Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
intolerancija nije isto sto i alergija. znaci dijete ne mora imati celijakiju da bi mu gluten smetao

nam je preporuka specijaliste bila da odradimo 4-6 mjeseci da bi se mogli vidjeti rezultati.

ideja je (koliko sam citala i slusala po seminarima) da djeca izbjegvaju jesti ako im je nakon hranjenja lose

candida moze uzrokovati bolove
Da to je ideja i s tim se slazem, ali lose od cega ocito necemo ni saznat... gastroenterologica nas je slala na pretrage razne, i na kraju pregleda - razgovora itd. dala dijagnozu "tesko hranjivo djete" (to je nasa zapadnjacka medicina, kad neznaju sta bi vise onda naprave dijagnozu koja nista ne rjesava, nego ti recu sretno i probajte se nosit s tim kako god znate ). Ja sam cim je poceo strajk posumnjala na mlijecne proizvode pa sam ih u dogovoru s pedijatricom izbacila, al nije bilo nikakve razlike.
S obzirom da moj maleni sada ima periode kad super jede, pa onda opet ne nikak,o sada mislim da stvarno kod njega nije problem intolerancija ni bolovi jer je jednako sretno i veselo djete i u fazama kad super papa i kad nece. Nikad se nije ponasao kao da ga boli, ni nakon ni za vrijeme jedenja samo nije zainteresiran za hranu.