Ja potpisujem Betin post sa kojim je otvorila temu. Ja sam ZA brak, ali nemam ništa protiv izvanbračnih zajednica, neka svatko živi kako želi, njegov izbor. Za mene osobno je brak nešto sveto, a ljubav i romantika, naravno da ne moraju ići u paketu sa brakom jer znamo da ima svakakvih brakova i problema u braku. Na svakom odnosu (u braku ili izvan njega, i kad ste cura i momak) treba raditi i njegovati, pa tako i u bračnoj zajednici. Da se nisam vjenčala sa mojim mužem, znam da bi mi falilo ono nešto, ona neka potvrda (napominjem da govorim u svoje ime), ipak službeno je službeno i uz sve probleme nećeš tako lako izaći iz braka, osim u ekstremnim situacijama (nasilje, raznorazne ovisnosti..varanje). Danas je brak obezvrjeđen i općenito moralne i obiteljske kategorije. Mi nismo radili veliki pir, večera za nas 20-tak i bilo mi je super, bez stresa i baš sam bila radosna i sretna na dan svog vjenčanja. A momenat u crkvi pogotovo, to mi je najbitniji dio (znam da ima onih koji nisu vjernici), kad se pred Bogom zaklinjemo na ljubav u dobru i zlu dok nas smrt ne rastavi...To je bit braka, zajedno prolazit kroz život, uz sve teškoće, probleme i izazove koje život nosi. I jednostavno volim reći MOJ MUŽ, a i on isto tako MOJA ŽENA.