Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav curke!
    Pitanjce...kak je situacija sa štrajkom u Petrovoj ovih dana? Ja sam danas 27.dan ciklusa,7.ma injekcija Decapeptyla,čekam novi ciklus.
    Dal je kome od vas Decapeptyl produžil ciklus i kolko? Navodno se to dešava. Nemam nikakvih nuspojava zasad,čekam 2.dan slijedećeg ciklusa pa uvodim i menopure. I naravno moram u Petrovu na vađenje krvi ujutro taj drugi dan pa se nadam da normalno rade bar to. I opće mi nisu napisali kolko menopura si dajem pa i to moram provjeriti. I ja sam kod dr.Radakovića...šutljiv,malo preslužben ali mislim da je jako stručan i iskusan pa mu to ide u prilog. Ista stvar ko i kod nestrpljive anke...prvi pokušaj s puregonima i malim dozama nije baš urodil plodom pa smo sad na decapeptylima i menopurima...nadamo se boljim rezultatima...

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke!
    Pitanjce...kak je situacija sa štrajkom u Petrovoj ovih dana? Ja sam danas 27.dan ciklusa,7.ma injekcija Decapeptyla,čekam novi ciklus.
    Dal je kome od vas Decapeptyl produžil ciklus i kolko? Navodno se to dešava. Nemam nikakvih nuspojava zasad,čekam 2.dan slijedećeg ciklusa pa uvodim i menopure. I naravno moram u Petrovu na vađenje krvi ujutro taj drugi dan pa se nadam da normalno rade bar to. I opće mi nisu napisali kolko menopura si dajem pa i to moram provjeriti. I ja sam kod dr.Radakovića...šutljiv,malo preslužben ali mislim da je jako stručan i iskusan pa mu to ide u prilog. Ista stvar ko i kod nestrpljive anke...prvi pokušaj s puregonima i malim dozama nije baš urodil plodom pa smo sad na decapeptylima i menopurima...nadamo se boljim rezultatima...
    Ja sam isto bila kod dr radaković i na decapeptyl + menopur i bilo je uspješno
    ne sijećam se da mi se bio produžio ciklus, ali meni je inače malo duži i varira oko 33 dana

da li sama daješ injekcije? ja sam išla u petrovu svaki dan u 17h na injekcije...nekako me bilo strah sama iako bi mi sad u postupku za koji imam termin u 2. mjesec više odgovaralo da mogu sama

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ok,hvala vam puno..pretpostavljam da sada naručivanje i nije moguće obzirom na ovaj štrajk...Znači kod prvog pregleda oni naručuju pretrage koje žele imati sljedeći put?
    Jer koliko sam skopčala svatko ima neke standardne i još neke pretrage iz svojih shema..ili moram donijeti svoje nalaze? Imat ću Papu i briseve..

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Zeljka33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto bila kod dr radaković i na decapeptyl + menopur i bilo je uspješno
    ne sijećam se da mi se bio produžio ciklus, ali meni je inače malo duži i varira oko 33 dana

da li sama daješ injekcije? ja sam išla u petrovu svaki dan u 17h na injekcije...nekako me bilo strah sama iako bi mi sad u postupku za koji imam termin u 2. mjesec više odgovaralo da mogu sama
    Nadam se i ja da bu i nama uspješno ovaj put. Nekak imam dobar osječaj....idemo u to skroz neopterećeno...bez nekog pretjeranog očekivanja...al nekak sam mirnija nego prvi put. Injekcije mi daje med sestra,tj njih dve...jedna je od frendice mama pa idem k njoj doma ak ne radim,a kad radim idem u ordianciju do moje ljekarne di i radim
    Tak da sam to pokrila. Nekak mi nije baš ugodno se sama pikati,da moram bi se piknula,al ovak mi je lakše i sigurnija sam da me neko pravilno piknul. Držim fige da vam i ovaj put uspije iz prve....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •