Stranica 16 od 259 PrviPrvi ... 614151617182666116 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vježbam, vježbam, ali se ne javljam. Prekjučer sam istrčala 4km bez frke. I to ja, koja sam u srednjoj bila predzadnja na 1,5km :O Jel dobro ili žalosno sam sa 26g. u boljoj formi nego sa 16? :D

Odlične ste, mislim da nema bolje motivacije od ove teme. I ja bi onu prečku što ima Inesica. :O

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

odradila 56 za zagrijavanje i 58 nakon toga. nije mi bilo lako.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Candy, to nije dobro ni žalosno, nego odlično!

Od sada pa nadalje bit ćemo u najboljoj formi života

Seni, naj se gristi... samo kreni danas kao da ništa nije ni bilo.

Ja također nisam vježbala punih tjedan dana. Došlo mi je već u srijedu ili četvrtak da vježbam, ali sam se zarekla da neću ovog tjedna, dok se potpuno ne oporavim.

I osjećam se super, nemam grižnju savjesti, ali jedva čekam tenke na noge i hopsili

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo ja sam danas solo kući, Mali Dečko je na čuvanju, pa se nadam kvalitetnom treningu, probat ću danas Extreme shed & shred isto od Jill. Ja se držim nje ko neke sigurnosne zone, ko pijan plota.
    Što se tiče mog ciklusa, ipak ga nisam zeznula dijetom i mršavljenjem, malo kasni ali je tu. Uplašila sam se da sam tijelo šokirala dosta naglom promjenom.

ps. nikako da se sjetim kako se zove ova super junakinja s mog avatara????

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Već sam negdje spominjala traperice koje sam kupila tu na burzi ali ih nisam mogla navući preko bedara nikako.
    Onda sam ih prije mjesec uspjela navući preko bedara, ali ne i zakopčati.
    E, sad sam ih i navukla i zakopčala.
    I otkrila da su mi predugačke

Ništa, nosim ih na kraćenje i ponosno oblačim.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Cubana, to su muke sa hlačama lol koliko si se stanjila?
    Optimistična, jel to Wonder Woman?
    Posljednje uređivanje od Storma : 01.09.2013. at 13:54

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Candy, to nije dobro ni žalosno, nego odlično!

Seni, naj se gristi... samo kreni danas kao da ništa nije ni bilo.

Ja također nisam vježbala punih tjedan dana. Došlo mi je već u srijedu ili četvrtak da vježbam, ali sam se zarekla da neću ovog tjedna, dok se potpuno ne oporavim.

I osjećam se super, nemam grižnju savjesti, ali jedva čekam tenke na noge i hopsili
    Nakon svakog intenzivnog programa bi MORAO slijediti neki odmor od cca tjedan dana.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Dodatak: naročito ako mislite nastaviti sa HIIT treningom.

(Molim iskusnije da napišu svoj komentar.)
    Posljednje uređivanje od Storma : 01.09.2013. at 13:57

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno hoćemo, nikad nije kasno. :D

Znam da Tatiana predlaže svaka 2 mjeseca odmor od tjedan dana.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    odradila 56 za zagrijavanje i 58 nakon toga. nije mi bilo lako.
    Super! Ovaj zwow je kratak, ali intenzivan. Svaka cast za ovaj drugi!

Meni je uze za preskakanje super. Samo kad skacem u stanu, uvijek zapinje ako se ne namjestim na tocno odredjeno mjesto gdje sam dovoljno udaljena od svih objekata

Moram kupiti novo, muz mi je potrgao ovo od cura. Hocu ovo gumeno kao zuska.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Anci ja skacem high knees i glumim da vrtin uze jer nemam mjesto u stanu gdje bi mogla skakat a i da imam opalila bi bebu po glavi u nekom trenu tako da nista od toga.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo konačno da i ja nešto konkretno prijavim: bajkom od Voilovčice do jaruna, oko Jaruna i nazad. I sve to u najvišoj (ili najnižoj?! od kud se broji?) brzini. Osim za uspone na nasip, naravno.

Sve je bilo ok, osim male krize između Močvare i Borovja... nakon toga je bilo opet sve ok.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Prijavljujem 2 kg manje u zadnjih tjedan dana. To je ukupno 9 kg manje u mjesec i pol dana otkad sam se pocela paziti, tj.normalno jesti, setati, a sada i vjezbati. Ako tome pridodam 15 kg izgubljenih na porodu, sve skupa imam 24 kg manje.

E sad, ovih 9 kg vjerujem da je to jos uvijek nakupljena voda koja odlazi. Polako se ispuhujem, ali i to puno znaci!

Danas imam goste na cjelodnevnom rucku pa sam jela i rizu i kolac, ali zato se veceras bacam na Jillian i maratonsku setnju. Idemo dalje!!

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Evo da vam se i ja samo kratko javim, ona sa kičmom problem Radila sam jučer i danas one vježbice sa linkova. Ove za ramena mi se čini pomažu, jedino što nemam nikakav štap za ovu drugu seriju, a ni metlu doma, ali uzela sam kuhaču, malo je bila kratka, ali ok. Mislim da moram biti ustrajna, jer mi se čini da mi baš tako nešto treba, istezanje bez velikog opterećenja. Ipak me je još malo muž lagano izgnječio nakon kupke, znam nije dobro na svoju ruku, ali samo malo ove vratne koji me najviše muče. Pa mi je danas ipak malo bolje.

Ništa, čitam vas i dalje i crpim inspiraciju iz vaše fakat lude volje za nabildati mišiće! Možda jednom kad riješim prvo ovaj kičma problem, vam se pridružim i ja u tome, svaka čast

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mamica i Mojca, bravooo! To te ja pitam )

Sasa, lol, da, uze je opasno orudje :D
    Ja ga mogu preskakati samo u spavacoj sobi, i samo na odredjenom mjestu. No, najbolje je vani.

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mamica, mojca + roza

ja danas opet 7 km...

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

danas otrčala nekih 5,5 km. Još uvijek sam pod dojmom Rozinog višekilometarskog pješačenja
    Napravila onaj parfe čoko banana kolač s Fit Mame,samo umjesto jagoda višnje i sad se idem nagraditi jednim,znam da nije neko doba za klopu,ali potrošila sam to danas

I da,nema palčice već dugo,ili sam ju možda preskočila u prethodnim stranicama,ak nisam detaljno čitala...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

prijavljujem jillian i bicikliranje preko vikenda,
    subota 10 km, nedjelja 15 km

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidim da ima sve više trkačica, baš mi je to drago. ako koristite runkeeper, šaljite pp da postanemo prijatelji
    *mamica*, moram priznati da ti se divim na brzom početku vježbanja nakon poroda (ako sam dobro pohvatala tvoje postove).
    inesica, fascinirana sam tvojim rukama, iako sam te viđala i znam koliko si se stesala, ruke su mi valjda promakle. svaka čast.

moram još komentirati ovo moje pješačenje od 41 km, možda nekon bude korisno za ubuduće. tenisice sam čvrsto zažnirala, tako da nije bilo pomicanja stopala u tenisici. nosila sam nove mekane čarape (to je bitno, da ne grebu kožu). nisam dobila žulj. stala sam samo 2 puta radi odlaska na wc. čim bi stala, bilo se teško pokrenuti. pojela doručak u 4 ujutro (jedan sendvić s domaćom kobasicom). tijekom 9 sati hoda sam pojela 3 male jabuke i bananu te pola sendviča. popila 1,5 l vode. hrana nije bitna, bitno je imati nešto osvježavajuće - kao jabuku.
    par sati nakon što sam završila s hodanjem me uhvatio umor. umor kakav još nisam osjetila, totalni shut down. mišići su mi bili ukočeni, bilo mi je teško ustati i početi hodati. boljeli me kukovi. bilo mi je grozničavo hladno, u jednom trenu sam izmjerila 37,2. valjda reakcija na toliki napor. otišla sam spavati u 9 navečer. u nedjelju sam se probudila lakih nogu, ni traga nikavog muskulfibera, otiša s kćeri u shopping za školu (3 sata landaranja po CC1), radila sam još nešto u vrtu, pospremala po kući. ali još sam osjećala umor, popodne odspavala 2 sata. danas kao da ništa nije bilo.
    što se tiče daljnjeg vježbanja, mislim da ću još malo pričekat, iako me ništa ne boli. da povratim snagu.
    MM (koji je isto bio na hodočašću) jedva da je jučer ustao s kauča, ima gadan žulj na stopalu i sve ga boli. zaključila sam da sam u boljoj formi!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Dodatak: naročito ako mislite nastaviti sa HIIT treningom.

(Molim iskusnije da napišu svoj komentar.)
    Apsolutno se slažem, i neizmjerno mi je drago da nisam jedina tu na temi koja viče "ok je odmoriti se žene, ok jeeeee"

U skladu s tim, za vkd nabacila tu i tamo koji sklek, al generalno odradila puno odmaranja

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    što se tiče daljnjeg vježbanja, mislim da ću još malo pričekat, iako me ništa ne boli. da povratim snagu.
    MM (koji je isto bio na hodočašću) jedva da je jučer ustao s kauča, ima gadan žulj na stopalu i sve ga boli. zaključila sam da sam u boljoj formi!
    Bravo roza

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Roza, odlično! Čestitam.
    Izostanak muskulfiber ne govori samo o kondiciji, već i o mudrom tempu.

Ja sam očekivala da će me nakon jučerašnjeg bicikliranja nešto boljeti, pa makar rit... no ništa. Baš sam zadovoljna.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i ja sam očekivala neki muskulfiber,
    boli me samo rit od loše sjedalice

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj studena prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam očekivala neki muskulfiber,
    boli me samo rit od loše sjedalice
    I mene je dok si nisam kupila dobar sic pred par godina.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam jutros biciklarila do posla... (i popodne natrag).
    A mislim se od iduceg tjedna ponovno krenit na jogu 2x tjedno. Ako me ne ubije griznja savjest sto ostavljam siroto djetesce sa sirotim tatekom

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

počela sam betu

odradila "core cardio", sviđa mi se, dosta ima plankova i burpeeja i poskoka ali mi je više legao od onog alpha cardija, nekako mi je svrsishodniji

dosta je intenzivno a bome i Shaun puše li ga puše
    a točno u trenutku kad je najteže on (lukavac) zadigne majicu pa ti stani

veselim se već onim "golim" vježbama

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam jutros krenula bicom na posao, napravila 50 m i skužila da su mi pukle hlače (eto kolika sam!)
    Vratila se, presvukla, izašla opet van, počela kiša, obukla vjetrovku, skužila da nema kapuljaču i da nemam pojma di je. A i da nemam blatobran. Već sam kasnila, pa sam pop... i sjela u auto.
    Na kraju poštena kiša nije pala.

Da nisam išla na posao ne bi brinula ni za blatnjava leđa ni za mokru kosu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i ja sam prije odlazila bicom na posao, oko 10 km u jednom smjeru,taman, super priroda ali..
    onda sam odustala jer nije bilo baš zgodno da takva znojna, poklisla, blatnjava
    sjedam pred pacijente

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj studena prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam prije odlazila bicom na posao, oko 10 km u jednom smjeru,taman, super priroda ali..
    onda sam odustala jer nije bilo baš zgodno da takva znojna, poklisla, blatnjava
    sjedam pred pacijente
    Kad si u formi onda baš i nema znojenja (osim na plus 43 vani)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad si u formi onda baš i nema znojenja (osim na plus 43 vani)
    Ne bih se baš složila. Ima ljudi koji se više znoje i onih koji se manje znoje. A o tome smo već i pričali više puta ovdje. Tako da razumijem studenu. Doduše, ja se uznojim dok bicikliram i onda se presvučem na poslu.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja isto idem biciklom na posao. ne primjećujem osobito znojenje.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se uznojim ako odlučim ono razvaliti tempo i voziti puno brže nego što vozim inače. Ako je to uobičajena vožnja (ono svaki dan), onda se ništa ne dogodi, isto kao i da hodam.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja se, kad je bas vruce, presvucem na poslu poslije biciklavanja.

Mojca, sutra ce bit bolje!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hoće, sutra sam uzela dan godišnjeg.
    Ali, prekosutra idem bicom, moram naći blatobrane i žicati MD-a da ih montira... A da izbjegnem znojenje kupiti bisage ili košaricu za volan da ne nosim ručak u ruksaku.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mamica i Roza, svaka čast!

U vezi znojenja razmišljam bih li ili ne podijelila jednu neugodnu istinu...

Još kad sam bila klinka (20-ak godina) i nisam imala problema s viškom kg, imala sam jednu frendicu, sretnicu s ubrzanim metabolizmom koja je uvijek jela što je htjela, a nikad ni grama viška... enivej, ujedno je bila i fat nazi. Nije podnosila debele ljude jer je vjerovala da su lijeni i da smrde.

U to doba stvarno nisam mislila da ima veze s pameću, ali sjetila sam se toga kad sam postala debela. Ne samo da sam se češće znojila nego je taj znoj zbilja imao neugodniji miris nego prije. Vjerojatno ima najviše veze s prehranom (ja sam se hranila loše), ali debljina ne pomaže.

Otkad sam skinula viškove ja bih mogla bilo gdje nakon treninga jer zbilja ne smrdim. Ne znam je li to važi uvijek i za sve, ali u mom slučaju je tako.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kako bi se početnik trebao osjećati nakon prvog dana L1 30DS?
    Neke vježbe sam radila na početničkom, neke na naprednom nivou, "ukrala" sam možda minutu treninga...
    Ne mogu vjerovati kakvu upalu imam i koliko me sve boli...
    A bila sam uvjerena da nisam baš totalna šteta.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Hoće, sutra sam uzela dan godišnjeg.
    Ali, prekosutra idem bicom, moram naći blatobrane i žicati MD-a da ih montira... A da izbjegnem znojenje kupiti bisage ili košaricu za volan da ne nosim ručak u ruksaku.
    Ja nosim ruksak u Jankovoj stolici

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Maruška, svi smo bili uvjereni dok nas Jill nije satrla.

No worries, bit će lakše s vremenom, tj. neće biti bolova i upala (a što se vježbi tiče bit će puno teže LOL)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A što onda danas? Da probam pa koliko ide? Ili da čekam da upala prođe?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Možda će ti koristiti tekst od Inesice http://www.fitmama.com.hr/zdravlje/u...a-muskulfiber/

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nosim ruksak u Jankovoj stolici
    E, kod mene to ne bi išlo. Moja rama je preširoka za montirati sjedalicu (ovu prednju), pa sam ju stavila na stari bajk... pa sad zapravo vozim dva bajka, starog kad sam sa Smjehuljicom, novog kad sam sama.
    Istina.. mogla bi i sa starim na posao...
    Ovako imam izgovor za shopping.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala!

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

roza, 9 sati! naklon!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Kako bi se početnik trebao osjećati nakon prvog dana L1 30DS?
    Neke vježbe sam radila na početničkom, neke na naprednom nivou, "ukrala" sam možda minutu treninga...
    Ne mogu vjerovati kakvu upalu imam i koliko me sve boli...
    A bila sam uvjerena da nisam baš totalna šteta.
    Maruška to što imaš upalu mišića nikako ne znači da si 'totalna šteta' to samo znači da si trošila mišiće više nego su oni navikli. svak ko vježba može doć do upale mišića. i navjerojatnije bude. kad tad.
    a ti si odradila cijeli lev1. i to je odlično! mogla si!

30DS ide dosta široko na mišiće, odnosno niti po jednim mišićima ne udara specifično i ima dosta 'cardio' dijelova i u pojedinim vježbama i između. taman za ubacit se u vježbanje.
    vježbaj danas, ali kad kreneš vježbati baš one mišiće koji su upaljeni ili makni opterećenje ili pauziraj sa tim dijelom tijela ili radi jumpin jackove umjesto te vježbe. samo nemoj stajat na miru.

ako te baš jako bole svi mišići, a onda pauziraj jedan dan. al obično nam više stradaju 1-2-3 glavna mišića

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

aha, ja najviše volim ruksak na biciklu.
    alternativa bi mi bilo nešt odozada na kotaču. košarica naprijed mi ide na živce. nosim je samo kad idem na plac kupit nešto što se može zgnječit pa to stavim naprijed u nju. i jaja natovarim u ruksak. skup sa bundevom i ostalim. čudan prizor

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Košarica ne bi išla, pa mogu mi stvari ispasti i nje... Mora biti uspravno i sigurno, jer nosim ručak u termosici i staklenoj zdjeli.
    A mora biti dovoljno praktično da s tim mogu ušetati u ured.
    Ovo sam prvo snimila.
    http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=74 AUTHOR A-H721N Torba za upravljač

Iako, nisu ni bisage za odbaciti. Morati ću pogledati u živo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja jučer odradila jill 30DS s modificiranim skokovima u raskorak.
    Danas na žalost nisam išla s biciklom na posao jer sam morala na dva mjesta prije posla stići. A kad idem potrpam torbu i doručak u košaricu, i na ručku objesim papirnatu vrećicu s oblekom za presvući.
    Posljednje uređivanje od larmama : 02.09.2013. at 12:09

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

maruška i mene je poslije prvog dana sve zatezalo,
    ne baš tako jako, ali sve sam osjećala,
    nisam radila pauzu i sada je već bolje

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Košarica ne bi išla, pa mogu mi stvari ispasti i nje... Mora biti uspravno i sigurno, jer nosim ručak u termosici i staklenoj zdjeli.
    A mora biti dovoljno praktično da s tim mogu ušetati u ured.
    Ovo sam prvo snimila.
    http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=74 AUTHOR A-H721N Torba za upravljač

Iako, nisu ni bisage za odbaciti. Morati ću pogledati u živo.
    Bolje su ti bisage, u te prednje torbe ti nista ne stane. To vise za novcanik, mobitel i sendvic

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sendviče ne jedem

Morati ću ići pogledati.

btw... već (!) sam drugi dan na režimu prehrane po mojoj sestrični. Živi bili pa vidjeli.
    Za sad sam samo gladna. A stalno nešto jedem.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 02.09.2013. at 13:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •