Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
Joj...nemate (neke) pojma o čemu pričate
Ma na silu ili ne na silu, nema smisla taj pristup "ja bi je obukla".

Gledam svog jadnog momka u kojem se već četvrtu godinu vodi unutarnji konflikt oko Biebera. Sviđa mu se taj Bieber, a ne bi mu se "smio" sviđati. Sviđa se curama, a muškima je peder, i peder ko ga sluša, pardon maj frenč. Pa je tajio da mu se sviđa. Pa je sebe uvjeravao da mu je odvratan i sipao uvrede na račun jadnog Justina. Pa je bio grub prema prijateljici koja je na njegovom rođendanu htjela puštat njegove pjesme (sad imam deja vu, negdje sam već ovo pisala, barem do ove kronološke točke). Pa je gledao film o njegovom životu, koji valjda nije bio baš lak, i suosjećao do daske. Pa priznao sebi da mu se pjevač sviđa, slušao ga doma, ali dobro pazio da to ne kaže javno. I konačno, nekidan, priznao javno. Rekao mi je: Ajme, sutra će bit pakal u školi...:D. Ali nije bilo pakla, bar zasad, vidjet ćemo za dalje.

Tako da, potpis pod seni, od početka do kraja. Teške su to i krajnje osjetljive godine. I stvarno pravo vrijeme da napustimo ideju "upravljanja" njima i lagano se prebacimo u ulogu promatrača, sugovornika na istoj razini (s nešto malo više iskustva) i podrške.
ajme ajme ahahahaha pa ovo sam ja u tinejdžerskim godinama

voljela sam blondie i michaela jacksona a morala sam se praviti da slušam pink floyd