Stranica 19 od 25 PrviPrvi ... 91718192021 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

djevojke znam da nema utjehe u ovakvim trenucima
    i da naše riječi ništa ne znače,ali....
    i sama sam bila u borbi previše godina, imala hrpu spontanih pobačaja, popila šake raznoraznih tableta za raznorazne dijagnoze, pikala se sa stotinama injekcija....
    ali dočekala sam dva dječaka kad smo svi digli ruke...
    odtugujte, vičite, ljutite se, proklinjite, ali nakon svega glavu gore i naprijed, nema predaje

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sad sam se sjetila da nemam i jedan jajovod, a taj jajnik iz kojeg potječe trudnoća sa blizancima je bio u katastrofa stanju, i dan danas je, stvarno se čuda događaju, i ne samo drugima

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    m@tt samo saljem hug, poljubi zenu i grli je cvrsto...
    X

Grlim vas oboje.

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

M@tt i ovdje vam želim sve najbolje
    Vrlo dobro znam kako je kad se čini da je sve izgubljeno
    Na okolinu bolje da ne trošim riječi...
    Onima koji za mene nemaju sluha, vraćam istom mjerom. Ni ja nemam sluha za njih
    i njihove probleme, pa smo jedan jedan.
    Zvuči grubo ali tako je.
    Zato je najbolje osloniti se na one čiju podršku imaš
    i na one koje muče isti problem jer te najbolje i razumiju.
    I jednostavno se boriš dalje...a vaša odluka što i kako je samo vaša
    i kakava god bila-jedina je ispravna

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Svima koji se nađu ovdje na temi zelim iz sveg srca zdravlja i srece.
    A osobno mislim da se ona lijepa čuda ipak događaju nekom drugom....
    M@tt nemam rijeći utjehe, jedino što znam je da znam kroz šta prolazite.....grlim

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

M@tt i ženica, grlim vas oboje!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Naidje tako jedan suncan dan, svaki ostali je kisan....ispunjen suzama i bolom....pred dilemom da li objaviti ovo sto nas boli vec dvije godine? S jedne strane zelim skrenuti paznju na nas dvoje, i reci tim nasim blizima da i nas nesto boli i da patimo, a ne da se svijet vrti samo oko njih,,,s druge strane, ma nekako mi je najbolje sto samo nas dvoje znamo kako nam je, makar smo uskraceni pitanja i savjeta... Svaki dan slusam svekrvu kako prica o svojim kcerkama, ova kise, smrca, boli je grlo..ova je sama tesko joj je na poslu, svaki mjesec putuje,,,pa da ta zena mene ikad upita kako si? Ma ajde sto mene ne pita, nego ne pita ni svoga sina, a sin se jadnik muci sa svim pretragama i bolima, i jeca bocu jer se boji da nikada nece dozivjeti rijeci "tata"
    Prica mi mama kako je seka rekla da je sanjala mene da sam dosla i trazim od nje da mi rodi bebu jer ja to ne mogu,,,uzas, jeza mi je prosla cijelim tijelom,,,neki me grc uhvatio i pozeljela sam da me nema...zasto svi moji prijatelji, kumovi, pa i oni najsebicniji imaju jedno, dvoje, troje...,,, pocinjem da se pretvaram u osobu koja nisam ja, pocinjem zavidjeti a toga me strah...
    Znam da mi nijedna nece zamjeriti sto pisem sve ovo,,,i znam da razumijete,,,osim moga muza nemam kome da se jadam...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Iva86

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

M@tt, Mury, Ivy86 - ma svima - znajte da se lijepe stvari ne događaju samo drugima, grlim vas jako, od srca, kiša mora proći, mora doći sunce - sve vas će grliti male ručice!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

[QUOTE=Ivy86;2499657pocinjem da se pretvaram u osobu koja nisam ja, pocinjem zavidjeti a toga me strah...
    [/QUOTE]

Poznato mi je ovo nažalost Ivy... jako poznato...

Jučer navečer mi vjenčani kum javio da je postao po prvi put otac. Istovremeno mi je bilo drago ali sam se užasno rastužio nakon što sam poklopio jer moguće da ja nikad neču čuti riječ "tata" upučene meni. Svi prijatelji mi već više manje imaju djecu, ostalo ih još par. I kad idemo na kavu, ja se osječam več lagano ko da ne spadam tamo s njima jer se većina priča vrti oko malenih. Da, i muški pričaju o djeci. Uskoro se više nečemo imati s kime družiti jer če svi u našoj okolini imati djecu a mi ne.

Ili čemo se s vremenom jednostavno morati priviknuti na tu činjenicu i prihvatiti to da možda nečemo imati djece.

Ali teško je, jako teško.
    Posljednje uređivanje od M@tt : 17.10.2013. at 09:18

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

M@tt mi vec duze vrijeme nemamo s kim da se druzimo,,,mislim imamo ali sve su to parovi s djecom,,,kada zene pricaju o djeci ja sutim jer nemam nijedan savjet da im dam...neku noc sam cula da nam muzeva rodica nece doci i ne dolazi jer je nama lakse njima doci mi nemamo djecu....uzas... ali istina je da vrijedi kad ljudi kazu sit se gladnom ne vjeruje,,,,

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

M@att i Ivy86 ja vam radim u školi u nižim razredima i puno prijateljica me stalno pita za savjete, puno roditelja od mojih učenika me traže savjete i cijeli život ću posvetiti djeci i njihovom odgoju i nadam se da neče to uvijek biti tuđa djeca u pitanju, to je stvarno tako nepošteno i kakve roditelje susrećem da mi se nekad srce slama i onda si mislim kako su oni zaslužili biti roditelji a ja ne, jednostavno nije pošteno da...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

mene sve nervira...sve i svi uglavnom nepricam ni sa muzem vise o nicemu!sate provodim na netu jer pripremam se za sljedeci,5-ti po redu postupak...pripremam se al sto se vise datum priblizava to mene sve vece nervoze,sumnje zderu! Jedva nadjem inspiracije da "odradim" dan...

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Njanja 1 i kod mene ti je slično,jutro kad sam na poslu još je ok ali čim dođem doma koma... nemam volje za ništa, najrađe bi da legnem u krevet i da spavam i da me probude kad to vrijeme dođe

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

njanja1,mogla bi te potpisati bez rezerve.
    Jedino što se moj 5. postupak ne nazire jer smo odlučili promijeniti doktora a zbog ovog štrajka se osječam ko da sam u Nigdjezemskoj i to me straaaašno živcira i ljuti.
    Sita sam tih negativnih testova.
    I donedavnog tapšanja,je pa da ste prije počeli pravit dijete več bi ga imali. U baku smo 4,5 godina a pravimo ga i od prije.
    Sita sam i ovog ignoriranja od okoline,nerazumijevanja.
    Neki dan sam prvi puta u životu odgovorila svekrvi i to takvom dernjavom da su me svi susjedi čuli.
    Da šta se ja zležavam po cijele dane a ona mora majstorima kavu kuhati...a ja u ona dva tjedna do bete,nakon FET-a.
    Za čiji nalaz nitko od 8 ukučana nije pitao kakav je.
    Valjda se podrazumijeva da je negativan.Navikli su i ko da im je više čudno čemu i dalje idemo u Zagreb...
    Da popiz...dojde mi da odem negdje daleko di me niko ne pozna i di budemo sami u svojoj boli.
    I opet mi suze idu,a baš sam si jadna.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    njanja1,mogla bi te potpisati bez rezerve.
    Jedino što se moj 5. postupak ne nazire jer smo odlučili promijeniti doktora a zbog ovog štrajka se osječam ko da sam u Nigdjezemskoj i to me straaaašno živcira i ljuti.
    Sita sam tih negativnih testova.
    I donedavnog tapšanja,je pa da ste prije počeli pravit dijete več bi ga imali. U baku smo 4,5 godina a pravimo ga i od prije.
    Sita sam i ovog ignoriranja od okoline,nerazumijevanja.
    Neki dan sam prvi puta u životu odgovorila svekrvi i to takvom dernjavom da su me svi susjedi čuli.
    Da šta se ja zležavam po cijele dane a ona mora majstorima kavu kuhati...a ja u ona dva tjedna do bete,nakon FET-a.
    Za čiji nalaz nitko od 8 ukučana nije pitao kakav je.
    Valjda se podrazumijeva da je negativan.Navikli su i ko da im je više čudno čemu i dalje idemo u Zagreb...
    Da popiz...dojde mi da odem negdje daleko di me niko ne pozna i di budemo sami u svojoj boli.
    I opet mi suze idu,a baš sam si jadna.

fakat me ljuti to nerazumijevanje okoline. Kod nas su bili par dana sestra s mužemo i nečakom, mi smo gore u kući. I nakon što je bila negativna beta opet zamolio sam sestru da par dana ne dolazi gore kod nas s malim dok se situaciju ne smiri jer bi bilo preteško oboma ali nažalost nisam našao na razumijevanje i na kraju nastala još i svađa iz svega toga.

Ah, malo tko može razumijeti što prolazimo psihički. Samo oni koji su i sami u tome...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

žužy nažalost te razumijem. i predobro. moji živci su tako napeti da samo čekam da nekome nešto bezobrazno odbrusim. i još kasnije sam puna otrova i gnjeva i mogla bi ugrist nekoga. sipam otrov iz usta i uopće mi nije važno tko je ispred mene. dovoljna je mala provokacija s druge strane i krećem u paljbu imam feeling da sam se pretvorila u čudovište
    zamišljala sam da ću do 30.-og rođendana roditi ili barem biti trudna. očito ću morati pomaknuti granicu na 35 . mm ove god ima 37 god. osjećam da starimo prek noći. sve više i više bora na našim licima. jučer smo se opet "otimali" za naše kumče ko će ju nositi. tako je predivna. baš nam lijepo stoji curica. ma može i dečko, svejedno. samo da je živo i zdravo. uhhhh
    m@tt da, baš je teško.... preteško kad te nitko ne razumije
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 17.10.2013. at 16:38

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Drage moje danas mi je jednostavno groznoooooooooooooooooooooooooooooooooooo, imam napadaj panike da me vrijeme sustiže i da će se endometrioza vratit prije mojeg prvog MPO-a a ovi dr još štrajkaju

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sve vas potpuno razumjem i u svakoj od vas nalazim sebe,danas je moja četvrta godišnjica braka,hm što reči da več četri godine živim u očekivanju,da več četri godine legnem i budim se sa istim pitanjima,užas samo se nadam da je ovo zadnja godina moje boli i tako iz godine u godinu....strah me i ako se to jednog dana dogodi da moje srce neče izdržat tu sreču Bože jesam li več lagano ludaaa.....zamišljam nočima naš prvi susret kakav če biti pogled..na samu pomisao moje srce lupa nenormalno oču li ikad osjetiti taj zagrljaj taj pogled ....

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

nisam nikada pisala na ovoj temi,ali citam redovno. ja i muz smo pokusavali 6 godina da dobijemo bebu. nakraju smo se odlucili za donera jer moj muz ima azoo. prije sedmicu dana dosao je na svjet nas sin nase najvece bogastvo.
    morate pozitivno razmisljati.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ma mene niko vise nista i nepita! sa muzeve strane me nije nikad niko nista ni pito to je za njih valjda sramota,a moje sestre se trude da budu u toku al neznam vise ni sta da im kazem ! moja se najmladja sestra bojala reci mi da je opet trudna,ono nije mi bilo lako al sestra mi je radujem se...najgore je sto mi svi u principu zivimo u nekom svom svjetu i ako nekoga pustis u taj svjet onda ti pocnu dijelit svakojakve savjete koji nemaju veze sa mozgom,mozda to nije zlonamjerno ali nakon sto mi jedna prijateljica rekla da posjetim vracaru ja sam pukla!! nekad bi voljela to javno objavit tako da me niko vise nepita na sta cekamo jer je divno biti roditelj...ma sta mi pricas!! al dat ce bog nama svima...

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

meni je bio najbolji savjet da idem svećeniku po posljednju pomast možda uspije ....pa nisam na samrti!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

iberc hahahah bas sam se nasmijala...hahahha al ljudska glupost ko more duboka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Iberc, svašta sam čula od savjeta ali ovo još nisam

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure puno vas grlim i ljubim

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

To me potsjetilo na onu misu..da Eden ustane iz kolica

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mislim da je najgore dopustit ljudima da budu jači od nas! Godinama sam se zatvarala u sebe, šutjela, htjela da nestanem di su bila okupljanja i poznata glavna tema a ja nemam šta o tome reć. Izbjegavala dječije rođendane, mrzila sve oko sebe! Samo sam šutjela i gutala slini dok su mi drugi pametovali. Sve do jednog dana dok se nešto preokrenulo u meni! Vjerujem da je veliki utjecaj imao jedan iskreni razgovor s mužem koji je rekao da ovako više nemože da ćemo propast i da se moramo pokrenut! Bol je još uvijek tu ali smo mi jači! Upisali se u teretanu i aeorobic, vikendom u prirodu, počeli se družit s ljudima...radimo sve samo da nismo doma u 4 zida jer tada je najgore!I dalje ljudi pričaju o dijeci a onda ja krenem di smo sve bili i šta smo sve vidjeli, na svaku njihovu imam i ja nešto za reć Prije sam šutjela na svaku uvredu ili izjavu što mi je smetala e sad im spremno odgovorim! Ljudi nikad, ali nikad neće razumjet kako je nama i to moramo prihvatit na nama je samo da se naučimo nosit s tim. Znam da je teško, godinama sam bila osoba koju više ni sama nisam poznavala ali to nije život. Trebamo samo sebi pomoć jer drugi neće.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Iberc, posljednja pomast nije samo za pred smrt, može se dobiti i kad si bolestan ili npr. prije operacije...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Dobar je tekst. Sve to nas zaboli,iznervira. Ali ja pomalo razumem i one koji daju te komentare,ljudi ne znaju sta bi drugo rekli. Kao kad neko izgubi clana porodice,pa bi hteli da ga utesimo,a sta god bi rekli zvuci glupo i kao fraza.Ja i ne ocekujem razumevanje onih koji slican problem nemaju,fino kaze poslovica "sit gladnom ne veruje".

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

dugo se nisam javila ovdje... više nema niti jednog djelića gdje ne boli i boli sve više šaljem vam svima

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sandra1971,grlim te puno,puno....i nadam se da ces ipak pronaci nacina da manje boli

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mury draga... ne znam....nekako mislim da uvijek negdje i nekako boli... i kad parovi uspiju ostvariti roditeljstvo i kada ne uspiju... ta činjenica o nesposobnosti ostvarivanja majčinstva i očinstva bez "pomoći" sa strane uvijek negdje čuči i ne možeš preživjeti niti dana da negdje ne "izvire" čekaonice, punkcije, injekcije, strahovi, boli, razočaranja... ta silna želja da svoje dijete zagrliš....nekad mi se čini da manje boli i da sam se pomirila s tim da je "tako moralo biti".... da sam sretna što nisam proživjela i gore (ne zamjeri ni ti ni drugi-možda sam sebična, ali "tješim" se da nikada nisam imala + i "tješim" se da je bolje i tako nego da sam proživjela nešto kao ti i mnogi drugi parovi ovdje... ne mogu niti zamisliti koliko bi boljelo tek tada.... da sam uopće doživjela sreću da imam troznamenkastu betu, a da se onda nešto grozno desi i da mi umre dio srca s neuspjehom).. onda razmišljam o tome da sam isto tako imala sreću jer su, u svemu tome, i doktor i sestre bili ljudi i bili su zaista dobri (u odnosu na to da nas je tamo more, a oni su uvijek bili ljubazni i susretljivi za nas)... a onda neki drugi dan boli još jače, guši me... i onda tražim grešku u sebi, u doktoru, u broju menopura, gonala.... tražim grešku u svojim godinama, ljuta sam i razočarana, ogorčena... pa me i to prođe, al svaki put kad boli, boli još jače i samo se vrtim u krug....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Da,uvijek boli,i uvijek ce boljeti...nekad malo manje,a nekad ce srce pucati.....ja znam da nema srece na ovome svijetu...zato cak jedva cekam odlazak na drugi svijet,tamo ce me cekat puno mojih andela,i napokon cu tamo negdi postati majka....valjda,samo da se ne razocaram,da nakon svega ne otkrijem da tamo neki svijet uopce ne postoji,a sad me jedino to drzi,nada u drugi svijet....
    Posljednje uređivanje od Mury : 03.11.2013. at 13:39

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ne, ne.... neću da čitam od tebe tako nešto.... uspjet ćete! Naravno da hoćete!!! Imaš zašto živjeti, svaki dan se može naći nešto lijepo i pozitivno za što vrijedi biti ovdje... to su TM, sunce, cvijeće, kiša, nečiji osmijeh, kava s prijateljicama..... svaki dan ima nešto vrijedno, tako sam ja sebi posložila stvari! Nije kraj svijete niti kraj života ako ne postanemo mame.... boli.... naravno da boli, ali ima jako, jako puno stvari da želiš ostati ovdje.... nemoj tako pisati, nemoj.. razmisli koliko nas je ovdje i za tebe smo sve...i sve smo jedna za drugu ovdje.... moramo na kavu da te malo nasmijemo... nemoj potonuti, isplati se živjeti

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Da,uvijek boli,i uvijek ce boljeti...nekad malo manje,a nekad ce srce pucati.....ja znam da nema srece na ovome svijetu...zato cak jedva cekam odlazak na drugi svijet,tamo ce me cekat puno mojih andela,i napokon cu tamo negdi postati majka....valjda,samo da se ne razocaram,da nakon svega ne otkrijem da tamo neki svijet uopce ne postoji,a sad me jedino to drzi,nada u drugi svijet....
    Uf Mury. Teški, jako teški post....Nemoj tako razmišljati. Baš kao što Sandra kaže, neče biti kraj svijeta ako ne uspijemo postati mame odnosno tate. Ima i drugih stvari u kojima se možemo pronaći, samo je bitno ne potonuti. Treba biti pozitivan i razmišljati pozitivno. Na kraju krajeva tu su i alternative, tipa udmoljenja, posvojenja, možda donacije.... drži se...

dr

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mury nemoj tako.... i mi smo se 6 god. borili sa sterilitetom, nadali se iz miseca u misec, pa čak se i svađali zbog tog problema. sada sam trudna 2 mj ali je i dalje ostao strah oće li biti sve u redu, oću li uspit iznit trudnoću do kraja... ustvari i budim se i idem spavat sa strahom, a prije je to bila nada. tila sam ti samo reć da sam se ja postavila na način - idemo probat sa mpo ako ne upali imamo i dugih opcija kao što je matt rekao - udomiteljstvo, posvojenje... nemoj posustat, nemoj samu sebe ubijat sa takvim razmišljanjem. imaš muža/dečka - siti se da na ovom svitu ima puno ljudi koji nemaju ni to, koji su sami...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sandra,m@tt,jojo.... ...da,imam za sto zivjeti,prije svega prekrasnog muza,sto je danas rijetkost,on mi je velika radost i sreca,a i roditelji,prijatelji....pokusat cu izvuci max.od zivota...samo eto,nekako me drzi i ta nada u drugi svijet,i kad me Bog pozove,nece mi biti tesko,s radoscu cu se odazvati...ali do tad ce me drzat ta nada da me moja djeca negdi cekaju ...valjda...a da,i alternativa posvojenja je tu,sve procudure davno obavljene,zahtjevi na centre poslani...ali trenutno se jos mrvu nadam bioloskoj djeci,pa nisam na tom polju 100% angazirana...
    Posljednje uređivanje od Mury : 03.11.2013. at 18:30

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

eto Mury... ja još nisam odlučila ništa vezano za posvajanje... ne znam ni sama što da mislim oko toga.... jako me strah i ne mogu sama sa sobom raščistiti što mislim, što želim, da li želim toliko da se odlučim na to.... veseli se tome, stići će vam vaše zlato da se nećeš ni snaći zovi centre i čekaj da te pozovu da dođete po svoju bebu... u međuvremenu će stići, dok oko ovog budeš angažirana, vesela i sretna i prestaneš stalno razmišljati- i biološko pa ćeš vidjeti da ima razloga za veselje i sreću i da je život prekrasan

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sandra, .....drzim fige da i ti nades plan B,a u meduvremenu....tko zna
    Posljednje uređivanje od Mury : 03.11.2013. at 19:52

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Sandra,m@tt,jojo.... ...da,imam za sto zivjeti,prije svega prekrasnog muza,sto je danas rijetkost,on mi je velika radost i sreca,a i roditelji,prijatelji....pokusat cu izvuci max.od zivota...samo eto,nekako me drzi i ta nada u drugi svijet,i kad me Bog pozove,nece mi biti tesko,s radoscu cu se odazvati...ali do tad ce me drzat ta nada da me moja djeca negdi cekaju ...valjda...a da,i alternativa posvojenja je tu,sve procudure davno obavljene,zahtjevi na centre poslani...ali trenutno se jos mrvu nadam bioloskoj djeci,pa nisam na tom polju 100% angazirana...
    Hej Mury, jednom mi je netko rekao jednu divnu vijest da Bog nikada na naše molbe ne odg sa Ne već na tri načina:
    1. Da
    2. Ne još,strpi se
    3. Imam nešto ljepše za tebe
    ja sam se uhvatila za to i gurala naprijed hrabro i vjerovala da ima nešto ljepše za mene (blizanci možda ) i eto dočekala svoje dijete,priča već na veliko a to mi dalo nadu i snage da ga zamolim još jedno...misli pozitivno,vjeruj i ostvarit će se

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mury moja, često te se sjetim i provjeravam tvoj potpis.

Drži mi se hrabrice moja, žao mi je što sam te upoznala u tako teškim trenucima, al sigurna sam da ćete primiti svoje maleno u zagrljaj.
    Čuvaj mi se i pozdravi svog mužića koji se tako divno brine za tebe.

pusa

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tena789, Lili75.... ! Lili, mila moja,bojim se da ce moj potpis jos dugo biti ovakav,jos je dug put do IVF-a,a kamo li ostvrenja sna

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ja vjerujem u tebe i u tvoju snagu,nadaj se,ne odustaj i uspjet ćeš

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Danas, sve zajedno šesti put idem vadit betu, nebi to bilo ništa da ja idem sa nadom... Svaki put znam da idem po 0..
    Nemam više nade, moj problem je to što sam čvrsto vjerovala da ću uspjet u prvih pet pokušaja, moram, to je neki prosjek... Sa svakim daljnjim postupkom imam sve manje i manje nade...Neplodnost mi je oduzela snagu da se borim, jer ja inače dobijem sve što želim.. Boli me kad moram nazvat muža i kad se on rasplače ko malo dijete, a daleko je i ne mogu ga zagrliti... Samo jedanput, jedanput da ga mogu nazvat i reći mu da će postati tata... Taj jedanput vrijedio bi svih ovih suza.....

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas, sve zajedno šesti put idem vadit betu, nebi to bilo ništa da ja idem sa nadom... Svaki put znam da idem po 0..
    Nemam više nade, moj problem je to što sam čvrsto vjerovala da ću uspjet u prvih pet pokušaja, moram, to je neki prosjek... Sa svakim daljnjim postupkom imam sve manje i manje nade...Neplodnost mi je oduzela snagu da se borim, jer ja inače dobijem sve što želim.. Boli me kad moram nazvat muža i kad se on rasplače ko malo dijete, a daleko je i ne mogu ga zagrliti... Samo jedanput, jedanput da ga mogu nazvat i reći mu da će postati tata... Taj jedanput vrijedio bi svih ovih suza.....
    Kika

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

kika ,nazvat ćeš ti njega jednom sa ljepim vijestima,samo treba strpljenja,znam da je to teško,ali nekima je suđen teži i duži put do sreće....želim ti puno,puno snage danas

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kika, razumijem te u potpunosti i znam kako ti je teško. I ja nakon 5 transfera nisam ni došla do bete. Međutim kako Iberc kaže potrebno je strpljenje. Doći će i vaših 5 minuta jednom, samo treba biti strpljiv. Drži se.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kika saljem zagrljaj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •