Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1113

Tema: Prvašići 2013/14

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa da, i ja, ali za skolu onda moram kupit, ili ako ovo od doma odnesem u skolu, moram kupit za doma

kvalitetan pribor bas i nije jeftin, ili ako moras iskesirati odjednom za cijelu godinu

ne znam, valjda ja jedina ne spavam na novcima, pa sam mozda cudna

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    pa da, i ja, ali za skolu onda moram kupit, ili ako ovo od doma odnesem u skolu, moram kupit za doma

kvalitetan pribor bas i nije jeftin, ili ako moras iskesirati odjednom za cijelu godinu

Pribrojavam se, zar si sumnjala
    Meni je to totalno too much.
    A da kupujem jedno po jedno kupila bih i kvalitetnije. Ovako je bilo ono čega je ostalo u Sparu na akciji :/

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku

ja ne spavam na novcima. I imam dva skolarca i na produzenom porodiljnom sam. A tozova jutija je osjetno jeftinija od pojedinacno kupljenog pribora - probala sam i jednu i drugu varijantu.
    Starijem smo u 1. Razredu jupila kutiju i onda u drugom teecem i cetvrtom samo didavala sto je potroseno- znatno jeftinije. Za peti smo kupovali pojedinacno, ne najkvalitetnije nego neki srednju kategoriju i kostalo me ko dvije kutije.

A doma bojamo sa rasparenim priborom, iskoristivim ostacima od prosle godine itd. Za to tek ne dam ne znam koju lovu.

A sto se tice tzk - nosi fejk starke iz hm- a. Stariji ima skupe tenisuce, ali nih nosi i na trening za koji su prvotno i kupljene.

vidis, sad sam se sjetila da nam ucka nije nis za mapu rekla :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •