Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Pismo tati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    zasto forsa sebe?
    pa ne bi se forsala da zna drugačije.
    i jedno je nešto teoretski znati, a drugo je to isto odraditi kako treba iz vlastitih cipela.

ja se divim vama, možda sam čak malo i ljubomorna , koji tako kao iz šuba znate sve što i kako treba. i pitam se...treba li samo meni toliko vremena.
    ono...nisam glupa...sve kužim...ali treba mi vrijeme da probavim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    pa ne bi se forsala da zna drugačije.
    i jedno je nešto teoretski znati, a drugo je to isto odraditi kako treba iz vlastitih cipela.

ja se divim vama, možda sam čak malo i ljubomorna , koji tako kao iz šuba znate sve što i kako treba. i pitam se...treba li samo meni toliko vremena.
    ono...nisam glupa...sve kužim...ali treba mi vrijeme da probavim.
    kao sto je takav "roditelj" svjesno ili nesvjesno kreirao takav odnos sa djetetom tako dijete ima puno pravo reci "meni to ne treba u zivotu" i usmjeriti se na ljude koji donose pozitivno.

od recikliranja sugavih emocija ne osjecas se bolje, ti si ta koja radi izbor kad si ti u pitanju. to je kao ostajanje u vezi u kojoj te partner zlostavlja jer je ovo emocionalno zlostavljanje.

i logicno je da ti treba vremena da se maknes iz takvog odnosa jer se godinama odvijalo kako ne treba i djeca se po inerciji u takvom odnosu osjecaju zbog neceg kriva. opcenito se zrtva osjeca kriva i kao da izaziva necim takvo ponasanje zlostavljaca. zbog toga se i ostaje uz zlostavljaca dok se sve skupa neosvijasti a onda eventualno pocinje proces odlaska od zlostavljaca i oporavak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •