Pokazuje rezultate 1 do 50 od 361

Tema: Seksualno zlostavljanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam se uopće sjetila pitati u Poliklinici (nisu me baš oduševili da vam iskreno velim), ali pitat ćemo.

Stvar je u tome da meni ne treba savjet, meni treba osoba, odvjetnik da bude fizički uz mene jer tako traže u instituciji u koju moram otići...škicnut ću na ovaj link koji je pepi postavila da vidim što tamo vele.
    Razumijte me, ne bih u detalje jer je sve u toku.

Ma, ljubim vas koje ste vi duše od žena, ali meni je sve u blokadi, imam samo zaštićen račun na kojega se ne može uplaćivati...a i bilo bi mi jako neugodno uzeti vaše novce. Razumijete, nisam ja zbog toga postavila ovo pitanje...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Kate13 prvotno napisa Vidi poruku
    Stvar je u tome da meni ne treba savjet, meni treba osoba, odvjetnik da bude fizički uz mene jer tako traže u instituciji u koju moram otići.....
    Razumijem ja tebe, ali nijedan ti odvjetnik neće priznati da je on tamo samo figura (iako se i to događa, da prelete spis faktički 5 min prije ulaska u sudnicu, i tamo tek nešto figuriraju). Naplatit će ti svoje vrijeme, ne možeš nijednom reći -ajte vi tamo samo glumiti fikusa.

Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Razumijem ja tebe, ali nijedan ti odvjetnik neće priznati da je on tamo samo figura (iako se i to događa, da prelete spis faktički 5 min prije ulaska u sudnicu, i tamo tek nešto figuriraju). Naplatit će ti svoje vrijeme, ne možeš nijednom reći -ajte vi tamo samo glumiti fikusa.
    Jesi me nasmijala u svoj ovoj muci...znam ja da ne mogu reči odvjetniku da mora samo glumit fikus :D Htjela sam samo reči da ne trebam odvjetnika koji bi vodio cijeli postupak.

Poslala sam mail u savjetovalište L. Ritz pa ćemo vidjeti što će odgovoriti, a danas ću dobiti odgovor i iz Poliklinike...javim što su rekli.
    Posljednje uređivanje od Kate13 : 16.10.2013. at 15:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •