Stranica 27 od 259 PrviPrvi ... 1725262728293777127 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo sad tek vidim da postoji online štoperica, odbrojavanje, interval timer.... pa ako niste znali kao ja seljanka..

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj _Candy Candy_ prvotno napisa Vidi poruku
    Kažu da početnici mogu istodobno topiti masti i jačati mišiće, ali da se kasnije može samo ili jedno ili drugo.
    Ajd bar neka prednost u činjenici da si početnik.

I dalje ne vježbam ali planiram. Oslobađanje prostora od viška namještaja i nabavka zamjenskog ne ovisi samo o meni... i to me frustrira.
    No, vozim se bajkom na posao svaki dan. I jedem u skladu s uputama. Nakon 12 dana cca 2 kg manje. Prvi cilj je skoro postignut (nedostaje mi 20 dkg ), a to je težina od prije trudnoće. Drugi cilj je doći ispod 70 kg... dajem si vrijeme do kraja godine. S vježbama ili bez. Znam da je bolje sa... i samo čekam da prođe ovaj mjesec pa krećem vršiti pritisak da se prostor oslobodi viška namještaja. Da i ja konačno krenem.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mojca kako tvoja ovisnost o slatkom?
    Ja sinoć nisam imala laptop pa sam si kao nešto sama složila, puno raznoraznih čučnjeva, lungiesa i tako to, malo cardia...
    ali nije mi to to, jednostavno nemam početak, sredinu i kraj....
    Još biserka nisam pogledala na sat, i pojma nemam koliko sam vježbala 10 minuta ili 30 ...isti jarac.
    Kad krenem skakutak vrijeme kao da mi stane.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajmo jos jednom

Misice nabijamo kada imamo kaloriski suficit i progresivo opterecenje misica.
    Mrsavimo kada imamo kaloriski deficit. I cak ni ovdje cardio nije od presudne vaznosti, ali moze pomoci.

Kako se istovremeno ne moze biti u kal suficitu i kal deficitu, moramo se odluciti za jedno ili drugo.

Kod pocetnika i sportasa povratnika princip djeluje malo drugacije, ali samo na kratko vrijeme.

I da, netko je vec spomenuo: zene imaju puno manje testosterona da bi se nabildale. Svi oni pre-pre primjerci zenskog roda su to uglavnom postigli sa iglom u guzici. Zene prirodno imaju toliko malo testosterona da bez sterodida ne mogu tako izgledati.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sasa, ok! radim danas zwow56, ako preživim, javim se

a jel skačeš ti preko vijače ili samo hajnisaš?

btw. bila nedavno rasprava o vijačama, nisam pratila, a treba mi - gdje i pošto mogu kupiti onu pravu sportsku?

što se tiče uživanja u vježbanju. ne znam jel to dođe ikad... ja uživam u planiranju što ću odvježbati i uživam u osjećaju nakon što odvježbam... ali za vrijeme vježbanja, aj mi dođi blizu i nešto me pitaj, poskidat ću ti sve svece

ali istina je da mi se odnos prema vježbanju promijenio skroz. prije sam vježbala za broj manje na vagi, sad vježbam radi samog vježbanja; želim sklek više, pistol squat, a otkad je mikka stavila link na 44 best bodyweight... uf, hoću svašta

e da, otkad sam ono odmarala 10 dana, pa nakon pauze rasturila w7, narasla mi krila do neba. sad već gledam vježbe za koje sam mislila da samo trknuti u mozak rade ne cvjetaju mi ruže na nekim drugim poljima pa možda i vježbanjem kompenziram. bolje to nego zaleć u depresiju

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja glumim vijacu. Doista nemam mjesta za mahanje, a i 90 % vremena vjezbam s malom pa se bojim da bi ju izudarala. Probaj- vidjet ces, za zagrijavanje!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    ne cvjetaju mi ruže na nekim drugim poljima pa možda i vježbanjem kompenziram. bolje to nego zaleć u depresiju
    kod mene je to isto proporcionalno, što više sranja ja više utrenirana

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

link na 44 best bodyweight... uf, hoću svašta
    Video is unavailable

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo ga tu http://www.youtube.com/watch?v=SW9Ds-pKWYc - 44 Best Bodyweight Exercises Ever for Women - Leigh Lowery

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evey me preduhitrila

da, anchie... ako se stvari nastave razvijati ovim tempom, do ljeta imam 6 pack garant
    Posljednje uređivanje od kavofob : 12.09.2013. at 13:05

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca kako tvoja ovisnost o slatkom?
    Iznenađujuće dobro.
    Bilo je par dana glavobolje, gladi... ono umirem od gladi, a jela sam pred pola sata...
    Sad sam ok. Od slatkog jedem suho voće, friško voće... jedem i UH (žitarice, tjesteninu, grahorice, čak i malo kruha)... ali kolače, čokolade i slatkiše ne jedem. I ne fale mi.

Fora u ovom načinu prehrane je da svaki 10. dan imaš jedan obrok po želji... ja sam bila uvjerena da ću se ubiti u čokoladi, na kraju sam pojela samo red nabujka od riže.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

super za prehranu...

polako će i vježbanje doći na svoje
    (ne daj da te ovi nadljudi uplaše)

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj evey prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ga tu http://www.youtube.com/watch?v=SW9Ds-pKWYc - 44 Best Bodyweight Exercises Ever for Women - Leigh Lowery
    Damn! wow, najradije bih se sad odmah bacila na pod

da, anchie... ako se stvari nastave razvijati ovim tempom, do ljeta imam 6 pack garant
    a gle i to je razlog za slavlje

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Ajmo jos jednom

Misice nabijamo kada imamo kaloriski suficit i progresivo opterecenje misica.
    Mrsavimo kada imamo kaloriski deficit. I cak ni ovdje cardio nije od presudne vaznosti, ali moze pomoci.

Kako se istovremeno ne moze biti u kal suficitu i kal deficitu, moramo se odluciti za jedno ili drugo.

Kod pocetnika i sportasa povratnika princip djeluje malo drugacije, ali samo na kratko vrijeme.

I da, netko je vec spomenuo: zene imaju puno manje testosterona da bi se nabildale. Svi oni pre-pre primjerci zenskog roda su to uglavnom postigli sa iglom u guzici. Zene prirodno imaju toliko malo testosterona da bez sterodida ne mogu tako izgledati.
    e tako.

i kako mi ne hodamo sa kalkulatorima i monitorima teško da znamo gdje smo. jel u suficitu il deficitu. i osobe koje su 'na dijeti' često ispadnu tu negdje. i najbolje se i osjećamo kad smo ni sim ni tam. il jedan dam malo sim drugi malo tam. osim ako baš ne pratimo.

i onda se uopće ne trebamo zamarati (osim ako baš imamo specifičan cilj) hoće li nam išta narasti od nekog skleka ili čučnja. ili bučice koja prelazi 1kg. ma mašite bučicama sa kolkima god možete. kamo li sreće da možete.

al ako neka želi malo veće nešto, malo manje nešto drugo, dok cijelo tijelo nije na svom optimumu mišićne mase i body fata, đaba i razmišljat o detaljima. a do tog optimuma treba dosta truda i vremena.

ne zamarajte se detaljima. samo pičite

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Damn! wow, najradije bih se sad odmah bacila na pod
    aha, vidla. ja sam jučer gledala i kvačala. mogu, mogu, mogu, šit ne mogu, mogu, mogu ..... šit ne mogu, mogu....

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    super za prehranu...

polako će i vježbanje doći na svoje
    (ne daj da te ovi nadljudi uplaše)

Da, doći će.. nisu izgovori.
    A nadljudi... pa to je ionako druga vrsta.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    aha, vidla. ja sam jučer gledala i kvačala. mogu, mogu, mogu, šit ne mogu, mogu, mogu ..... šit ne mogu, mogu....
    Da da, tak sam i ja

Sjetila me par vježbi koje sam nekad radila a totalno zaboravila na njih, ihaj, sad ću ih početi raditi opet

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jučer na večer sam se ubila, skoro sam povračala. Nisam se oznojila ne znam koliko, ali bilo mi je baš loše. Radila sam polako ali skoncentrtirano, onako školski pravilno i fakat je bolilo. Radmi Jill rippd in 30 , 3 level još sutra a onda idem na 4.
    Ajde podpalite me malo vi iskusne, s obzirom na taj nivo utreniranosti, šta bih mogla poslje toga?
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 12.09.2013. at 14:00

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

issss, ne mogu vas pratiti, u nekoj sam u gužvi danas, a sviđa mi se i tema o knjigama života

vijača- ima u poleo sportu jedna za 39, gumena i jedna za 69 od neke žice obložena gumom/plastikom
    ja imam potrganu dječju :D i energetics gumenu za 69 kuna- dobra je

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer na večer sam se ubila, skoro sam povračala. Nisam se oznojila ne znam koliko, ali bilo mi je baš loše. Radila sam polako ali skoncentrtirano, onako školski pravilno i fakat je bolilo. Radmi Jill rippd in 30 , 3 level još sutra a onda idem na 4.
    Ajde podpalite me malo vi iskusne, s obzirom na taj nivo utreniranosti, šta bih mogla poslje toga?
    hoćeš probati focus t25?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

puko mi film.

razgibala sam se.

napravila stoj na rukama!
    uza zid. 2 sam zadržala 15 sekundi. nekoliko njih kraće.
    prvi u životu. ne računam mrcvarenje jednog u osnovnoj školi.
    i nije stoj na rukama neki problem za ruke i tijelo. znam to. broblem je u glavi. bio

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o i meni je tu problem u glavi, ničem drugom Drago mi je da si ti ispala iz tog kluba

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pa krenula sam s tim među prvima. (možda čak prva)
    a onda sam krivo doskočila s skebala nogu. Skužila sam da mi najviše odgovaraju utezi i vježbe snage, cardio tu i tamo. A možda bih mogla par tjedana t25. a probala bih ubaciti i zusku. Da probam i to čudo.

(odgovor anci)
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 12.09.2013. at 15:12

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Inesice, bravo!
    Ja ga isto radim, vani. Hebate, postat cu kvartovska ludjakinja. Vec sad skacem preko vijace :D

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Optimistična, probaj BR, od w7 dalje i zwowove.

Meni je BR zbilja odličan za vježbe snage.

Stoj na rukama, bravo Inesica I ja imam blokadu u glavu, strah me probati.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Optimistična, probaj BR, od w7 dalje i zwowove.

Meni je BR zbilja odličan za vježbe snage.

Stoj na rukama, bravo Inesica I ja imam blokadu u glavu, strah me probati.
    Kreni prvo sa stojim na glavi, uza zid.. to je joga asana. Lako je. To čak i ja mogu napraviti.
    Za promjenu perspektive.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Kreni prvo sa stojim na glavi, uza zid.. to je joga asana. Lako je. To čak i ja mogu napraviti.
    Za promjenu perspektive.
    Čega vas je cure strah u stoju na rukama, i to uza zid? Pa imaš oslonac, i ruke ne nose svu težinu tijela.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Švrćo prvotno napisa Vidi poruku
    Čega vas je cure strah u stoju na rukama, i to uza zid? Pa imaš oslonac, i ruke ne nose svu težinu tijela.
    ne znam, valjda sama činjenica da sam naopako

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Švrćo prvotno napisa Vidi poruku
    stvar da smo naopako.

znamo da nema veze sa jačinom ruku. odnosno većina nas ima dovoljno jake ruke. nije to problem.
    neki dan sam gledala svoju srednju curu koja se isto ne može oslobodit. i gledam i frče me u želucu od nervoze. naopako je naopako.

ja prije uguglala handstand. pogledala dva filmića koji idu objašnjavat kako obrnuto napraviti. nogama se penjat uza zid. i onda kako lagano iz down dog pozicije krenut (ma ne znam zašto mi ih sad ne izbacuje). uglavnom, gledam i mislim si - aj ne komplicirajte i ošla u garažu

anchie nađi te filmiće možda ti isto budu išli na živce.

a stoj na glavi bi me tek bilo frka. mislim i sad baš nije da bi se stala na glavu. boli to. bolje na ruke

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako bih baš morala birati, i ja bi radije na ruke nego na glavu

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Lakše je na glavu.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni nije bed biti naopako, nego ubijek mislim da cu se glavom kresnuti u zid. A ne usudim se niti ovako pokusati.
    Ja se bas tako penjem uz zid i onda mogu tako biti, ali ne mogu prehititi noge.
    Jednog dana...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mene je frka prebacivanja. Mogu stajati uz zid na rukama, ali nemam hrabrosti sama se odvažiti na prebačaj. Danas sam stajala uz md-ovu pomoć.

Kako zhang kaže... jednog dana :D

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Elly dobronam se vratila
    Thnx!

Danas prvi dan skole i odmah milijun obveza jer smo tek jucer stigli ovamo, plus balet.... Tek sad sam upalila komp.
    ALI odradila sam 2h brzog hoda, od toga 1h sa E.

Sutra nam je slican blesavi raspored i jos vise obveza, nadam se da cu stici vjezbati jer mi bas fali (bole me ledja i mislim da bi vjezbanje pomoglo).
    Nisam jos stigla ni prouciti one cucnjeve, ali jedva cekam da pocnem zaprav vjezbati.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Elly, nice to see you!
    Super da si nam se vratila.

Danas: trcanje konacno! Standardno 6.5 km, cca 45 min.
    Kao sto kaze kavofob, low intensity cardio ali divno mi je sjelo nakon cijelog dana u uredu i sat i pol ukupno u prijevoznim sredstvima.

Cucnjevi... Ne znam hocu li moci ili cu sutra.

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Drage moje, ja vas čitam, ali ne pišem puno...mislila sam da ću tokom GO vježbati više nego inače, ali je situacija upravo suprotna
    No da ne nižem isprike, htjela sam s vama podjeliti link na koji sam upravo naletila, a mislim da bi mogao biti koristan, posebno nama koje nismo platile za ZGYM

Dakle, link na breakdown vježbi je ovdje.

Sutra ću iskopati vremena za Zwow 71 i prijaviti rezultat...samo ako mi netko može pojasniti Bridge get ups?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pistol wannabe prijavak:
    Dug od sinoc odradila sad- uski cucnjevi i uski s ispruzanjem, po serijama kako pise.

Elly, pridruzis nam se?
    http://www.fitness.com.hr/vjezbe/vje...dnoj-nozi.aspx

Optimisticna, jesi gledala zwow-e... nisam skuzila?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Moja bebuška jučer otišla na spavanac u 8 sati (sa sisom ofkors) pa sam pauzirala, osim čučnjeva, njih sam odradila kroz dan

Anci, jupiii, tebe ne treba ni tjerati, dapače, još regrutiraš novu pistols wannabe ekipu

Elly ideš s nama u pohod na pistolse?

Pozdrav Fae imaš na youtubeu bridge get upse, ali ne znam jel to to što Zuska radi...

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Fae prvotno napisa Vidi poruku
    Sutra ću iskopati vremena za Zwow 71 i prijaviti rezultat...samo ako mi netko može pojasniti Bridge get ups?
    probat ću objasnit. iskombinirala je 2 vježbe.
    napravi 3 one leg hip raises i onda slično turkish get up.
    slično je jer u turkish ide početno savinuta noga ista ko i podignuta ruka. ona radi lijeva noga desna ruka.
    ja bi iz navike radila turkish get up, a prije toga 3 one legg hip raises

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mene je frka prebacivanja. Mogu stajati uz zid na rukama, ali nemam hrabrosti sama se odvažiti na prebačaj. Danas sam stajala uz md-ovu pomoć.

Kako zhang kaže... jednog dana :D
    Zato i probaj na glavi, nema naglog prebacivanja, ide sve polako i postepeno.
    http://joga.rs/joga-polozaji-asane/n...lavi-sirsasana

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala cure, sad mi je jasnije javim vrijeme tokom dana...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Odradila 11 dana levela 1 30DS. Danas prelazim na dvojku.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Odradila 11 dana levela 1 30DS. Danas prelazim na dvojku.
    odlično!

meni su cure rekla da sad kad sam napravila stoj, slijedeće mi je zvijezda
    ukratko nema šanse da to idem radit. ma nema šanse da idem pokušavat napravit. to bi trebala izvježbavat vani na cesti, jel. e taj show neću susjedima priuštit.

al zamjenila sam slijedeći izazov i bit će handstand push up. kad je bal nek je s muzikom

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Joj, kad se sjetim kao klinka sam non stop radila te zvijezde i stojeve na glavi. Gdje li je se forma izgubila...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Joj inesice..pa susjedi su ionako već navikli na svašta od tebe..ono ljetos kad si se šlaufom poljevala i tako to...
    Mislim da bi im zvijezda samo zaokružila priču
    Maruška bravo!!!
    ja se držim 6w6p, odradim jedan krug tih vježbi pa onda pojačam čučnjevima i vježbama za noge.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako radiš s djecom zvijezde, mislim da bi te susjedi manje čudno gledali nego kad radiš ove sve vježbe koje radiš. Ispalo bi da se igraš s djecom i ok. Još bi se smješkali dok vas gledaju.
    Tako sam ja nedavno sa sinom u vikendici, na travi, kraj ceste, i pravili smo zvijezde dok nam se nije zavrtilo u glavi (radili smo nekih pola sata sigurno). I baš je bilo fora.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Inesice, handstand push up - mrak ti je izazov. E to je za nadljude. I već vidim prijavak u recimo ponedjeljak da si uspjela napraviti nekoliko, i da si još smislila nešto teže - isto to samo na jednoj ruci?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

To je sklek na stoju na rukama?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

a ljudi dragi pa imam ja i svoju taštinu

kad bi ja znala raditi zvijezde ne bi bio problem glupirati se po ulici.

al ja bi je trebala prvo uvježbat. vidim ja kako to izgleda kod neke djece koja se već o ho ho vremena trude. nema šanse da ja to tako pokušavam. kako nisam nikad napravila stoj (do jučer), nisam nikad, ni ko dijete, napravila zvijezdu.
    al sad mi sinulo da bi mogla uvježbat napraviti stoj lagano bez zida. ako mi to uspije (definitivno su onda noge i guzica iskontrolirani) ona bih mogla probat i iskontrolirat tu zvijezdu. do proljeća kontrolirani stoj i onda zvijzda.
    jel može tako

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jao lude žene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •