Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: gnječenje ili miksanje hrane

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Sama činjenica da dijete ne prihvaća gnječenu hranu vrlo vjerojatno nam govori da dijete nije još spremno za dohranu. Tako da ne treba forsirati, kad bude bilo spremno, prihvatit će. Glavni obrok (mlijeko) ionako ima, a ovo je sve samo DOhrana
    ja bi rekla da nisi u pravu, jer nisi imala dijete koje odbija bilo kakvu dohranu
    moje dijete ni s godinu dana nije prihvaćalo dohranu, misliš da nije bila spremna?
    a s 2. se i dalje davila s hranom bilo kakvom

kao što sam rekla, drugo nije imalo nikakvih problema sa žvakanjem i sličnim.
    tako da i dalje tvrdim da je bitno i to kakvo je dijete, ako treba miksati miksajte.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    moje dijete ni s godinu dana nije prihvaćalo dohranu, misliš da nije bila spremna?
    ja mislim da nije. Znam mnoge koji su bili nejedači i da su onda kasnije samo počeli jesti (žlicom doslovce).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja bi rekla da nisi u pravu, jer nisi imala dijete koje odbija bilo kakvu dohranu

tako da i dalje tvrdim da je bitno i to kakvo je dijete, ako treba miksati miksajte.
    Potpis! Ja imam isto ovakvo iskustvo s dvoje djece. Nemiksanje je dobar pristup za zdravu djecu koja nemaju nikakvih smetnji.

Ima djece koja neke stvari savladaju kasnije. Isto je da li se radi o hodanju, žvakanju, govoru...svejedno. Moj stariji je imao usporen neurološki razvoj i loš refleks gutanja pa mu je trebalo miksati više i dulje nego što bih ja to činila, a i hraniti ga je trebalo dulje jer nije žlicom mogao pogoditi usta. Mlađi je od najranije dobi jeo sve nemiksano, često i negnječeno.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

posve se slažem s tobom
    moja se davila i s godinu i pol, a ne bih rekla da ni tada nije bila spremna za dohranu

bila je dojena i svejedno jako slabokrvna, na rubu transfuzije
    i zato mi je kategorički tvrditi da ne treba miksati hranu jednako pogrešno kao i tvrditi da treba
    jer sve ovisi o djetetu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •