-
Prije par godina, muz i ja smo otisli na godisnji. Odlucili smo napraviti izlet jedan dana, koji smo zapoceli u jednom parku. Tu ima jedno neobicno drvo na koje sam se ja htjela obavezno popeti i uslikati.Dok sam se pela, on mi se smijao kako se penjem (inace sam malo smotana), ali mene to nije omelo.Popela sam se, napravila super pozu i dobila savrsenu sliku
Onda je on odlucio meni pokazati kako se penje
sve je bilo super do jednog trena.Penjuci se,hlace su mu pukle i to naprijed, slic i duzinom do koljena.Sva sreca imao je bokserice taj dan
Ja nisam mogla stajati od smijeha. Njegova slika je ispala katastrofa, kao malena curica, na velikom drvetu, skupljenih noga :D na kraju je sisao, krenuli smo dalje, ljudi su takodjer crkavali od smijeha.Uplatili smo izlet za cijeli dan, tako da nije bilo povratka. Svezao je duksericu naprijed, ne moram vam ni pricati kako je to izgledalo
Poslije smo dosli na plazu i htjela sam ga uslikati kako skace.I u skoku je hlacama totalno bio kraj.Mislili smo da nas nece pustitit u hotel, kad se vratio onako polugol nazad
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma