Stranica 185 od 189 PrviPrvi ... 85135175183184185186187 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,201 do 9,250 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

evey, to je odlično! Ni meni se nije puno vidjelo na kilaži, no zato su centimetri pokazivali svoje. Vaga je opaka stvar. Jesi li na nekoj posebnoj prehrani, kako jedeš?
    Razmišljam o Insanityju nakon Focusa. Piši malo - kako ti je išlo, koliko je teško... očekujemo detaljniju priču.
    I nadamo se fotkama )))

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi imamo slavlje danas tako da mi na večer ne gine trening, sigurno ga neću preskočit. Ajde roštilj tako-tako, ali bit će koji kolač (moram pojest komad torte s prvog rođendana svog sina). Ne brinem. Sve će se to potrošiti. Samo skakat,skakat,skakat

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Danas zwow 56 ( to je AMRAP i koristim ga kao zagrijavanje) i onda zwow 80! Odradila bolje od Zuzke za 11.40!! Yay!!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ideeees sasa, meni je za 4 runde trebalo 15:06, 10kg utega.

Skuzila sam da mi cardio steka u zadnje vrijeme, ali zapravo nije cudno jer sam se vise bila fokusirala na snagu... a mozda i zbog ove moje polovice stitnjace da mi cardio teze ide...
    Bas bih mogla malo istestirati, sada kada ubacim zuzanu ponovo, je li samo do toga da sam malo ispala iz stosa ili je i je i do stitnjace.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

samo se sjetite koja vam je razlika u visini,oko 25cm ako se ne varam...
    ...nama trener stalno napominje da je visim/tezim curama puno teze nego nizim/laksim (jer se ova najvisa bedira sto je najsporija)...em radi duljine poluge i cinjenice sto su laksi i manji ljudi brzi...

mene nesto zeza stomak pa nisam sinoc od probadanja mogla vjezbat...i bas se lose osjecam...

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Curke bokić
    Dali koja ima nmtz od Jillianke da mi posalje???
    Nazalost to nemrem skinut jer sam na tabletu i nemam tolko memorije a i tablet je jeftilen pa skoro nis ne podržava

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Je zhang lako meni, radila sam sa 5 kg!!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Danas zwow 56 ( to je AMRAP i koristim ga kao zagrijavanje) i onda zwow 80! Odradila bolje od Zuzke za 11.40!! Yay!!
    Odlicno! Nebo je granica

Zhang, nadam se da si samo ispala iz stosa. A vjerojatno i je u tome stvar.

Ja sam jutros odradila ono sto sam napisala. Nakon toga sam (nakon pauze) isla van s djecom, opet 7 km, no samo hodanje, ne trcanje. Super je da su i djeca sve bolja u voznji pa je lakse. U pocetku su cendrale, sad sam ih istrenirala

Plus jos ciscenje iza majstora i uradi sam muža koji se igrao soboslikara :D

Sas svi spavaju, a ja sam onako zdravo umorna. Nemam snage ni za dovrsiti knjigu, a imam jos manje od 20 stranica

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Gotovo je sa štrajkanjem.
    Nakon 4 dana guranja namještaja, farbanja, čišćenja i još čišćenja (to nažalost nije gotovo) danas sam osim čišćenja i navlačila kosilicu po strmom terenu. Mrtva sam.
    Al sutra ujutro nastavljam sa lvl2 30DS, baš mi fali vježbanje.
    I da, prijavak, dobro sam i pravilno jela, al ko pravi bauštelac, nije išlo bez pive.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cubana, neka si! Ja sam uz majstore sirutku pila
    Ovo ciscenje umara milijun puta vise nego trcanje i svi zwow-ovi.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Je zhang lako meni, radila sam sa 5 kg!!
    Ma, necemo me sad izvlaciti na 5kg.
    Moram na popravni

A u svrhu popravljanja, upravo sam pojela kilu smokava. Poslala sveki sa mora. A ne volim smokve kupovati na placu pa kad je ovakva prilika, jedem dok mi na usi ne izadju.

A ovaj sam se vikend na gruntu narintala kao mrav. Izvukla sam kamaru namjestaja koji je za otpis i jos kojekakvog drloga sto se nakupio, oprala sto ostaje, preslozila, ponovo uvukla namjestaj koji ostaje. Eto neke koristi od natezanja mojih utega, mm sam trebala samo za one najvece stvari. Vilenjaci su ovih 4 dana bili na moru sa bakom i didom pa sam se mogla upustiti u ovaj pothvat.

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Canaj, potapsi se po ramenu i reci: 'bravo, mala, super ti ide.'
    Svaki puta kad negdje zabrljas, samo nakon toga nastavi onako kako treba i bit ce sve ok...
    Samo naprijed, mozes ti to
    thnx

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Canaj, dobro ti je zhang rekla - potapšaj se po ramenu (a vagu frkni kroz prozor )

Trebali bi svi skupa više biti fokusirani na uspjehe umjesto "propuste" koje takvim vidimo jer si zacrtamo težak tempo. Možda da se malo odmaknemo od sebe i počnemo se gledati kao na frendice, njih bi sigurno zagrlili i pohvalili na pomacima koje su napravili... sigurno ne bi gledali dan netreniranja, nego dan treniranja
    ma da..brojim ove sitne uspjehe...npr danas 2 kruga jeeeeeeeeeee

ali ajme - 2 mjeseca strogi režim- svaka čast...vidjet ću ja kako će mi ići tako ću raditi...bolje i tako nego nikako....

sutra pauza (idem na put)

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

hellooo...I am back
    nakon preko nekoliko dana pauze,danas otrčala svoje, po programu mi je bilo 5 puta po 3 minute brzo,pa 3 minute umjereno plus 5 minuta zagrijavanja i izdržala sam. Koljeno je ok,još malo kao našpanano, a onda me odmah nakon trčanja malo više zateže list jer vjerojatno nesvjesno štedim koljeno tijekom trčanja.ALi ništa neizdrživo.

Imala goste cijeli vikend na spavanju,kuhala,spremala,pekla i što je najbolje nisam pojela ni jedan kolač, meso isto jela bez krumpira.I što me iznenadilo, uopće mi sad to nije bio neki problem. I zainteresirala sam sestru za neke pomake i promjene u prehrani

Potpisujem sve što je kavofob napisala, ne tonuti u depresiju ako se pojede tu i tamo nešto što odskače od planiranog jelovnika, sve će se to potrošiti. Ne biti prestrog prema sebi, baš uživati u uspjesima i u tome da smo si osvijestile kako želimo kvalitetnije živjeti i jesti.

I da, netko je spomenuo manjak popijene vode tijekom dana - to je istina. Ja sam isto znala imati dana kad ne bih popila gotovo ništa tekućine i osjećala sam se užasno, malaksalo,glavobolja,bezvoljnost.I dugo mi je trebalo da skopčam otkud to.

Ajme,one Inesicine fotke na fit mami mislim da sam pet puta pregledavala album.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Canaj, to je super!

Aries, bravo, bravo!
    Ti periodi trcanja se izmjenjuju: prvo zagrijavanje, pa brzo, pa umjereno?
    Svaka cast, u svakom slucaju )

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku

A u svrhu popravljanja, upravo sam pojela kilu smokava. Poslala sveki sa mora. A ne volim smokve kupovati na placu pa kad je ovakva prilika, jedem dok mi na usi ne izadju.

A ovaj sam se vikend na gruntu narintala kao mrav. Izvukla sam kamaru namjestaja koji je za otpis i jos kojekakvog drloga sto se nakupio, oprala sto ostaje, preslozila, ponovo uvukla namjestaj koji ostaje. Eto neke koristi od natezanja mojih utega, mm sam trebala samo za one najvece stvari. Vilenjaci su ovih 4 dana bili na moru sa bakom i didom pa sam se mogla upustiti u ovaj pothvat.
    Wow! Bravo.

Stvarno dobro dodje biti u formi. Nema sanse da mi bus vise pobjegne. Samo se moram sjetiti ako sam u petama da se ne polomim trceci

Ako te tjesi, smokve i ja obozavam. Na moru sam ih tamanila skoro svaki dan. Sva sreca pa mi je dijete pomagalo :D

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja sam izgubila orijentaciju u vremenu. nemam blage veze kad sam što odradila. znam da neke dane i nisam. bili svi skup jedan dan izvan kuće, pa u kući, pa malo vozala bicikl, malo se muvala po šumi. blage veze nemam što sam i kad.
    jučer sam složila albumček, ovaj koji je aries listala, za FM. moja šuma-teretana. a stvarno volim otić tamo. 2km hoda uz cestu (tu ih masu trči jer je lijepa dionica ali ja samo hodam i zagrijavam se) i onda 4km šume sa svim i svačim. tu trčim od sprave do sprave
    možda nekom posluži kao ideja:
    moja teretana

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

odlično za povratnice i cure koje su se raspištoljile.

al super mi je kako nas veseli bit u formi ne bi li mogle lakše počistit kuću
    odlično! ajd Anci će loviti bus.

iako ispada smješno, al zapravo je odlično. kad skužiš kako je lakše živjet kad si u formi. ne samo da se lakše može micat namještaj, nego je i šansa da se ukočimo, uklještimo, istegnemo, strgamo, daleko manja. definitivno nas forma radi sposobnijima za život. za koji god zadatak

i ja volim smokve. i ne kupujem ih na placu. i još ih nisam jela ove godine. nemam pojima jel hoću. imam šanse dočepat se kojih ako se jedni susjedi vrate sa njima sa mora. ak ne, dogodine

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa sta ne rece za smokve, da ih volis, ajd probam nagovoriti TC-a da ih dofura.

ja sam se vratila s mora, par dana obavljala sve sto treba i ne treba, jucer sam imala dan samo za sebe, lezala i lezala i lezala, pa me sestra na kraju uspjela izvuci iz kreveta na ravno dva-tri sata. jel se to smije tu napisati

danas kad se dogegam kuci, cu nesto poceti, sad sam jos u nedoumici da li da idem na T25, sto znaci da moram prije kod susjede, ili pak da krenem s BR, samo jos moram potvrditi kako se to cudo vjezba.
    i da ako krenem s BR-om onda krecem od pocetka, mada neki misle da ne trebam bas od starta.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Satrao me rođendan. Kalorija majko moja. Crknuta i naravno nisam vježbala.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam uplatila BobHarper.com

10 dolara mjesečno.

Jučer sam pola dana provela pručavajući njegove programe i treninge online.

Divno, divno, divno.

Uživam u toj njegovoj smirenosti, blagosti, a istovremeno odličnim, jakim treninzima.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja obožavam smokve i kupujem ih na placu jer ne mogu proći pored štanda da ne kupim. Upravo sam predoručkovala smokve, a slijedi šejk s jagodama i bananom. LCHF, što je to?

Jučer sam radila i ludo fini mousse i sad ne mogu proći pored frižidera da ne zagrabim žlicu

Još ovaj tjedan radim Focus Alpha fazu, a onda se vraćam BR-u w7-w8... da vidim jel me Shaun imalo ojačao ili samo istopio

Inesice, već sam rekla, ali fotke su zbilja genijalne. Stavim na blog danas ili sutra, da bude malo trajnije od FB objave.

Spajalice, ako kreneš s BR, slobodno daj od početka i samo povećaj utege. Na prvim workoutima dosta rade ruke. Meni su, otkad sam napustila BR, ruke skoro nestale, otkad nema sala, bome nema ni mišića ni za lijek. Ako ti je baš prelagano ne moraš se zadržati 2 tjedna, odvježbaš 1-2x i ideš dalje

Aries, bravo! ali de pazi na to koljeno. Jel bandažiraš prije treninga?

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    evey, to je odlično! Ni meni se nije puno vidjelo na kilaži, no zato su centimetri pokazivali svoje. Vaga je opaka stvar. Jesi li na nekoj posebnoj prehrani, kako jedeš?
    Razmišljam o Insanityju nakon Focusa. Piši malo - kako ti je išlo, koliko je teško... očekujemo detaljniju priču.
    I nadamo se fotkama )))
    Tnx
    Izbacila sam žitarice i jedem po opuštenom LCHF. Imala sam, rekla bih otprilike 8 - 10 kg viška. Sad znam da vaga nije neka stvar koju bih trebala gledati (iako se važem stalno, ipak je dobro vidjeti koji gram manje ).

Meni je Insanity super. Inače sam krenula s 30 Day shred od Jillian, pa nastavila sa Body revoution, ali sam zapela na malo više od polovice programa jer su me strašno boljela koljena.
    I onda krenula na Insanity. Sviđa mi se što ima dobro zagrijavanje i istezanje na kraju, nemam nikakvih problema dok ga vježbam i nije mi dosadan. Kad sam krenula bila sam krepana nakon 2 minute zagrijavanja, sad mi već puno bolje ide. I čini mi se da mi je krenulo na bolje kad sam skužila da ne moram pratiti brzinu kojom oni rade, nego raditi što više mogu ali pravilno.
    Ovaj tjedan mi je prijelazni između prvog i drugog mjeseca vježbanja, a sljedeći ponedjeljak mi je na rasporedu Fit test pa mogu staviti rezultate (i mene zanima kakvi će biti).

I uspjela sam napokon iskopati neku PRIJE sliku i složiti neki mini album za sada

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

daj link

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

kavofob,već mi je tata stoput rekao da si bandažiram koljeno,a ja još nikako. Jel pod bandažirati misliš na stezni zavoj?

Što se slika tiče,jaooo,ja se prije koji tjedan uslikala, tj MM me slikao,pa sam bila prisiljena izbrisati te fotke s aparata jer su mi došli gosti i naravno počeli čačkati po fotiću i gledati bebine slike, pa baš ne bi bilo zgodno da mi tetak naiđe na fotke mene polugole u gaćama i grudnjaku Tak da moram kopati,možda nađem koju iz rodilišta I netko je dobro rekao, bježala sam od fotića cijelo vrijeme i kao rezultat toga neću valjda imati ni jednu normalnu fotku s djetetom iz tih prvih dana...

a sad,ajmo u novi dan i nove pobjede

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evey, bravo!
    A sad molim link

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evey, hoćemo fotkice

aries, da, mislila sam na zavoj

mene konačno nije sram debelih fotki, ali mi je žao k'o psu da ih nemam više. jedva da nađem po koju s djecom :S

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Canaj, to je super!

Aries, bravo, bravo!
    Ti periodi trcanja se izmjenjuju: prvo zagrijavanje, pa brzo, pa umjereno?
    Svaka cast, u svakom slucaju )
    sad vidim da ti nisam odgovorila - aha,prvo 5 min zagrijavanja,onda 3 min brzo,3 min umjereno i tako puta 5. Mogu ti reći da sam u zadnjoj seriji već osjetila kak su mi noge teške i brojala u sebi kad će više završiti te 3 minute ali odradila sam i to je najvažnije.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj aries prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu ti reći da sam u zadnjoj seriji već osjetila kak su mi noge teške i brojala u sebi kad će više završiti te 3 minute ali odradila sam i to je najvažnije.
    U tom odbrojavanju se događaju najvažniji pomaci, to si ja svaki put govorim kad ne mogu izdržati

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj aries prvotno napisa Vidi poruku
    sad vidim da ti nisam odgovorila - aha,prvo 5 min zagrijavanja,onda 3 min brzo,3 min umjereno i tako puta 5. Mogu ti reći da sam u zadnjoj seriji već osjetila kak su mi noge teške i brojala u sebi kad će više završiti te 3 minute ali odradila sam i to je najvažnije.
    Jesi se ti pretplatila ili to i ova free opcija runkeepera nudi? Ja ne nadjoh :D

Meni se cini da je to bas zahtjevni. Teze nego pola sata umjerenog trcanja, stalno istim tempom.

Mislim da je i na onom tvom linku pisalo da je ovo dobar nacin sagorijevanja kalorija.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja od danas isto hopšem sa slatkicom
    naletila na neki sneak peek i pala na burpeeje sa preskokom (sa tim se volim mučit) i na x stoja na rukama (e to ne mogu. odnosno trebala bih moć al me malo, hm. uglavnom, sad ću morat).
    tako da se pridružujem.

i taman sam ribala kuhinju i gledam te njene zshrede i bome nisu za šalu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku

i taman sam ribala kuhinju.
    ja kad se uhvatim ovog posla mogu odmah nakon toga dva dana odmora
    Posljednje uređivanje od spajalica : 19.08.2013. at 12:55

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    pa sta ne rece za smokve, da ih volis, ajd probam nagovoriti TC-a da ih dofura.
    misim da me moje dijete jučer dovoljno osramotilo i da bi moje cviljenje za smokvama bilo skroz suvišno .
    i ovaj, ja puno toga volim pa nema smisla nabrajat. i kak da ja znam da vi tamo negdje imate smokve?

i ne mogu dokučit, zašt ne želim kupit smokve na placu, a pogotovo ne u dućanu. smokve su za žicanje valjda.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zato sto rasu u izobilju na moru, padaju i niko ih ne kupi bere i sl, a kad su na palcu onda su valjda neke posebne. eto zato.
    MMovi imaju par smokava oko kuce, ja bi samo ubrala jednu svaki dan i to s one ispod koje smo parkirali.

a tvoje djete je mene spasilo, a ne osramotilo molim lijepo. bolje ona nego nas dvije da smo to potamanile.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najavljujem povratak vjezbanju s pol sata na orbitreku. Usput slusam pimsleur lekcije, taman toliko trAju :multifunkcionalna:
    Mislim da cu zaozbiljno poceti s BR, a mozda se jednog dana prisilim da odem za istac trcat u polje, jerbo sam neki dan odsprintala parsto metara do kuce i to je bas super osjecaj.

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

joj,da bar ja imam nekog u blizini za užicat koju smokvu

ovo što Inesica u isto vrijeme riba kuhinju i škica neke programe, meni je to SF, a ona je garant još usput i napravila koji zshred

Anci,imas pp vezano uz runkeeper.

Marta, ajde traži neko polje i trk - osjećaj je odličan! Ako se još kao ja cijediš nakon treninga, još je veći gušt tuširanje nakon treninga...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a ja jutros napravila shake sa smokvama da mi ne propadnu u frizideru...u jogurt sam uvalila smokve,bananu i brusnice....kad mi je mala provala jedva sam se obranila od nje...mljac....

ja ih tamanim po kila dnevno,mislim da ih nepravedno prati glas kao jako kaloricno voce (suhe da,ali svjeze nisu) :
    http://magazin.net.hr/zdravlje/nutri...koristi-smokve

ja se veselim vecerasnjem treningu,zdravu uzinu za ponjet na posao sam pripremila,tako da nema pregladnjelosti prije vjezbanja!
    Chris, 10 USD mjesecno stvarno nije neka lova,mislim da bi mene tako nesto jedino natjeralo na redovno vjezbanje kod kuce....
    Stavljam ga u favorites pa mozda ove zime....

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Odradila i stretch, čime je završen prvi tjedan Alphe. Nadam se idući odraditi bez dodatnih pauza

skulirana, vježbaj s nama, zar nismo dovoljna motivacija? pih

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

eto ga. zshred 11 - 25:26min
    dost zadovoljna sa onim preskakanjem užeta (i trebam ga malo uštosit. trampava sam dosta)
    mountinclimbersi - i bolji neg sam očekivala
    marinci - ha, kad su mi ruke utrnule išlo je lakše

završila i ošla iza u dvorište i zalila se šlaufom vodom po glavi. tek onda skužila neke susjede da me bljedo gledaju

oooooodliiiiiiičnoooooooo

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo, Storma

aries, uf, slažem se. meni su smokve jedno od omiljenih voća i nema šanse da im odolim koliko god se dočepam :skuliranašaljivamo:

marta, taj orbitrek je, da citiram zhang, trla baba lan pređi ti na BR, nećeš moći paralelno furati pimsleur, ali će biti vidljivih rezultata

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    završila i ošla iza u dvorište i zalila se šlaufom vodom po glavi. tek onda skužila neke susjede da me bljedo gledaju

oooooodliiiiiiičnoooooooo

obožavam tvoje prijavke

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Orbi moraš vozit bar 40 min da bi bilo efekta, kažu neki. I još ga kombinirati s nečim. Iako, ja ga ne bih odbacila kao pomagale za početnike koji su totalno bez kondicije i imaju puno izgovora za izvankućne aktivnosti. MM je krenuo sa orbijem (i to po 10-ak min valjda), i kad ga je (donekle) prerastao, kupio je rover. Skok koji je doživio je neopisiv. Mislim da će mu uskoro biti godina dana veslanja, hlače koje je negdje krajem zime/početkom proljeća kupio i jedva zakopčavao mu sad spadaju :kez:
    Posljednje uređivanje od Storma : 19.08.2013. at 16:55

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

imate rover!

jedina, jedina sprava koju podnosim. i baš bih voljela jednom odveslat, onak ko kad bicikliram
    ajd, možda podnosim i bicikl koji nikud nejde. možda.

orbitrek bi možda mogao funkcionirati isto ako se izmjenjuju brži i umjereniji tempo. ne znam kako se rihtaju otpori. odnosno kolko se može i jel se može

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku

obožavam tvoje prijavke
    Ja kad gledam Inesicine fotke i citam sto pise = dvije razlicite osobe. Ona na fotkama mi djeluje puno ozbiljnije.
    Onda dodjem ovdje citati njene prijavke, pa X-am kavofob.

Osobno, prijavljujem 3 dana nicega (m. za upucati se - razmisljam da nakon ljetovanja odem kod dr.), osim nesto malo setnje.
    Subota i nedjelja brzi hod/trcanje (cca 1h).
    Danas ujutro brzi hod 2h, upravo krecem na jos.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Imamo rover, i vrijedi svake lipe

Na orbiju možeš podešavati otpore, al to je zezancija jer moraš prekidati. Ok, nekome možda dobro dođe al ide na zivce vrtjeti kotačić amo- tamo.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Evey, bravo!!!! Odlična transformacija :divi se:

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam imala neplaniranu pauzu juče- kuvala sam paradajz sos, pa smo išli na neki rođendan, i onda je bilo kasno za vježbanje. Ali mi je dobro došla pauza zbog upale mišića koju sam zaradila povećavajući težinu tegova... na 1 kg . Jutros odradila 30ds, klasika. Večeras opet torta.
    Danas sam užinala smokve i to iz jednog (ne znam bih ga nazvala) lokala sa zdravom hranom (rade dostavu i imaju u ponudi sjeckano i očišćeno voće). Rade i shakeove (sa ili bez dodatka whey-a) i kojekakve salate i sendviče, samo što su malo poskupi. Inače, ja bih mogla da ljetujem ispod drveta smokve i da se samo njima hranim. Na žalost, nisam u prilici da jedem te domaće smokve, i zahvalna sam i kad ih nađem u prodavnici.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evey

Ovo mi je jedna od najljepših transformacija koju sam vidjela. Iako nisi imala sto kila za skinuti, dojam je jednako impresivan. Sve tip-top i utrenirano, svi se mišići vide. Mrak!

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Napravila sam 2-4-6 iz Bobovog programa za kupaći kostim (traje 8 tjedana) - lista vježbi ide ovako:
    10 pushups
    20 situps (treba skroz sjesti)
    30 mountain climbers (na podu, noge idu s vanjske strane ruku, ne trčanje iznutra)
    40 burpees (treba potpuno leći na pod, i pri dizanju skočiti i pljesnuti rukama iznad i iza glave
    50 jumping jacks

Radi se: 2 minute, 30 sec pauze, 4 minute, 30 sec pauze, 6 minuta, 30 sec pauze. Svaki početak sekvence - treba krenuti od početka liste pa dokle stignete.
    Tko stigne sve jjacks u zadnjoj sekvenci - plaćam pivu - ja nisam stigla zaokružiti

i nakon toga vježbu koju zove Karen (porijeklom iz crossfita), 150 bacanja medicinke u zrak+čučanj.

Polivala sam se vodom jer sam zakuhala kao pretis lonac.

Sutra ide trening br. 2 za badić. Jedva čekam.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evey, hoću i ja slike!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo i mene nazad
    Nakon mjesec dana prisilne pauze usudila sam se ponovo krenuti. Gledala sam one linkove za starije i one koji nisu u formi ali su mi prespori. Krenula sam sa BR W1 s time da se i dalje ne usudim radit raznorazne trbušnjake.
    Čitala sam vas svaki dan, u nekim momentima mi se činilo da se spremate za ninja ratnice. Bome bi se na forumu našla ne jedna, nego grupa mama roda ninja ratnica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •