Nemogu da vjerujem kakva mi pitanja postavljaju pojedini, mi neidemo u Hrvatskoj u drzavne klinike jer nemamo hrvatsko zdravstveno osiguranje, sve svoje postupke sami placamo. Obavili smo kosultacije i imali su potpune informacije o meni od samog pocetka, pa valjda oni trebaju znati koje pacijente primaju a koje ne
Najprije, žao mi je da se to dogodilo i nadam se da ćete sve riješiti mirnim putem. A sad vezano za ovo quotano -nije stvar u plaćanju ili neplaćanju postupaka, stvar je da ako samo JEDNA klinika u RH uzima pacijente sa hepC, trebalo se to na samom početku znati i izjasniti. Pretpostavljam da je ljube na to mislila... Ako se to znalo na samom početku, i svjesno se ušlo u postupak onda neznam šta bi rekla. Jedino ako dr.R nije mislio da je to nekakav problem i da će proći u Beti, a opet bar 2 dana ranije Beta je morala biti obavještena o postupku i smatram da to nije bilo 5 do podne. Nije na nama da raspravljamo o tome, postoje drugi ljudi koji se time bave.
Svejedno, traži svoje natrag, bar nešto da si povratiš od Praga. Sretno!
Evo, samo da kazem nakon ovog svega da vise necu citati nikakve poruke i ucestvovati u diskusijama i strasno sam razocarana pojedinim clanicama, koliko mrznje izbija iz njih i kakva mi se samo pitanja postavljaju.
Ja sam mislila da ovdje trebamo stititi jedna drugu i bit si podrska u teskim situacijama, al naravno tko sam ja vama osim sto sam biribirino.
Glupo je sto sam uopce i pokusala ocekivati razumjevanje i povjerenje jer ja vam sigurno necu nikad trebati u zivotu za neke usluge pa i nemorate graditi prijateljske odnose samnom a niti me braniti, jer samo sam ja krivac u vasim ocima.
Zahvaljujem se onima koje su mi rekle i lijepe rijeci.
Napustam rodin forum