-
Nela, gledam ovo s reakcijama tebe i tvog muza. Kod mene je skroz kontra, kako sam ja doma s njima, mislim da ih poznam u dusu i da znam sta mogu od koga traziti. Meni problemi nisu poceli dok nisam cuvala trudnocu pa je muz vise hendlao malog. Ja sam stroza, on blazi i nije mi se jednom desilo da muza mali prevesla i na lijepe oci izadje iz kazne. Meni je palilo da ce ici spavati (inace je spavalica ali ga je tesko utjerati u krevet) za sve sta zelim da napravi. Moj stariji je lajav i pravi drama queen, ono, nema sta ti nece prodat, a sad je prokuzio i glumiti plakanje (samo sto je cesto na suho iako bi se uho dalo zavarati). Jucer sam ga spicila u kaznu da si razmisli jer je jedno pet puta gurao brata i on tamo sjedi, ruli i vice "tata" (a tate nema doma)..a place zato jer on ne bi sjedio na miru i razmisljao nego bi se igrao..na kraju je i tata dosao doma ali se za promjenu desilo da ga ni tata nije pustio iz kazne pa je malo ostao 
Vezano za vrtic, moj je isao sa tri godine pa smo ga ispisali, onda je krenuo s 4 opet i sad je ljetos bio doma 2mj i opet sad ide i svejedno ima dana kad cendra da mrzi vrtic i tete i place kad ga dovedem a cim udje unutra zaboravi i da sam pred vratima. Nedavno je kod nas bila bas jaka kisa i stvarno nisam mogla naparkirati auto dovoljno blizu vrtica a po prolomu oblaka mi se nije vuklo dvoje djece pjesice i taj dan sam ga pustila kuci. Sad svaki put kad je kisa veli da je kisa pa da ne mora u vrtic. Ma mustre su to. Uvijek se trude naci nacin da voda ide na njihov mlin.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma