Pokazuje rezultate 1 do 50 od 317

Tema: prva menstruacija?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Xena mi je na drugoj temi rekla da nije normalno da se menstruacije ne dobije toliko dugo. E sad, ja sam tražila po netu i nigdje ne piše kada bi se najkasnije trebala dobiti a da je to normalno. Na pregledu sam bila i imala sam nekih problema koje sam, nadam se, riješila i koji nisu vezani uz dojenje i hormonski status. Ima li netko iz prve ruke da je dobio nakon tako dugo vremena i je li se nešto promijenilo u učestalosti dojenja što je pokrenulo žlijezde? Ne znam, i ja se pitam hoće li nakon toliko vremena moje tijelo tj žlijezde znati šta treba raditi?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj margaretica prvotno napisa Vidi poruku
    Xena mi je na drugoj temi rekla da nije normalno da se menstruacije ne dobije toliko dugo. E sad, ja sam tražila po netu i nigdje ne piše kada bi se najkasnije trebala dobiti a da je to normalno. Na pregledu sam bila i imala sam nekih problema koje sam, nadam se, riješila i koji nisu vezani uz dojenje i hormonski status. Ima li netko iz prve ruke da je dobio nakon tako dugo vremena i je li se nešto promijenilo u učestalosti dojenja što je pokrenulo žlijezde? Ne znam, i ja se pitam hoće li nakon toliko vremena moje tijelo tj žlijezde znati šta treba raditi?
    Nema ti tu normalno/nenormalno, kako kod koje žene. Neke ovako kao Ginger (čaj i ranije, odmah kako nastavak babinja nakon 6 tjedana), a neke ne dobiju M dok imaju makar jedan podoj dnevno. Znam ženu koja nije imala M sve dok dijete sa 2 i pol godine nije prestalo dojiti, a nakon potpunog prekida dojenja dobila je odmah idući mjesec.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •