno mi je da proizvod vratim na policu) i ne grizem se ako ne treniram.
Trebali bi svi skupa više biti fokusirani na uspjehe umjesto "propuste" koje takvim vidimo jer si zacrtamo težak tempo. Možda da se malo odmaknemo od sebe i počnemo se gledati kao na frendice, njih bi sigurno zagrlili i pohvalili na pomacima koje su napravili... sigurno ne bi gledali dan netreniranja, nego dan treniranja![]()
heeej ribice
Nek si se ti nama vratila, pitala Jill neki dan za tebe
Naravno da će trbušina nestati, samo se vrati lchfu i dobrom, starom BRu... a mogla bi i Shauna malo isprobati, on je odličan za topljenje![]()
e da, jučer mi došao kaliper, ali moram prijaviti da ta stvar ne radi dobro
štipala se ja, štipao me md i kojom god metodom mjerili maščoba ispada oko 19%
metar metoda kaže 22-23%, a vizualno bih rekla da sam oko 25%
rekla bih svakome da nije važno, ali mene zbiljski zanima body fat
zadnji mjesec otišle su još 2 kile, i to najviše u sisama, s 94-95 obujma, sad sam na 90. veseli me da nisam više sisata, ali ne i shopping novih grudnjaka jer sam s novčićima na vi :/
Evo da i ja napišem prijavak![]()
Danas rest day, jučer sam završila prvi mjesec Insanitya i jako sam zadovoljna. Malo sam bila stala s kilama i centimetrima prije njega, ali se s njim opet pokrenulo. U mjesec dana otišla još cca 1 - 1,5 kg, a i nešto centimetara. Nažalost, kao i kod Kavofob na krivom mjestu (za mene) najviše
Danas je valjda točno 6 mjeseci da redovito vježbam tj. barem sam tada 18.2. prvi put zapisala mjere. Otišlo sve skupa 6 - 6,5 kg, ali zato je u centimetrima to vidljivije, -9 u struku, -10 trbuh. Nekom sam se morala pohvalitipa sam eto ovdje jer mislim da je za to jaaako zaslužno vježbanje, a i ponosna sam što sam uspjela u tome ustrajati toliko dugo. Naravno, veliki poticaj mi je ova vesela tema i blog.
Moram si i ja složiti neke PRIJE/POSLIJE slike, ali nikako naći neku otprije.
![]()
Wow, evey! -19 cmpa to je genijalno.
Jelda, teško je s before fotkama kad smo bježale od fotića![]()