Uffff, do sad od svega pročitanog mene su "oženili" za izgleda najveći iznos.... :grrrrrr:
Subota ujutro, Interspar u CC1 Jankomir, ja na brzinu kupujem hranu i jurim doma k djeci jer mm ide na put i treba auto. Kako sam kupila i dosta mesa i onaj plastelin u tubi za 24,99 nisam kontrolirala puno cijene ali me ipak malo štrecnulo kad mi je rekla račun. O.k., vadim karticu, potpisujem i idem. Poslije, u gunguli života i dalje razmišljam kako moram malo provjeriti taj račun jer mi je ipak nekako previsok. Naravno da nisam stigla.

Nedjelja popodne, u šetnji s djecom, vadim novčanik da curama kupim vodu i ugledam račun iz Interspara i malo se zagledam u njega, a kad tamo taj nesretni plastelin od 24,99 je blokiran ravno 16 puta (da - šesnaest!) i nabio mi je cifru od dodatnih 374 kn!!!! Mislila sam da ću od muke propasti u zemlju, skoro sam slom živaca na cesti doživjela! Bila sam ljuta na sebe i na sve oko sebe.
Dolazim doma, cure trpam u kadu jer su prljave od parka i kraj njih sjedam i zovem Intersparovu službu za korisnike, objašnjavam ženi situaciju, dajem podatke o računu i sebi. Kaže da će se javiti. Naravno da se ne javlja i da ja zovem njih.
Provjeravaju kaže... :/ Provjera je trajala skoro 1.5 sat, zvali su me da im dam i kodove s tog plastelina (dobro da nismo bacili ambalažu!), te su nakon 2 h zaključili da sam u pravu i da će mi vratiti novac, po koji eto idem danas poslije posla.
Ovo je stvarno velika, velika, ogromna pljačka.
Od sad stajem uz blagajnu i kontroliram svaku stavku, definitivno mi je to životna škola...