Pokazuje rezultate 1 do 50 od 156

Tema: Selective eating disorder

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni je isto misterija...Kao i svima koji su s nama provodili po nekoliko dana.

Pije dosta mlijeka, kad se probudi i prije spavanja po 3 dcl. U vrtiću jede ne znam što, svaki put kažu da je brljao za ručak, onda popodne pojede jogurt ili neki kolač, ne znam što im daju. Kući preko tjedna eventualno za večeru pojede voćni šejk, možda probrlja malo pahuljica u mlijeku.

Jučer je recimo za doručak probrljao malo corn flakesa s jogurtom, u maksimiru je pojeo kokice, za ručak sam mu nudila tjesteninu s tikvicama, oko toga smo se natjeravali cijelo popodne, nije pojeo i na kraju je popio voćni šejk. To je to otprilike.

Voli pitu sir špinat iz mlinara i to obično jede vikendom za doručak. Ručak je špinat ili pašta/riža. To pojede s manjim ili većim ili nikakvim uspjehom. Kad pojede dobije red čokolade ili keks.
    Posljednje uređivanje od jennifer_gentle : 28.10.2013. at 14:11

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je isto misterija...Kao i svima koji su s nama provodili po nekoliko dana.

Pije dosta mlijeka, kad se probudi i prije spavanja po 3 dcl.
    Iz vlastitog iskustva s oba sina - što više mlijeka popiju, to manje hrane pojedu. A obojica obožavaju mlijeko, i da ih se pita, čitav dan bi živjeli samo na mlijeku. Pokušaj ga nečim zabaviti ili ga požuriti u vrtić, tako da zaboravi na to mlijeko.
    Što se svježeg voća i povrća tiče, stariji je duuugo izbjegavao takvu vrstu hrane. Imala sam osjećaj da mu se gadi vlažnost i pipkavost voća. Sada ga jede, ali uvijek dobro pazi da su mu prsti na kori, da ne bi dirnuo onu sredinu voća. Ili, ako jede namazanu šnitu kruha, pazi da ne dirne taj pipkavi namaz i da mu prsti ostanu na kori kruha. Mislim da je to u većini slučajeva prolazan problem, i što se više mi roditelji opterećujemo time, to više uvećavamo problem i produljujemo trajanje problema.
    Posljednje uređivanje od rehab : 28.10.2013. at 16:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •