Pokazuje rezultate 1 do 50 od 93

Tema: **** smoki 10-mjesečnoj bebi?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja stvarno ne držim puno do zdrave hrane i daje djetetu sve što hoće, ali nikad joj nisam davala smoki i čips, pa ih ona i ne voli - kad ju netko ponudi malo proba, ali nikad toga ne jede puno (za razliku od ostalih grickalica tipa štapića koje ne prestaje jesti dok god ima).
    Smoki i čips su mi baš vrh vrhova nezdravih grickalica jer su tako slani i masni.
    Problem sa malom djecom i smokijem je da inhaliraju komadić ili da inhaliraju one sitne mrvice kojih ima po nekim vrstama smokija - zato je vjerojatno ona curica gore kašljala.
    No, ovo što se spominje u početnom postu očito nije "pravi" smoki nego onaj veliki neslani i to je skroz druga stvar.
    Da, nije onaj klasični smoki, skriveno mi je ime proizvođača (nisam znala da se ne smije napisati )
    Mi doma ne kupujemo grickalice, na rođendanima im ne branim, neće ništa biti od par puta godišnje, ali mislim da nije dobro stvarati naviku uzimanja grickalica, posebno kod tako male djece. Ako ne zna da postoji neće ni tražiti.
    Posljednje uređivanje od annvilli : 24.09.2013. at 22:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •