bogmeć ste natipkale poprilično,pokrile sve teme,od pistolsa do vježbanja u pijanom stanju

Moram priznati da ne bi bilo loše organizirati jednom neko druženje cura s ove teme,jel da je dobra ideja?
Ja jučer otrčala 8,40 km,noge su skroz lakše nekako,disanje isto nije problem,osjetim napredak.
Vidim da Roza i još neke cure spominju zumbu,moje dvije frendice nedavno krenule i oduševljene su,kažu da budu mokre nakon treninga.Ja i dalje vrtim film kak ću na pilates kad krenem raditi (a to je još malo,sredinom 11.mj.

)i kombinirat to s trčanjem,ali oopet,tko zna kakva će biti situacija kod kuće,koliko vremena,grižnja savjesti što nisam s curama tijekom dana...
Optimistična,mogu i meni fotke?
I da,još sam nešto htjela podijeliti s vama,zgroženost p...arijama koje trpaju u hranu gdje god stignu.Jučer mi sestra pošalje vrećicu franckovog suhoprženog kikirikija,jer zna da si nekad kupim onaj u ljusci pa to jedem,budući da sam sve one grickalice i gluposti izbacila,ovo mi nekad paše.Kaže ona kao,ma da ovo ti nije masno,nije kao onaj obični kikiriki slani.I sad ja krenem čitati što piše na toj vrećici. Pojačivač okusa mononatrijev glutaminat,modificirani krumpirov škrob,hidrolizirani protein soje, pšenično brašno,pšenični škrob,šećer,ekstrakt kvasca,luk u prahu,kvasac u prahu,aroma,dekstroza,zgušnjivač ksantan guma???wtf!!!u kikirikiju???