Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj biribirino prvotno napisa Vidi poruku
    A dr. Radoncica vise zanima da traca druge doktore nego tvoji hormoni i prijasnji protokol, jako sujetan covjek.
    sad već siješ žuć i tračaš, a to nije lijepo. i ovo što si napisala da trača druge doktore jednostavno nije istina.

Res je za njega divljak, mislim Res jeste specifican na svoj nacin ali se nebavi rekla kazala i neprihvaca se neceg sto nemoze zavrsiti pa ko god drugi da je kriv
    Reš je mene uzeo u postupak i odredio mi stimulaciju bez i jednog izvađenog hormona. došla sam na konzulatacije da vidim šta sve treba a izašla van sa ljekovima za stimulaciju, toliko o tome (da ne kažem da sam od 12 j.s. imala samo dva embrija) no to nije tema!

kao što je ina33 napisala, u tvom slučaju krivica pada na kliniku i traži svoja prava.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    sad već siješ žuć i tračaš, a to nije lijepo. i ovo što si napisala da trača druge doktore jednostavno nije istina.

Reš je mene uzeo u postupak i odredio mi stimulaciju bez i jednog izvađenog hormona. došla sam na konzulatacije da vidim šta sve treba a izašla van sa ljekovima za stimulaciju, toliko o tome (da ne kažem da sam od 12 j.s. imala samo dva embrija) no to nije tema!

kao što je ina33 napisala, u tvom slučaju krivica pada na kliniku i traži svoja prava.

Ne sijem ja nikakvu zuc, samo pricam istiniu a istina je da je dobacio negativne komentare na doktore iz mojih prijasnjih postupaka ali meni je to na jedno uslo a na drugo izaslo tada i bio mi je bitan samo krajnji cilj. Vi nerazumjete ocito o cemu pricam beta kaze da im nije rekao za moju situaciju a on kaze da jeste.
    Nije bitno koga ja vise smatram krivim nego neznam kome da vjerujem

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vjerovati samo sebi uz organizaciju sto buffera i pacijentsko promišljanje what-if scenarija, pogotovo u IVF priči. Probajte dobit neku naknadu, a za ubuduće se prosmisli što ćeš i gdje - jer koju god kliniku pikaš sve su kompromisi (ili novaca, ili vremena, ili obje stvari). Bullet-proof mjesta za liječenje u IVF-u - nema. I za sve ćeš trebati suranju više njih, suradnju čak i ako ćeš u Prag - nekog tu i nekog vani (folikulometrija se obavlja u RH, osim ako nemaš neograničena sredstava i ne radiš, pa možeš boraviti svako malo mjesec dana u Pragu).

Držim ti palčeve za sve!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ne sijem ja nikakvu zuc, samo pricam istiniu a istina je da je dobacio negativne komentare na doktore iz mojih prijasnjih postupaka ali meni je to na jedno uslo a na drugo izaslo tada i bio mi je bitan samo krajnji cilj. Vi nerazumjete ocito o cemu pricam beta kaze da im nije rekao za moju situaciju a on kaze da jeste.
    istina, nije više bitno tko je kriv...
    al meni i dalje nije jasno (ovo nije upućeno tebi) zašto te klinika nije primila. ako je dr. R prihvatio rizik da ti radi aspiraciju nije mi jasno zašto te direktorica odbila. pa nema nikakve opasnosti za druge pacijente. nebitno kad je saznala za tvoj slučaj, po meni ovo je izrazito njena krivica, ona kao glavna i odgovorna osoba je trebala naći neko riješenje za tebe. ne čekaj da te netko nazove, traži razliku troškova.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •