Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Molim vas pomozite, sumnja na pervazivni, autizam ili samo kašnjenje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ti vidiš dijete, ja ne, ali po tvome prvom postu to je jedno najobičnije ( što se ponašanja tiče) jedno i pol godišnje dijete. On ne mora još pričati, on se smije zabuljiti u crtić (ako mu daš da gleda) i ne obraćati pažnju tada na okolinu. Zašto bi svi trebali biti ukalupljeni, neka se razvija svojim tempom.

Zašto misliš da psihologica na Goljaku ne bi primijetila da nešto nije u redu? A da ga samo pustiš mjesec-dva bez da gledaš na svaku sitnicu? Neka bude ono što on je, a ne ono što ti misliš da mora biti. Što kaže pedijatrica kod koje redovno vodiš dijete na pregled? Zar ne bi ona nešto već primijetila da se nešto primijetiti može?

No, ja dijete nisam vidjela, samo čitam što pišeš i sve mi se čini uobičajeno.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ti vidiš dijete, ja ne, ali po tvome prvom postu to je jedno najobičnije ( što se ponašanja tiče) jedno i pol godišnje dijete. On ne mora još pričati, on se smije zabuljiti u crtić (ako mu daš da gleda) i ne obraćati pažnju tada na okolinu. Zašto bi svi trebali biti ukalupljeni, neka se razvija svojim tempom.

Zašto misliš da psihologica na Goljaku ne bi primijetila da nešto nije u redu? A da ga samo pustiš mjesec-dva bez da gledaš na svaku sitnicu? Neka bude ono što on je, a ne ono što ti misliš da mora biti. Što kaže pedijatrica kod koje redovno vodiš dijete na pregled? Zar ne bi ona nešto već primijetila da se nešto primijetiti može?

No, ja dijete nisam vidjela, samo čitam što pišeš i sve mi se čini uobičajeno.
    Psihologica na Goljaku je pregled napravila jako brzo jer maleni nije bio raspoložen i spavalo mu se pa se sve svodilo na to da sam ja odgovarala na pitanja što radi a što ne a ona zaključila da se on razvija za dob 13-18 mj u nekim stvarima je napredniji u nekima malo kasni i to je to. ne mući me toliko što se on zabulji u crtić ili nešto, već što ne koristi pokazivanje rukom ili prstićem da mi pokaže što želi npr.bocu s vodom, već me vuče do željenog predmeta za ruku.... tako to otprilike izgleda. a to rade autisti. a da sam po prirodi paničar jesam i to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •