-
Podizem...dosla danas s posla i vidjela da je N. nesto mirnija no inace a i none kaze da je odbila rucak sto je za nju jaaako cudno...i ucini mi se vruca,kad ono 38,7 (pazuh,mjerim zivinim)...drugih simptoma nije bilo a ovo joj je 2gi put u zivotu da ima temp,zadnji put sa cini mi se ispod 12mj,bila je blizu 40...tada sam se malo prepala pa sad nisam htjela cekat da skoci tako visoko...a jos islo u noc...
Dala sam cepic Eferalgana 150mg na 38,7°C u 5 popodne....niti uru nakon toga krene ona:mama daj jabuke,daj sira..
..znala sam da je pala no eto idem izmjerit 1.5h nakon cepica i ono temp 37! Bas ju je brzo oborio,sad citam da je to opasnije nego boriti se sa temp...i bilo mi je cak malo krivo sto sam joj ga dala,ispada da je mogla i bez njega.... kad sam ju kupala pred spavanje primjetila sam da ima nekakav osip na oba stopala pa se sad mislim da li je to povezano,mozda reakcija na cepic???
Maloprije sam ju pipala,ma nije nimalo vruca nemam joj zasto ni mjerit temp....jedino me malo brine taj osip,da li je itko imao takve nuspojave?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma