moj mali ima 18 mj , neurorizično je dijete i ja sam primjetila nedavno da se on ne ponaša kao djeca njegove dobi, da je drugačiji, samim time što već imam starije dijete i što sam već prošla taj jedan razvojni put. isto se ne odaziva na ime, jako rijetko, ne sluša naše naredbe, ko zvrk je sad ga zanima ovo, sad ono, s ničim konkretno se ne igra i ne dijeli interes sa nama.... pomislila sam prvo na autizam međutim provjera kod psihologa i defektologa je pokazala da maleni ima usporeni psihomotorni razvoj zbog nedostatka pažnje i koncentracije pa jednom na tjedan idemo kod defektologa na vježbice. ako imaš neki svoj instinkt u vezi svog djeteta a svaka ga majka ima, poslušaj ga! ništa te ne košta otići na razvojnu procjenu s djetetom, ne znam kakav je bio kao malo dijete, je li se ponašao slično kao moj, malo prevrti film unatrag.... kod nedostatka pažnje djeca slabije uče i slabije se koncentriraju na ono što im ti govoriš.... ja bih ti preporučila divnu defektologicu u Korneu, kod koje mi idemo, možeš otići na procjenu sa malenim košta 250 kn... stavit ću ti link... naručiš se i žena te primi u točno određeno vrijeme,nema čekanja. stavim link ispod,