Evo ovako moja malena je posebna sto se tice oblacenja tvrdoglava je do neba,nikako joj objasniti da ne moze u skolu nositi istu robu 4 dana naravno to je cista uredna roba koju ona ne zaprlja ali njoj se bas ta svidja I ugodna joj je,ima krcato druge robe nove lijepe koje nije poneki komad niti jednom obukla koju preraste zali boze novaca,kako s tim na kraj kako se vi nosite sa svojim tvrdoglavcima u vezi oblacenja prije skole tako je bilo I u vrticu htjela bi ic u robi od po kuci,i ja joj konstantno objasnjavam da je roba posebno za vani posebno za kuci,ali ona uvijek po svome I nemam strpljenja,prije vrtica bi nekad I plakala radi toga pa mi je bilo zao pustit je takvu iznerviranu,ali davala sam joj izbora I sve sto bi ja izvadila od robe ona bi odbijala znaci imala je izbora I sad ima,al ona ono bas sto je za igru I ne pustam je u kratke hlace u skolu jer mi to nije pristojno,vec jedva obuce gege 3/4,neznam sta ce bit ove zime,rebatinke uopce ne podnosi,a suknje da ne govorim s toga joj ih I ne kupujem,onako tuniku obuce majice I hlace.ali ne moze 4 dana u isto,a ne zelim da ide u skolu nervozna radi toga,dodje mi da joj sve stavim u pranje prije skole tako ne nemoze obuc....uh![]()

Odgovori s citatom

jer ce to bit onda ajme,citam da su muskici nekad I gori pa sta je to sve,ja se ne sjecam da sam svojima zadavala takve muke,ma razgovaram ja kad imam strpljenja s njom naravno ali to se ne da preobratiti,rekla sam joj da ce u skoli prijatelji misit da nema doma robe,da nema sta za obuc,da smo siromasni pokusala sam I na te lude nacine,al opet to se moze s druge strane razbit o glavu jer onda joj na ti nacin dajem do znanja da je tudje misljenje uvijek bitno,a nije,jer kad bi slusali sta sve drugi misle nikad ne bi bili sretni..jel tako,po mome je!ili cekat da prodje ta faza jer svake godine ima neku fazu,prosle zime nije htjela nositi tople hulahopke,sad cekam sta ce bit ove zime novost...

: hlače bez gumba (o dečkima pričam) i japanke.