Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    sto bi se imalo lupati u to? pa to je celo , umontira se cvrsto i ne bi trebalo proizvoditi zvuk. Ali kao što rekoh , pojma nemam, nije montirano (niti sam ikad hodala po takvim stepenicama).
    a mislim da će se dešavati da se vrhom cipela udara u čelo, al da vjerojatno se to izvede na način da ne proizvodi nikakve čudne zvukove, barem ne onakve kakvi su meni pali na pamet u trenutku kad sam pročitala tvoj post

ma znaš što, ja sam ti cila zbunjena, uzbuđena, to je naša kućica (napokon naša) novogradnja, i triba srediti sve, baš sve, bojanje zidove, pločice, parketi, stolarija, namještaj...želim da bude lipo, a nije lako kad te prati osjećaj da nemaš pojma kako što rješiti i bojiš se da ćeš napraviti cirkus od svega toga..nikad ništa nisam sređivala i sad odjednom cilu jednu kuću od 200kvadrata triba srediti da liči na nešto

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku

ma znaš što, ja sam ti cila zbunjena, uzbuđena, to je naša kućica (napokon naša) novogradnja, i triba srediti sve, baš sve, bojanje zidove, pločice, parketi, stolarija, namještaj...želim da bude lipo, a nije lako kad te prati osjećaj da nemaš pojma kako što rješiti i bojiš se da ćeš napraviti cirkus od svega toga..nikad ništa nisam sređivala i sad odjednom cilu jednu kuću od 200kvadrata triba srediti da liči na nešto

hahahaah ko da citam sebe, ja sam napravila niz gresaka, samo jer mi se zurilo i nije mi se previse mislili. dakle neces pogrjesiti tamo di imas viziju i tamo di dovoljno odvojis vremena.
    jedan dio katastrofe sam ispravila, a drugi ceka, ne smijem sad bar godinu dana nista spominjati

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    hahahaah ko da citam sebe, ja sam napravila niz gresaka, samo jer mi se zurilo i nije mi se previse mislili. dakle neces pogrjesiti tamo di imas viziju i tamo di dovoljno odvojis vremena.
    jedan dio katastrofe sam ispravila, a drugi ceka, ne smijem sad bar godinu dana nista spominjati
    ma ja imam vrimena misliti čekajući da mi priključe struju i vodu..a kako su ažurni, načekati ću se...a ne sumnjam da ću i ja imat koju grešku bez obzira na vrime koje imam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •