Majčinstvo je čisti survivor - još kad budemo popločane kao saša, gdje će nam biti kraj.![]()
kavofob, i ja cekam slike
kod mene laganini, puzevim koracima idemo naprijed, ali ni ne zelim si stvarat presing, imam vremena koliko hocu.
zhang, jeldačekala sam potvrdu da ne umišljam
palčice, tebe nisam vidjela, ali ja se sašinoj popločanosti ne mogu tako skoro nadati... ali radit ću na tome![]()
Ja to kazem: energetski vampir :D
Ja i moja starija kci smo isto ko kobci
Zacas plane svadja...
Palcice, jesmo mi tebe vidjeli?![]()
10.10. šaljem slike. Jer imam sliku od prije mjesec sa 15 dana pauze. Nije to još za vidjeti od strane ikoga, dapače. Mala sam, 53 se čine malo, no moja mama ima 46 pa je sve jasno. Ne idem sa teme dok se ne popločam, tako mi svih vježbačica.![]()
palčice LOL
al se veselim pločicama, makar pričekali s fotkicama![]()
Kavofob, i te kako se vidi napredak! Bravo!!!
i meni, i meni!
ja danas samo lower od focusa, nisam ni pokusavala cardio nakon, opet sam radila do 18, pjesacila doma i tek tad rucala
zato cu cardio sutra umjesto pauze, pauza ionako neplanski uleti
svidja mi se focus, da je ista duze bilo veceras u planu, ne bih ni pokusala, ovako sam ipak odradila
e da, svaka cast za pistolse, necu ni pokusavat jos neko vrijeme
Kavofob, mi sutra radimo druge cucnjeve? Ove ne moramo ponavljati ili?
Ma ja isto nisam nikad 2 vježbe u istom danu odrađivala, to samo Willow ima vremena na bcanje
Mislim da je Shaun odlično ovo taktički odradio s 25 u nazivu. Iako je prijevara i to svi znamo, nekako nam psihološki lakše se odlučiti na Focus, nego nešto drugo, kad smo baš u stisci s vremenom.
Ja sam isto danas htjela štedjeti vrijeme pa sam umjesto c3 koji traje možda 30 i koju min, odradila focus cardio koji je kakti 25, a s istezanjem 27-8... razlika u odnosu na c3 nikakva, ali svejedno imam osjećaj da sam skratila![]()
nope, ako si danas 3 serije po 20 paralelnih ne moraš
ja ću vidjeti kako će mi ići s uskima, možda rastegnem pa sutra odradim 3 serije po 10 pa prekosutra 3 po 15... vidjet ću koliko budu teški, neću brzat
uglavnom, za prolaz dalje traži 3 x 15 uskih
a nakon njih idu uski s ispružanjem nogu... njih već znam da ću se malo duže patit
Anci, sad si me natjerala na jednu seriju uskih, da provjerim što me sutra čeka. Nisu teži od širokih u smislu snage, ali jesu mobilnosti... sve mi je krckalo u kukovima, tek je prestalo oko 10-og čučnja.
Planiram ih radit 3 dana; sutra 3 serije po 8, preksutra po 12 i na kraju po 15.
kavofob, pass
danas zwow 83 ali samo 2 runde (za 18min) jer sam morala u vrtić po sina, a i otuširati se prije toga. I onda dođem tamo i teta mi kaže da se rasplakao jer nije znao nacrtati sebe uh![]()
Posljednje uređivanje od _Candy Candy_ : 09.09.2013. at 22:31
Super kavofob, stvarno odlično. vjerujem da nije velika razlika u težini, ali u izgledu jest. Vidi se da te ruke mogu sklekove itekako. :O
kavofob, bravo, bravo, bravo!!!
odlican napredak, bas se utezes!
Hvala Candy
Razlika je 7 kg u 3,5 mjeseca. Stvar je u tome da sam u 5 mjeseci prije toga izgubila 20 kg, taman je prije par mjeseci jako počeo usporavati gubitak kg. Zato mi je usporedba toliko značajna, jer se napredak svejedno vidi.
Za zadnjih 3-4 kg, odnosno 3-4 masna postotka (jer kile bih mogla srušiti u mjesec dana da se zainatim, ali koliko bi pri tom stradali mišići je druga priča) će vjerojatno trebati još 6 mjeseci, ali bit će napredka. Vrijedi za to raditi.
Kad ideš s velikom kilažom na početku kile jure kao sumanute, poslije sve uspori pa je ponekad teško zadržati motivaciju. Skroz mi je jasno zašto se teško odlučiti na vježbanje kad nemaš puno viška, ali tijelo posve drugačije izleda kad vježbaš i ne.
To se vidi i na tvojoj transformaciji, zaboravila sam o koliko je kila riječ, ali puno cm u struku i razlika u izgledu nogu da ne spominjem![]()
i ja bi vidla :D
uh, ja sam skočila umjesto na 7 dan 1.lvl 30ds na 2.lvl, s tim da jučer nisam vježbala, nije mi se baš dalo. nije mi se ni danas dalo, ali sam se nekako natjerala i sad jedva da ruke pomičem koliko me sve boli..
Hvala![]()
kavofob- super super! trbuh je drastična razlika! svaka čast!
Hvala, sasa
Mojca, kaj radiš budna u 3 u noći? I važnije pitanje, gdje su prijavci![]()
Ma kakvo pitanje! Vježbam, što bi radila?Da bar! Istina, pomislila sam... ali odlučila sam završiti nabujak od riže za MD-a.
Aaah... imali smo nezgodu s piškenjem u krevet oko 4.30 pa ja više nisam mogla spavati, pa sam ustala.
A prijavci... ma glupo mi je uopće moju mizeriju prijavljivati nakon svih vaših postova.
U petak nisam radila, provele smo intenzivno jutro na Bundeku, došla sam doma slomljena. (I to se broji, ha?)
U subotu smo išli na Sljeme, autom do okuke s koje vodi makadam do Runolista pa pješke do Runolista, pojela ručak (pola porcije!), pa dalje uspon do Grofice, spust do auta Leustkovim putem. U nedjelju smo se vozikali po gradu neka dva sata.
Vozim se bajkom na posao svaki dan, jučer nisam zbog kiše... ali razmišljam o montiranju blatobrana i nabavci neke opreme za kišu. Dulje kabanice ili sl... primam preporuke. Baš imam volju voziti bajk dok ne zaledi.![]()
I... baš mi je neobično... zadnji put sam hodala po prirodi oko 20.07. išli smo na Kamačnik i nazad... niti mi je bilo teško, niti me išta boljelo drugi dan... kao da ima neku kondiciju za hodanje i biciklarenje pohranjenu.
I... još sam nešto htjela reći... ali sam zaboravila.
Idem sad naći link da slike.
kavofob, može pass?
da prijavljujem svoje??
ja još uvijek drljam po level 1 30 DS...
još uvijek mi je izazov
i primjetila sam da me nekako bole koljena u zadnje vrijeme...ono baš mi je teško dok vježbam...čak i dok radim jumping jacks...
pa onda to nekako sve malko usporim :anita:
ali sam zato uvela utege...do sada sam mahala s rukama i drugi dan ih ne bi mogla podići...sad mašem s utezima od 1,5 kg i dobro je...ide
napredak vidim, svi nekako komentiraju kako sam smršavila...ali vaga ne pokazuje ništa
mislim da je promjena vidljiva jedino u stavu...drugo sve isto ...
a imam viška fest i baš sam mislila da će to nekako jurnuti dolje na samom startu...a ono, niš se baš ne dešava....
Evo mene, ne javljam se, ali vježbam, radim. I jučer ponovno krenula zumba nakon ljetne stanke. I bilo super, super.![]()
kavofob, daj slike
mene zatekla neka koma gužva i na poslu (stres najgore vrste) i doma mi je još sve natempirano tako da ako uspijem odvježbati 3x tjedno ovaj i idući tjedan bit će uspjeh
ma shaun će mi oprostiti što malo sporije krećem s betom![]()
Tenks. I mislila sam da bi tako nekako moglo biti (mada se potajno još uvijek nadam nekon ekstra brzom uspjehu).
U svakom slučaju, danas će mi biti 9. dan L1 30DS (ne računajući dan odmora). I dalje se poprilično umaram, imam nekoliko bolnih zona na nogama, sve više vježbi radim na naprednoj razini. Mislim da ću ga produžiti koji dan više od standardnih 10.
Osim 30DS, dva puta tjedno igram odbojku (ali to je moja standardna rutina).
pitanje!
ja nemam mogućnosti trčati vani.
niti to želim, sve da živim u maksimiru.
pa "trčim" doma.
na ovoj spravi
http://www.fitness24.nl/upload/extra/KettlerCondor.jpg
jutros sam trčala 15 minuta, to su, kao, 2 km
koliko je ovo slabije od stvarnoga trčanja
mislim, znam da je 15 minuta malo, ali mora se od nečega početi
Jučer se odlučila na 6w6p. Navikla zadnje vrijeme na ShaunaT i činilo mi se da i nije nešto preteško bilo. Ali danas ipak osjećam trbušne mišiće![]()
Danas ću probati napraviti Insane Abs - Insanity, ako ne onda opet Jillian. Mislim da neću uspjeti ugurati ništa duže od tih cca pol sata.
Krećem i ja u lov na pločice
Kavofob, može i meni pass![]()
apricot, to mi se nekako čini ko orbi.....trebalo bi svaki dan, recimo 6 dana u tjednu minimalno pola sata po mom skromnom mišljenju, no pomalo. Jesi razmišljala o teretani i traci za trčanje? Ja sam imala predrasude, no poticajno je u zimskim i prekišnim danima.
a ovo imam doma godinama, pa da se iskoristi
budem ja pola sata, ai ne mogu odmah prvi dan
polako
ništa što je izvan kuće meni ne dolazi u obzir
jer ja sama sebi moram moći kreirati vrijeme
Ko i sve mi. Ma ok, a ionako želiš poraditi na kondiciji. Iskoristi spravicu, dapače. Izvrsna je i vijača, HIT trening s njom, npr. sat ispred sebe i 15 sekundi skačeš brzo, 15 odmaraš i tako koliko možeš minuta. Poslije pomakneš na 30 sekundi preskakanja, 30 odmaranja,....
Mi isto imamo kuci aparat pa ga mm koristi kad je vani kisa, ja rijetko.
Mada, kreiram i sama sebi vrijeme i kad idem van![]()
ja ne jer mi je dan istrzan
nema kod mene: radim od 8 do 17
jer nekad radim i do 24 i do 02
i ujutro od 4 do 6
svakako
zato moram ono što mi je doma dostupno
ok, uzet ću vijaču
Cure, hvala vam svima
Ja sam imala burno jutro... odfurala stariju u vrtić pa s mlađom na plac. Kad smo htjeli doma, auto odbio suradnju. Prva pomisao, naravno, a kud baš sad!? No kad je dobro vrijeme za s.anje...
Enivej, doma jesmo, sa sat-dva zakašnjenja, ali stigle smo. Dok smo šetkale po placu čekajući mehaničara, razmišljala sam koji bi zwow bio pogodan za početnike... jel ono petica nije preteška? Stalno o tim zwowovima pričate, moram probat![]()
Kavofob super, razlika prilično vidljiva. A i super mi je fora što se vaga vidi na drugoj slici (onako za svaki slučaj).![]()