stray cat je na žalost u pravu. Tu se stvarno često zaboravlja da cijela Hr nije Zagreb.
Kod nas vrtić nema logopeda, škola nema logopeda,...
Kod logopeda u domu zdravlja smo dobili termin nakon nekoliko mjeseci svaki drugi tjedan po pola sata.
To je otprilike kao da nismo dobili ništa.
Na sreću imali smo mogućnost organizirati si logopeda privatno 2 puta tjedno po sat vremena.
lidać2:
lidać2, nevjerojatno koliko brkaš pojmove. Tko radi od zdravog djeteta bolesno?meni ovo lici na normalno 6-godisnje dijete...
(malo razmazeno ali ajde)
"divno" mi je sto u danasnje doba samo znaju rec "
odite psihijatru,psihologu da vidite sto je"...od zdravog,zaigranog ,normalnog dijeteta rade bolesnog...
moja starija cura uvjek bila mirna a manja jao,jao ...ja sa njenih 3god.neznam kako da ju smirim,kako da joj dokazem da neke stvari nemoze,to dijete toliko tvrdoglavo,razmazeno priznajem...
puno,puno smo joj (i jos) pustili i sad nam vraca...
nije ona kriva vec mi...za koju god.bi na isto mogli rec "idite se testirat"...nepada mi napamet da ju ikuda vodim,jer ona nije kriva...
Zar je sramota posavjetovati se s psihologom?
Uostalom i tebi bi bilo lakše posavjetovati se s dječjim psihologom, ili bi to značilo da si bolesna/nesposobna?
Isto tako i djeca koja idu logopedu, kad tad bi vjerojatno progovorila normalno i bez logopeda. Da li to znači da radimo od njih bolesnike jer ih vodimo logopedu, ili im pokušavamo pomoči da nešto lakše savladaju?

Odgovori s citatom